A NUDDY DRESSMEKKA FAULT

21 thoughts on “A NUDDY DRESSMEKKA FAULT

1. she guh a one funeral like is har wedding? a nuddy dress maker fault she neva bring enough fabric and di dressmaker haffi find piece left over school blouse cloth mek di tail of the dress. bring more fabric next time

2. Sender try again u lost because enu badmine Because she nah mix n mingle with enu nastiness..she clean like Jesus heart..she still a win

1. Is which kool aid these people drinking ? Met yuh nuh see that is a dresser runner them use pon the dress. What a hot mess smh

3. It Is the dressmaker’s fault. Fashion Designer 101…why would u give ur masterpiece creation to someone who ruins it by wearing it??

4. There is nothing on that dress to badmind. That dress is a mess. Look like one open flap round a back. All that for funeral. Smh.

5. A wah find it an set fire to it.
    Anonymous 9:34 yuh too wicked yuh fi stap it… But den yuh prabley wear glasses. Yuh lose it? But yuh see good fi write di comment doe.

6. The frock look efing baddddd.it look hawfulllll and she aint beating nobody bad in that shit so cut it out!! If it look bad it jus look friging bad.uno mus stop chat shit.me nuh know her but wat due to caesar giv to him and im giving her ” da frock deh nuh mek it”!

7. That’s definitely a funeral so that leaves me with a few questions….did she already have that mek dress or did she run to the dress maker last minute to have this made in time for the funeral? My belief is that it’s the latter, which means dress maker didn’t have time to put the rest of the fabric on the dress seeing as though you can’t postpone a funeral. So it’s true, it’s not the dress makers fault lmao

8. Mummy luu why yuh go come all the way from foreign and come a Jamaica and thief out the people them doily and run go a dress maker last minute all the dress maker nuh like you cause he/she look yuh inna you face and really give u that me guess them 8 yuh and me 9 yuh right yah now all me see the dress maker do is hitch up piece a cloth to the doily them with piece a styrofoam a the bottom and a it that only thing lef fi yuh fi do Miss Ursula because pan that beloveth day rain did a fall and me know one a the hole them must did full a water why yuh never just chuck off yuh woulda make a lot of people happy not even me dresser me woulda put dah dress deh pan mummy luu u nuh see as you go a the church and dung to the dead yuh upset mek him head turn inna him box yuh don’t see seh the man unhappy inna him box my god Man U coulda do better man yuh fava like when dead body swell and bus the whole entire outfit never mek it dung to the makeup me just wan wrap yuh up inna some dutty clatt and dash yuh inna the hole instead cause yuh look fit fi yuh owna funeral bloodclatt coming like when shit stuck inna batty hole and cah come out f**g stubborn and wicked to yuh self why you go a the people them funeral and decide fi wear sumn like that mummy luu hurt me soul just wan set you and it a light with some kerosene oil and don’t play them dangerous game deh again cause Likkle most me heart stop when me see yuh inna that fu**g monstrosity

9. Jamaica dirty people, bad mind a kill unuh. Leave the girl mek she live. Why the bloodclaat she look how much stay bad people did deh a di funeral……the dead mother and baby mother NEVER stay good. Go send in unuh nasty self and mumma

10. This a nuh bad is ntn to bad mind mummy lou the dres dont look good unu need fi tlk the turth it nuh look good anfd she no all the blind knw and mummy lou big and shape bad she fi go learn fi wear wat fi r shape

11. NOOO MAN PEOPLE HOLD U VIEW DONT MEK PEOPLE TELL U F**RY THIS RASS DOOONT LOOK GOOD U EVA SEE ANY FROCK WITH APRON A BATTY DID SHE BUY THAT, OR A SHE DESIGN IT, U KNO SINTING WHEN PEOPLE TEK LONG FI COME HOME A PURE F***Y DEM WEAR LIKE THEM A COME DONE JAMAICA AND NO KNOW PEOPLE WILL LAFF AFTA DEM COME ON IT’S A INNOCENT DRESSMAKER INNOCENT MEAN DONT KNO NUTTEN BOUT DRESSMAKING, GO WEY WITH THE F**N BED SKIRT, BIG FAT MERMAID