CAN SOMEONE TELL MI WHA DI CRAISINS AND OLD BAY FAH??

14 thoughts on “CAN SOMEONE TELL MI WHA DI CRAISINS AND OLD BAY FAH??

1. You a watch Old Bay and Craisins, a de irish potato me a watch wid the Glade, peroxide and pain pill :ngakak :ngakak :ngakak

2. Met stop kill off inna the morning yaa.. Met weh the hot pepper sause fa? Weh the shaving head singting fa.. Met a weh him a go do wid it shave the woman den front.. No GOD you nuh ready fi u landddd.. Come please I have seen it all no sah! Dwldwldwl fi him freakiness on a different level

3. Di Country Crock and di Ninja Bullet ah beat mi MERCILESSLY!!!!! OH, WHAT A FEAST HIM PREPARE FAH!?! NOOO SAH!!!!!

Met, mi dupes….Simply, mi gena and the whole crew, HUGE UP unnu damn self!

4. Ganja not pictured? It would explain the craisins unless he uses them as poop inducers. Some people are into that sort of thing.

5. From me si di Frank’s Red Hot and di lighter mi gone to. Dat nuh look inviting. Eric look like BBQ him ready fi BBQ.

6. A whole heap a tings yasso wah mi concerned bout… No man him/her right bout fi dem level a freak it outta dis wurl.