CRY OO CAUSE DI LADY ON VACATION

Good morning metters have a look at this girl weh seh she born n bread in England ….come to Jamaica like she is the hottest thing yuh mean to tell mi seh a suh foreigner look when them travel. what a gal dirty an seh she have money look how she cotch on the wig pon har head …how she muscular suh like she was in the weight lifting compition no sah stacy yuh fi do better than that..stop walk an talk seh yuh done the gal dem ja cos dem look way better than you…i really wonder if is the dirty part of foreign you come from with those eyebrows. A suh yuh bruck till yuh couldn’t one 4gran fi do yuh hair ….no sah precious jesas.😂😂mi waan cry fi yuh.

ja

10 thoughts on “CRY OO CAUSE DI LADY ON VACATION

1. Sender why you hating ?? True you can’t fly out ?? F**k off & let the child fly & F**k who she please ….NEXT story please MISS MET

2. Do gal look like she swipe away a gal man and have her vex no sah. Ppl web born a foreign don’t give a shit about clothes and boots majority of the time. They don’t even like bathe lol. But leave her duo.

3. Lmaooo seems like another pressed bytch who’s mad because she doesn’t know what the inside of a plane looks like. Go draw up a passport sender and travel the world on YouTube and stop grudge di gal because she owns a passport lol…

4. lol dwl big up yuh self sexy body stacy, a yuh put the “S”, a weh badmine a go. Teck a gyol mon with no fear cause when gyol good gyol gooodddd
    A bayyyyyyyyy, badmine gyol go purge u self that nah go no weh
    A u sah England, a u say pound, a u sah Honda rental straighttttt, a u sah 5 barell from England, Clarks an name brand no bend down….. U keep big party!!!!!!!!! A wa do some waste gyol, uno gweh

5. Sender y u mad Tru u Neva get no wear n left bitch try again cause u can’t stop Stacy.
    Stacy u ting up from Clarendon college days