Brandon Beamount COME BACK WID YUH MADDA MONEY

smhh-Optimized

Him sister seh di madda did put him out before and him beg and beg fi come back ina di house and as him reach back him bruck out di draw below and tek whey di mother money. Brandon all di par yuh a par wid di batteyman dem yuh status nah go elevate cause all uno do is teef

draw-Optimized

11 thoughts on “Brandon Beamount COME BACK WID YUH MADDA MONEY

1. Still don’t sure if is $500000 usd or $J!! Battymen dem a thief Dats why dem run so fast fi when dem snatch ur stuff!!Bring bk ur mother money asswipe!!

2. Den a di two prong fork him pry open di strongbox wid? Mi glad di sista a loud him up. A bet him did tink dem would be too shame fi guh public. Dem fi meck a formal report to the police bout it. Could be the woman entire life savings him abscond wid. Why him never guh put him jawbone and batty to use? Waan guh floss wid frens wid di stolen money while him modda a moan and groan wid heartache, all dem tings cause u pressure fi gwope and all heart attack teck you. Anybody know him whereabouts report him to the law.

3. Suh weh him live now?? Utee gwaan home nd stop mess up ur life tf? And me muss sorry fi dem wen dem end up a street

4. Young man all the thief you thief you still not gonna be no better.You thief from the wrong person the one that carry you in her womb and birth your nastyass till you come turn into a scum of the earth.Your life will continue to be miserable and your days numbered.

5. Can anyone confirm if his mother is the Principal of a prominent School in the corporate area? Was he in England at any time?