THIS MAN J. WILSON WHO IS GETTING MARRIED ON THE 26 OF THIS MONTH WAS MARRIED IN ST ANN JAMAICA LESS THAN A YEAR AGO.. PLEASE SEE WEDDING CERTIFICATE ATTACHED..HE HAS A WIFE AND MANY SIDE CHICKS…A GIRL OUT HIM ON TWITTER FI TEEF HAR MONEY AND CREDIT CARD AND SOMEONE KETCH DI PLAY AND DASH HIM UP PAN DI WALL SUH UNO PUT OUT AN APB PAN HIM AND DI NEW WIFE BECAUSE HIM MAYBE MARRIED MORE THAN TWO TIME ..MARRIED MAN ON THE LOOSE A DASH WHEY RING AND A TELL BAY LIE.
THIS IS DI NEW WIFE WHEY HIM A GO MARRIED A ANNOUNCE DEM TING
BIGAMY IS A CRIME IN THE U.S PUNISHABLE BY LAW
I shall be here all day tidehhh what a wicked man !!!!
Wtf
wtf is right mi neva si anything like dis..a histrie dis pan di pinkwall
Bachelor & Spinster???
Ah suh di Jamaican Registrar Dept class people??? & yuh can classify 24 y/o as Spinster???
No sah, instead of “condition” dem need fi change it to “occupation”
Wifey is 10 years younger dan him, so yuh can see why him can get whey wid him phukkery! Dat’s why dem like dem young so dem can tun dem inna idiot….
Yes that is the correct english term..memba jamaica english tun up
But him nuh easy
But yuh nuh see him ah measure up di buddy ‘gainst di remote inna di Twitter pic???
Dwl @ di Condition…”spinster”…Jamaica English really tun up lmfao
Wifey better run fi har life. You soon hear she seh sick or dead and then hear come Mr Gigalo to collect house, land and everything cause him a husband. Dem Man yah nowadays are soo wutliss they are willing to kill you and not work to make a quick dolla..
Lmaoooo. He’s a faggot too ___________________ that’s Mike’s boo

Yeah man a so me like it, accusation wid a whole heap a proof. Watch out the bachelorette (hope me using the word correct) with the divorce certificate from RGD. Aye me did know a likkle runner weh connections inside a certain office, you get any certificate you want fi 12-15000 dollars. Legit paperwork me a tell unno bout inno wid seal water mark and the whole works.
Woieee Mi not moving an inch tideh pw tun up an tun ova….meck Mi go grab couple backle a wata deh….
P.S. a suh Mi love si receipts pon Dem dash out yah….
Yes because people like to condemn before watching things unfold..A lot of liars out there but someone neva did a go claim dem a wife and seh him a married just for the sake of saying so…that information can be traced. The man married last year august and plan this wedding last December
His wife on my IG Jah knw Di Nigga wicked look how the gal look good a most some quick cash him a look
Wukless germs him married last year & gonna remarried again no man but him an alecia married!!! An a wedding date is set for the 26th so that mean it go be him 3rd marriage??????????? Somebody ansa me
What a SCUMBAG????I hope they oust his ass properly…
What a dutty bloodclaat man doah eh,yuh know I wuda wait fi him guh married if him ad and lock up him nastiness,real phuck’n germs if yuh nuh waan de gal why married her before even if after yuh find out yuh nuh want her why not give her a divorce yuh out here leading ppl gal pickney on dem fi lock up yuh nastiness man
Dis a upset mi why u even married her? No female deserve dis ..him f***n sickkkk
Mi rass! No mn dis serious the mongrel wah Fi live like king salmon smh
Nooooooooo 2 blouse an skirt a weh mi really a c yahso real battyole to bloodclt
Omg this guy married my close friend daughter in Ocho Rios st ann exchange. What a wicked bwoy poor san san what a heart break for her first marriage.
Go back a white River exchange and you will see if we no chop up your rass down dey .you think exchange ppl easy your a rass wicked . No worry Marcia will soon hunt you down to hurt har daughter .
What a Prekka, No sah this no normal, What a Germs.
What a wicked dutty bwoy smh police fi lock up him nastiness
An him really feel inna himself noh baddi woulda fine out? Pft…
Him need Fi get lock weh like dog
Mi hope she a tek it easy I swearrrrrr dem Yankee bwoy terrible nuh rassss the whole a NewYork go c u now
me surprise onu nah curse the unsuspecting females. This goes to show that majority of the time women are unaware of a man relationship status.
That said…systems should be in place to detect when parties already have an active marriage license on file.
Evening Met and all
Hail PP… a fassie ya is a vexation to the Spirit enuh.The truth is that our corrupt system failed big time here. You cannot marry without a declaration from the Registar that uve never been or is currently married.
