COMMUNITY COX PART 2

The one inna the pic wid him a Shawna and the other one a Renae Shawna a beating stick and Rena a the freak cause she suck pissy d*ck and everything she deh wid few man from land but mickel no mind cause a just fi him thing that him f**k him friend them what left and breed dem and say him a man wid name Shawna she always come a land a look fight and then him beat har and send har up and then take the car so she caannot com bk for a few weeks but him we go deh just fi sweet har up the next one she can settle no weh cause the mother deh a England and she har self no settle but she a spend har pardoner money fi make the likkle boy and har grandchild dress up fi show off pon the mate them this is a long story over the week me give you more

3 thoughts on “COMMUNITY COX PART 2

1. Keshawna yuh win from yuh call her spoon face…had a good chuckle picturing her face as a spoon! !

Adanieka yuh lose from yuh refer to your handsome baby son favouring his big head puppa.One doesn’t associate big headness with handsome. ..we call it/them…wharf dog..is true hun.

Sender what’s a Pardoner??yuh mean pardna..like wha Yardies throw a week time hmmm??

Where in the world is Spoonie??Hope n pray you n yours alright!

2. Keshawna cnt win no day no time coz Renee a mad har full time shi upsetting nuh rass a war fi man weh belongs to everybody ..
    Is a kick whoever sen in this want coz if dem mother waan spen Har pardna money on her kids it’s her hrd wrkin money unnuh Fava ediot …

3. Sender yu boring bad yawnnnnn gal fi spend dem pussy money pardna money hard working money pon dem kids not man…. next