CHAM AND DI WIFE MEK UP BACK AND MEK SONG OO

OPEHLIA YUH A BEHAVE NOW? NO MORE PICTURES SENDING OUT AND TING? MI CYAH BADDA

…CLICK THE PICTURE BECAUSE DI SONG PRIVATE

9 thoughts on “CHAM AND DI WIFE MEK UP BACK AND MEK SONG OO

1. It more seems like Cham a look back a hype because him si seh di woman dem a gwaan wid a likkle ting.

1. Cham can NEVER lose hype status. Him born hot and talented. Him likkle wife fit him too.

2. People i will save unno di chubble…there is a perfectly good reason the song is private because such crap doesnt belong in PUBLIC. the song is beyond wack,Cham actually says …MI LOVE IT LIKE HOW MI LOVE CRACK!! I have lil doubt is the said O give him it cuz he left yard a weed man so..yea.

It is a 3mins song but mi stop at 2:45mins because PEOPLE I COULDNT BEAR N COULDNT SURVIVE 15SECS MORE…I PREFER THE SOUND OF 44 DONKEYS BRAYING FOR 4 DAYS NONSTOP AT MY BEDSIDE WINDOW THAN THIS NON DANCEHALL FOWL SHYT SONG.

ONE OUT OF THE TWO A UNNO OUGHTA FILE FI A DIVORCE BECAUSE UNNO DONT MEK ANY FORM OF BEAUTIFUL MUSIC TOGETHER!

3. ” Baby how it sweet suh me love it like crack”. Had to go back n listen. Good fi u mr Beckett….

4. Is a hype him a look back, new hype to be specific cuz that old hype not doing much for him. O is fine on her own

5. I love the song, glad to hear they r back together, dem a cum from far. They got together when they were young so things r bound to happen. Cham u fi behave because it nuh nice fi get bun, suh nuh give none. Big up to di 2 of unnu, Black Love

6. I guess him couldn’t find nothing else fi rhyme wid BACK RACK AND CACK, So him say f*ck it and fling in CRACK smrh,mi start jam to the tune then stop when mi hear that sh*t