Even for overseas marriages once you are a Jamaican you must provide those documents or dissolution of marriage certificate.All Marriages are registered with govt agencies and a simple check would’ve shown he was twice married!!!
Likkle fool ya a give gyalist bad name enuh. Take a vow before GOD??No sah hi s end a go bitter!!
Some People don’t read newspapers. Application for divorce from abroad is usually advertised in the local paper as a secondary.
Quick qustion…Is it possible that he divorced his wife/wives with or without their knowledge? Happens quite often, especially if the marriage is a business marriage (for immigration purposes).
No! He hasn’t divorce nor get an annulment!So he’s still legally married !
A lawyer is already on it! Just waiting on his next move! An for those who want to know she beg him for a divorce an he refuse! She don’t want the drama nor the extra attention she struggle with this man for months an only ask out of the union they both share! We are with her ever step of the way! He’s gonna get wats coming to him very soon!
I’m no expert but I would think you would have to be married longer than a year for a business marriage…
The man is a con artist
If u know the wife Facebook an Ig u will know it wasn’t business wedding an pictures r there with them in year 2012!! D man just want to make history in his last days! Phantom phoenix u sound like you know something enlight we with what u know followed by ur prove
Rediculous!!!!!!!!!!! I know him sighnn this man is a load if shut
Not picking side. but what if he got is marriage annulment/divorced? As far as business marriage.. What if he realize he can’t get it from the wife in question. So he decided to find someone else.
Good morning Bright Eye, he is an American him born here and the girl is in Jamaica. Up to April /May dem was ok , remember him married last August and a plan this wedding since last Decemember. Him jus sick
Him nuh sick eno him just waan some rass beaten ….
Met em jump ina mi inbox a mth b4 him married to tht girl in less than a week tlking to em he starts telling me how em love me n a promise me ring… By d other mth me c d girl put up em pic say them married me nearly faint lol
Bout a month b4 he got married he inbox me on fb… We started talking… Met less than a week he start tell me how em love me n he wants to marry me…by d other mth me c a girl put up his pic say they jus got married… It so happens tht me n d girl a fren pon fb… Esle me wudnt know ntn caz em page clean like a whistle nt even em single status em did change lol d man skill.. Mi jus block em sametime
I don’t give a f**k abt wat yahh have to say! I knew my husband 6years before we got married @dgirlwhogotaway I know who u r lol n for ur information he had married on his fb y’all st Ann bitchs love live by social media jahiahs pic havent been on my page 6mnths now plus uno luv people man anyway go tek him now cause he has no f****n value to me ….. am not gonna get myself all worked up over ochi Dutty gal them cause y’all never like me from f****g mawning! Suck uno madda n don’t say nothing cause when we link u never tell me nothing bout him ask u Fi married hi black gal suck out u madda unno love c people fail a that u naah go live Fi c! I bet u pon that!
Did you he has 4 Children
Well @Santini tht mek it even worse!!! Dat mean em never ready fi nuh marriage then caz if u knew em 6yrs b4 n em still a f**k around ina gal inbox a mth b4 unu married.. Tht bad… Im nt d enemy sweetheart just never want it seems like me a run in pon ur happiness caz u wud a hear say a badmind mi badmind
Come off a mi name now man! An go worry bout man name weh unno tattoo an affi cover up! Lol nt because mi married it nuh mean life f***n dun Fi mi! Unno hop off a mi now! Him wah Fi married other gal Fi him business that mi done set my foundation so nuh cum tell me bout man nuh ready him wah move on him bloodclat Free to! No long chatting wid no gal!!! Mi confront u about it already n u a come comment a talk bout man a ask u Fi married less than a week tannisha where is the prove??? U c unno lol unno tek him cause him a pour crosses n mi a cut n clear like amari right now!!!!!
Mi gain so many enemies jus Fi 1 man! Plzx mi a beg unno come tek him! Tekkkk him an gwannn an u girl unfriend yosrlf off mi Facebook Fi mi nuh plzx nuh need no spy a watch out mi life I got too much going on right now ! It surprising how mi pick up a who u !!!!? quick Fi tell lie! But go get a ring it a dash weh like hot bread
I think this guy hangs with some yardies and him find out that woman a Jamaica dash out dem crotches quick to Yankee men in hopes of getting few bucks through western union a month time and the possibility of reaching a farrin. Lol so my youth go test da waters fi see if a true, and low and behold it was. The only prob is social media a loud up di thing. Lmao
From deh look of it, deh gyal seem like she ah mad woman. idiot gyal make woman look bad. If deh man no want nothing to do with you then move on, stop ah run down man
Is not the first jahiah Isiah Wilson doing this shit! He did the same thing to me about 9 years ago and he tried to blackmail me and it backfired. I was so surprised to see this post just now. A few months ago he texted me bout love me and I just blocked his nasty ass!!!!!