CONFIRM PLAKA LOCK UP AND PICTURE PLEASE

28 thoughts on “CONFIRM PLAKA LOCK UP AND PICTURE PLEASE

1. Senda this story is ova 1 month old. You haven’t gotten a callback from him because him deh jail. What him owe you some Pumpum pension or you miss di buddy ? please move onto the next in line fi cool dung you PusC.

2. Ediots u cudnt get a betta name …u tiad n stress ina real life…u knw urself…mi srry fi u…som fuk u wah mre dan anybody

3. Ediots I was just thinking why this unknown sender bring up back this the man not even married bout picture hey gal su*k out u madda madda keep waiting fi one go picture u father a get fu*k inna him mouth

1. Do you know why it is difficult (impossible) to get mug shots for federal detainees? Putting in his real name shows no information (maybe using a different name?)

1. From what I have seen feds hardly make it public…is when dem get locked up by another agency then u can get it before dem get transferred sometimes to federal or before feds tek over the case

1. Be careful when u call an individual an IDIOT when you yourself sound like an imbecile. With all the technology in the world, people still tend to misspell elementary based vocabulary :cool

4. Placka just get lock up n rado been in jail. The sender knw wat she’s saying..is two different ppl. Both is one orda don dummies

5. Rado got arrested with Ryda in florida months ago and Placka. Got arrested in Philly I think. Both leaders of the one order gang. Some ppl saying snitching. Going on maybe that’s why she asked. Alot of top gangsters being picked by the feds.

1. DI reason why dem Don yah a get Suck off is because dem come a farrin a bad up dem self like dem deh home. Ppl may fraid a dem so dem gwine call di badder man dem ina Merikka pon dem. Yup di Feds.. Di same ppl weh dem a par wid do it to them anonymously. You cah wah badd up ppl fi work fi free and think it ago go so. It doh teck much fi call di Feds and gi derm a tip and ur problem is solved. Thank God dem is not like Jamaican Police fi go call back your name and meck you loose your life. The next thing is dem wah be Gallist and think di woman dem ago Sup it and live ina it. If you dis di gal them a Farrin dem same one a call dem and smile wid you cause dem get them revenge . And the number one reason dem ah get suck off is, most a di ppl dem weh dem kill have ppl a farrin weh no happy seh dem a walk scoth free and dem kill off dem family. Keep unuh badness to unuself cause Merikka meck ever body bad just by dialing 3 number. 9.1.1.. “Officer he just pointed a gun at me” Wether is true or not dem hauling you ass of f to check you out. Buh bye..

6. Ryda still at TGK jail in Miami . Don’t think the Feds got to him yet. Ryda bail set at about 650000 and one of the charges have no bail.

7. Snitching? Maybe not. Believe it or not, the Jamaican police track these high profile criminals overseas, since they ship lots of guns back to Island and control their gangs from overseas.

8. Look how long Ryda in jail no bail this time! Not even the unstoppable tattoo on his back can help him this time

9. This story is not old. I myself am curious because the acting don in Spanish Town/Oneorder are saying no one should talk about placka arrest. He got arrested in philadelphia after he got information that they are watching him and as soon as he moves they arrested him and chin aka his other baby mother and she is not the wife. The black one Paula is him wife/right woman. He was using another name and I’m curious to see the mugshot. Word on the street is Rado is snitching

10. @ anon 1:19 you are correct about the cops giving the US info on these guys as well as the word is RADO was talking because him and plaka is not on good terms so when they get deport its going to be the same as the clans man they are going to war with eachother.

11. I live in US since 87 and I see many rise and mand fall. If a nuh prison a deportation or DEATH!!! Dem lucky a jeuvenile nuh nyam dem food fi a gang.
    and my tax dollars a go now pay fi house and feed dem. Mi nuh sorry fi people when dem get caught fi dem foolishness. Big up di 9-5 man dem mi white collar man dem, di mechanic, di construction man.
    :beer: :beer:

12. Dem Duty ppl ya weh sit dwn and get joy over ppl sadness,wait fi yu time a cum everybody live dem life fi please dem stop watch and chat the man dem life and go worry bout all the under cover batty weh u a f**k and fi the gal dem go pray fi all belly weh u dash weh kmft leave ppl biz alone cause all this talk and nuh a ya’ll wouldn’t say shit to the man dem face Internet bad ppl nobody nah snitch pon nobody

13. Big up all bloodclooth druggist if a no financial nuff a dem no mechanic nor no construction nor no white collar no have no job do u reach if a no drug money spend not build this good whole America if the government wants stop it him can and would long time so mek ur money yule just don’t be a fool wide it and a 9 to 5 mi have get u money as long as u nah rob,kill r f**k batty

1. A street level drug dealer makes less than minimum wage when you factor in lawyer fees, jail/prison time, drug related crimes (robbery), feeding their own addictions etc….the lavish lifestyle is experienced by a small percentage of so called top men.

So yes mek di yute mek him money as u say just as long as he is mentally prepared for death, imprisonment, and violence.

14. smh how ppl comments bun you so, u no see a 2 garbage dem tek off the streets,dem bever serve any purpose inna life than to cause distress to ppl life. they are in cages like animals they are. nobody no sorry fe dem

15. How death not prisoner come ina diss why it can’t be long life now prosperity y . Y u so mad at these ppl and a nuff hustler mek it and n live a good life dem no dead nor deh jail nuff more than who dead r deh jail leave the ppl dem n watch Urs like a no money all a we leave Ja fa uno just mad seh the ppl a mek dem money

16. Some people say is his brother them that set him up but why would is brother them set him up i don’t think they would be so foolish to do that plus i hear that it might be ryda once you in the street anything can happen if your name keep calling up

17. Who nuh keep an a try to blame other people for them going to jail any body can go jail what so f**king special about them going there he should of just keep low in america he love too much hypeness no body nuh set them up they set up they damn self