BATMAN PLAN NINE NIGHT AND FUNERAL FI SHEBADA

Whey day mi hear Shebada a review music and start seh Teejay should reach further places , him fi change manager . Sed time him seh di manager only a pay one a di artiste dem attention den him start pan Shenseea and wha she a tek and wha she a swallow ..Mi still a wonder whey a gwaan deh now and fi bout three days him deh pan Shenseea case..no motivation…Batman now him tek it up and brought some perspective to the table..A week or so before Shebada start pan Shenseea..Batman did do a video ina one tub and Shenseea she repost part a it…Batman seh a from Shebada start pan Shenseea case and because him know seh a him why Shebada a cuss har ………….Him decide fi give it to Shebada who ”declined” a response claiming his management a stop him from answer…yet the manager never stopped him from disrespecting women not one time..Batman keep di 9night …I missed it cause mi did deh pan a different energy…funeral keep yesterday mothers day

17 thoughts on “BATMAN PLAN NINE NIGHT AND FUNERAL FI SHEBADA

1. shebadah is too damm much, shebadah a gehtto poor youth that never had nothing, shebadah was next to a pauper and to see him finally get a break and now him should be humble and now him a act up, das y sometimes some a uno stay poor or stay a pauper because that is the only way some a uno will remian humble. shebadah is too much and people like him is the reason society nuh like give poor people a break, when them get a break them overdo it. personally i think shebadah is really over the top and him too damm nufff, him need to crawl back in a him dark cave and stay in there. i was a fan of his from commedy bus days but now when i look and hear how he behaves him turn my stomach. Mi can’t stand dat youth and it is not because of his sexuality him as an individual is too brawling, disgusting, loud and obnoxious. God need fi cut down shebadah and it will happen in due time, him too much. him sick stomach wid him nasty attitude and vulgar self.

1. Dare u bitch ask God to CUT DOWM SOMEONE OVER TRIVIAL MIXUP THAT DONT CONCERN YOU. U ASKIN HE BE KILLED? REALLY. WATCH U TONGUE

2. Shebada always pick on people. That’s why I dont like him..now he meets his match batman, him cant even talk too loud. Duppy really know who to frighten.

3. Bomboclaaat Batman seh Shebadah career lock up ina stages office, that one did it for me just call the pallbearers.

4. Trace if unno a trace but to create obituary an dem things deh is too much for me. Ghetto low class people always do this I swear. Go to hell all of you. Go take a deep dive into a pit toilet you shitty MFers

1. AGREED…To damn Far!!!

Thank goodness for cable because some of them would have NOOOO content. This didn’t Mama Dee do this to Shay’s Mother in LHHATL…SMDH

1. They are ghetto and nothing you can tell them to convince them to change because int heir minds they are doing a good thing.

1. COVID ENTERTAINMENT
          IT NAME, THEMM GAY MAN ALWAYS HAVE OVER TOP KAS KAS STR888 PPL WHO NO KNO DAT CHUCK OFF DA SITE YAH. ITS ENTERMAINMENT…BUT NO CALL GI GOD CUT DOWN PEOPLE…IF GOD WAS LIKE UNNU. NUFF A WE DEAD LING TIME

2. But WHERE DOME PPL COME FROM. THEM STRANGE TO BATTYMAN VERBAL TIFF.. ITS OUT AND OVER TOP WHEN DEM START CUSS…PPL WHOLE SEAT AN GET POPCORN. MEMBA PUSS BURY HER SISTER. OUTA DOUVECOT

5. Come for me I don’t care but question? Why do we as Jamaicans glorify this mentality? Why can’t we try to merge together as one instead of obliging with this type of mentality? The batman character got a chance to be in the US despite coming out of the gully and the lifestyle he came here and initiate is worst than living in the hole. What the fuck type of shit is this? I was so appalled watching his live, also polluting the atmosphere and the river like him think him inna the gully.

Original bubblelikesoup

6. This is my opinion and mi ago start off by saying Shibby need ah beating yes,but Batman i give you an E for effort,all di rail up and tear up and di bl**dclot dis and di nine night, funeral,mackerel in ah marina was good,but what some people don’t realize is dat Shibby nuh think, him know him more dan Batman,and if him answer Batman him feel him might as well just tek up di settee and carry it in ah di gully and mek it him permanent home,in ah di batty world Batman is looked at like the scum of the earth to Shibby,Batman feel he is winning because he’s hanging with in his words the” hot girls”,he’s in America,he has his own crib clothes and multiple boot him ah seh him can tek it to Shibby,Shibby mouth nuh normal,Shibby can bury Batman pon di intelluctual level and pon di King Street level but he will not,Shibby fi lift up off ah di settee yes,not a couch,and move around and do something progressive instead ah si down ah tear down di artist dem,when Shebada first came to light I was shocked at how Jamaica embraced him,he made bashment granny a hit in my book and some people would agree also,suh when mi hear him ah tear down di artist dem mi seh no daawg him suppose to be the last person fi tear down him own,Shibby need a crucifixion yes, him need ah beaten verbally yes,him need somebody fi class him to zero yes but Batman yuh did good but not great.