CTFU ..DI SUCKINGS COUPLE

ROTFL_for_article
>>>Was doing my regular reading and saw that the concerns that the batty licking receiver was unknown so mi just a be a good citizen. See di man n har ya.
JMG PEOPLE A DI BADDIS TING MI DUS WAA SHOW DI EMAIL BECAUSE DI YOUNG MAN LOOK VELLY FLAMING AND DI YOUNG WOMAN SHE IS VELLY PRETTY..BUT MI CYAH PUT UP DEM PICCHUH SMADDY ALREADY ASK MI NOT TO …DI GUY IS VELLY YOUNG AND MI WAA ASK HIM WHYYYYY HIM INTO THOSE FREAKY THINGS AT SUCH A YOUNG AGE? IS A LIKKLE YUTE INA HIM 20TIES AND LOOK CHUBBY BUT HIM A KAK UP A GET BATTEY LICK OUT…………OH MOIE IT DONT LOOK GOOD
…P.S AND FYI DI VIDEO NEVER GO UP BECAUSE DI SAME PERSON ASK FI IT NOT TO BECAUSE DI YOUNG LADY NOT HANDLING IT WELL

0 thoughts on “CTFU ..DI SUCKINGS COUPLE

1. mi might chop it up fi show di man but the girl in very bad shape i hear…a two young people n fi him a lay dung a tek batty suck out suh………..him a go want something ina it next

1. But why she not handling the “fame” well? Didn’t she know its a possibility de big food fag would have put the video out for everyone to see? She should’ve thought about that before she agreed to use har tongue to clean that fag dirty ass. I wonder how old she be..

2. it wasnt he who put it out enuh…and yup is a thing dem video demselves doin to each other. is some guy tek it out him phone and broadcast it n have to run way…..

3. Met mi show a man di pics and him tell mi seh he had it done. Seh him ex was from Honduras, and she used to do it. Him seh it nice but it shake him up to where him haffi question him self bout ” wah it seh bout me as a roots man dat mi like mi batty licked?” Mi ansa inna mi mind like, “dat u is a damn fish! And not a gud up gud up snapper, u is one dibbi dibbi sprat.”

4. Good for the little nasty freak bitch!!! When she did a suck out shit y she neva worry about her reputation. I hope met do put up the video damn germs

5. Oh gawddddddddd she shook? She luddyyyyyy comes back to y di hell it did haffi video???? Likkle girl dem say tawking relieve stress give Metsy a interview cause mi waaa know wat n how come dat young man get fi him batty inna ur mouth di batty all look like toilet paper roll up pon it
    U teck ur good good mouth n treat like a tilit n now u shook u no shook yet book a flight to Mars pon virgin Atlantic n all u do when unnu fi board back the shuttle fi come back STAY RIGHTTTTT THERE kmt

1. Him need fi serve him time and stop waste out di likkle money wah him need a pay up pay up lawyer. Him goose is cooked cause of his own stupidity and him juss haffi deal wid it. Meck di money tan grow likkle interest suh when him come out him can see summen.

6. Den we dont even see d video yet n d young girl not handling well. A hope she n d freak go get a full panel std test at the doctor for everything and I hope they take the results well good or bad. U do dumb isht when ur young but this was too freaky especially with d fungus foot n ugly batty in d girl mouth it too late to feel shame wow….

7. Bwoi I don’t condone the exposure of them just cauz dem fool fool and lack good judgement. Mi don’t understand the taping of your most intimate moment. Mi just don’t get it

8. I think I just found the video and it seems like it’s multiple videos plus I wondering if she made video with more than one guy…. MET IS SHE SUCKING TO SADE???
    What a gal enjoy her SUCKING and battery licking she not even a worry bout her turn.