AINT NOTHING WRONG WID DI GIRL CLOTHES

Met please to tell this tan bad gal ya seh shi fi go dig a ole and go hide er bl**t self!!! Gal if u stay bad one more time mi go back a Jamaica cause you alone mek di gal dem a merica nuh stay rite!!!!! Is wah dat you have on????? From head to toe u mud up!!!! DA something pan ur head wan dash off!!! Is who f**k u up!!!! Lmao!!!! Dem fix u really good eeeehh man!!! And dis wicked gal yah a come tell u seh a suh gal Fi look!!! Aaahhhh gal u wicked nuh bl*********ttt!!!!!!!!!! U nuh stay right a r***t and u need Fi go hide!! All our titi dem a drop out!!! A wah dance and fashion gone to doe!!
dress-Optimized

11 thoughts on “AINT NOTHING WRONG WID DI GIRL CLOTHES

1. What’s the problem sender? Yuh man ah look har? I guess you thought we would laugh at her but your little rant was corny… Yuh nah no werk fi do man?…not my type ah dressing at all but nothing is wrong with the girl..you going in on her BC its personal…tell us the real story.