BYA FUNERAL FROM DOWN A BOWAS

13 thoughts on “BYA FUNERAL FROM DOWN A BOWAS

1. u didnt remember the girl who died whey used to work a di airport? I think a him did use her as a shield and him dead after she n di next guy dead

1. No met a never baya use the girl as human shield is the next wicked one name quinty! A pure things a gwaan cah,quinty kill Terance Saturday night down town where him work!

1. After the girl that work @airport ,baya and quinty brother dead quinty just a guh round and kill them one by one him kill one from Rey town the same week baya dem dead! Now him kill Terrance! This war nah done, soon hear somebody else dead.

1. Met like I said before all this killing start because of bya whoring sister munchie a she in a de picture up top! Gal a bowa a cuss munchie say her baby a jacket. Bya wah war the girl oneson say to bya that’s girl argument no need to get involved, bya and his friend murrice back gun on oneson and his friend buzu,bya them gun never have any shot in it lol. Oneson back is gun shoot murrice in his foot, them set up quinty to kill oneson after oneson dead everything was out of control! House get burn down and so far five people dead. And it not going to stop anytime soon!!

2. That’s bya sister munchie a she cause all a this war! Bya a buy out munchie war like him a gal are him badder dan everybody…..all dem duh a mash bloooodclaat BOWA BANKS!

3. Suh quinty a kill all who involved in a him friend and brother death so him nuh expect seh man a go waa kill him to him feel like man fraud fi touch him up.

4. Quinty soon dead just like how bya did think him untouchable,quinty fi remember that him family Dem still live down a BOWA BANKS! Nuff innocent people a guh dead because of these bunch of idiots!

5. Quinty brother and bya bury the 12/13/15 the young lady from the airport bury the week before! In all of this a just the girl mi feel it for! Quinty need fi kill himself because a him make the girl dead!

6. I was looking through the pictures what a set a people Dem tan bad! Zola a you Dem fi bury girl yu stay bad! Zola you look like nightmare on elm street omg BOWA people Dem look like Dem nuh have no mirror in a Dem house them an bya look a like wid de powder pon Dem face!

7. I want to address the young lady in the blue dress munchie ALDRIDGE gal after bya box you up and set up him friend fi kill your cousin oneson, you and your family Dem really guh a bya funeral? Nah lie likkle gal yu good!! Munchie ALDRIDGE yu NUH shame look how the nice clean man move you out a BOWA BANKS what a way the man come leave your things Dem up a BOWA top because yu NUH stop f**k down the place!