APPLE PAY BACK DI GIRL HAR MONEY AND COME OFFA SNAP

So miss apple trash!!! You and the boy from England lef already? Mek yuh have that deh big red mark deh pon yuh neck? Yuh look like one big fool pon snap just now!!! How yuh a kill up yuh self and a gwan so just nuh fi pay back the girl her $100us eeehhh and fi mek matters worse you carrying the girl young baby in a unno bagga bagga that’s even low for you! You of all person nuh fi call nuh body child ugly cause none a yours them nuh cute lord forgive me but apple your too much stop send boy go western union and send the gal back her money yuh big n worthless inna farin a same so yuh gwan when with yuh sister that’s why she did put u out!!! If only she knows how yuh chat bout her yuh cyah tyam cause if yuh can class n done yuh sister so wey u wouldn’t do all me pay back the rass gal yuh too wicked bout if a it she wah fi use n feed her child the gal baby ago dead fi hungry see all u god nah sleep man

6 thoughts on “APPLE PAY BACK DI GIRL HAR MONEY AND COME OFFA SNAP

1. wicked gal! have the girl money and nuh want send back the girl money! leave the girl baby out of this cuz your daughter dont cute fi a lil girl she look kinda sufferish. give the girl har money man! ole witch!

2. Oh god y kids really got to be in this no no am not supporting this at all kids need not to get in this u are two grown woman tlk about u guys an not each other kids I don’t like that

3. Apple none of your kids nuh cute!! So why you calling other ppl kids ugly? A wah blingaz step inna yuh face damn bright pay up n stop chat….

4. This ugly gal and unruly neika a fren two a them stay bad alike owe ppl $100 and a gwaan like u rich miss Apple trash!!!

5. Apple Trash n har well done out pumpum. Y shi a talk bout ppl kids? Apple yuh kids dem dress grown, yuh need a mother’s manual nasty gyal. Ur no mada to yuh kids. Germs! Pay di girl har money, wid you well bleach out face n black knuckles..woiiee! Mi cyaa manage dah fake gyal yah. Kemar leff yuh because yuh too loose, and yuh whoring bad bad bad! Nobody wants to wife that.

6. THAT GIRL IN THE PICTA CAN NOT STYLE NU BODY.. HAR CHEEK BONE HIGH LIKE THE WALL TRUMP AGO BUILD.. NU MERCY FROM U A GO AFTER A CHILD.. FIRE