BABY FATHER SNATCHER

Dis gal have pickney fi mi cousin and Shi seh mi and her a friend .mi knw her frm mi a 16 Shi Neva buy nth give mi naah mi pickney dem and suddenly mi Shi dis gal but Shi buy panties, underpants,socks and rags mi Neva tell her seh mi pickney dem short a anything wen mi get fi found out Shi a keep mi babyfather.

5 thoughts on “BABY FATHER SNATCHER

1. your english want likkle werk pon though goddy, now mi see why she snatch him from you. she look like her english likkle betta than yours lol. it was a pain to read what you typed, try gwan back a school goody and improve yourself. hush, no one can snatch no man, the man leave because he wants to leave. nuh badda try snatch him back though, better you concentrate on getting a better job, improve yourself wether skill wise or doing some subjects goody. hush a so it go maybe you did take him from smaddy and Karma visit u now and mek smaddy else snatch him from you, hahahaha lol lol. she nuh look bad sender and she look like an office girl. Give thanks for the thngs she send, ask her to send more things.

2. I understand why you are hurt, but remember say time hard. I would take the things from dem new. She might cuss about it in the future but just remember say you never beg her anything. A cocky favor she a do, but if it can ease some stress off you, then why not. Make use of it and try to get your kids to do well at school.