A STEADY TONGUE IS A GOOD THANG (CAN WE GET THE VIDEO PLEASE)

Stacy Campbell seh Arlene goodas tongue stiffer than jah links own suh she lef him whoooiiiieeee met this yah story need more ppl
a
aa

18 thoughts on “A STEADY TONGUE IS A GOOD THANG (CAN WE GET THE VIDEO PLEASE)

1. Dirty water mouth nadiesha Yuh mad jah links only f**k u 1 time?? Mi waan Stacey bout Yuh big pussy self tiad fi tell har run Yuh bout Fren ..bitch Yuh have too much time pon Yuh hands fi a send in false news guh try get Yuh baby daddy outta prison big bleachout ugly gal

2. That bitch nadesha is a lonely f**k..all she do is friend yu n chat yu like dog..n wen yu stop chat to her she class yu di most way wid ppl n then turn round want apologize.. Trust me she have some mental problem..I would advipsychological psychological help. Ppl stay far from her as possible.. She is no good..her face n her heart a di same thing..ugly n dutty up

3. Stacey did you tell jah link that you f**k stump and suck him dick right after him party Ina him car you.jah link how could you wife up a dance hall hoe that f**k a lot of man in a dance hall .jah link you still live in a the studio apartment.jah link me never want you I just want what you could give me .remember you can’t turn a his in to a house wife

4. Her fb name is nadisha Reid.trust Mi she ugly n bleach out n stay very bad..she live for mix up..them gal deh evil..but anybody weh yu see love obeah man so much..yu cyan trust them..them gal den a tape measurements pan her door them inna her house n oil every where say she run duppy..n her obeah man give her the remedy..them gal deh all beat up her self n call police fi lock up her ownna friend fi assault tru she n di gal a cuss..nadisha a ova 10 yr now yu live inna da projects deh a bk..wen yu plan fi stop live off a di government n go work..do u knw wat hard labouring feels like..smh..

5. Lawd God Stacey you again after Omar Greene seh yuh lick out him batty and suck him hood fi borrow money keep party a Mad man jah links turn now,all yuh do a walk and suck and lick off Brooklyn fi keep dance.Stacey a u or a arlene seh barbie f**k jah links fi 20 dollar and a metro card

6. Dutty nadiesha huh tel care a yuh son weh nuh stop beat yuh off and call police pon every day yuh dah pon fb aid yuh mix up self the world know yuh baby daddy nuh want yuh yuh pussy a crosses who it nuh kill it sen gone a Prison yuh son seh yuh a on fit mother yuh life sad everybody hates you all yuh family dem nuh like yuh nasty rass bad blessing a tek yuh why yuh like so yuh crawney and stay bad guy hide yuh look like a aids victim yuh raw like hillshea seaweed

7. She will never learn she lick out him batty that’s why him love her .him say that him spend $1500 on hotel for him and he for valentine day him need that money if get a one room and studio apartment .him soon get aids in him mouth from that how stacy who no stop clean up Brooklyn dance hall man them.

8. Jah links remember say me Stacy you suck me pussy. a mad you because me use you if buy me and my kids them things and give me money big puss boy grow up .you say that u have a video of me show it then no you say you bad

9. Nasty Arlene all u do is walk and lick out the man dem inna dancehall batty and suck them dick, yes mi a talk facts cause u suck mi baby daddy dick in a parking lot and a beg him fi f**k u and he didnt, all a tell him u want to lick his ass and him run u like dog,I saw all the messages in his bm bitch, U nasty, U don’t stop beg him to f**k u and u all a ask him if him not attracted to u, because he’s not interested into f**king u, plus a 4 more man me positive u did the same thing to inna dancehall ,u nasty dancehall mattress, ur life is so sad that u have to walk and beg f**k and a pure suck the man them tek an run u, U nasty and sick stomach like and the man dem nasty too including my baby daddy to allow such germs to touch then, look at u, no man nuh want u so u sucking woman now Oh gosh,and u kno who I am bitch cause I cuss out u nasty cunts and u didn’t say shit or maybe u don’t cause u ended up in the same situation so many times u may not even kno which of the man baby mother I am, I still have all the messages u sent him too, I may just post them but then again I don’t have to get my hands dirty for u to get wats coming to u, U gotta suck a aids dick one of these days if u haven’t already

10. Wow this weirdo all over ig and fb talking bout he’s freaky always a dm and beg fi suck people pussy but I mean look at him how else was he gonna get any type of pussy he’s ugly he’s illiterate the only way is to pay I’m sure he’s got hpv most likely to get aids defiinetly throat cancer from all that pussy eating what piss me off the most he claims to be the most Christian walking contradiction any girl weh gi up dem pussy to da Bwoy ya a idiat