RICH INA DANCE AN POOR WID CHILD SUPPORT

Now mr Craig clean money it gone that bad fi yuh baby mom sister affi a done you pon Facebook? A man of your status shouldn’t Mek that happen if mi never see and hear fi mi owna self mi wouldn’t believe cuz yuh deh every party a support the bar and nah support you owna daughter tell yuh bout some a unno worthless father! Be a man and step up my yute it nuh look good tek care of yuh yute!!!!!!!

CRAIG2

CRAIG-Optimized

0 thoughts on “RICH INA DANCE AN POOR WID CHILD SUPPORT

1. sum ooman really bitter or wah caw mi see pics a di chile pon facebook an dis same lady name kedisha hit like pon it suh wat is di beef now? mi nuh like tings like dem yah wen ppl hav real prablemmm wid sum ded beat bwoy but nuh cum use nuh fat fry nobaddie ova malice

1. should it be about the message r the messenger? people maybe just sick of these guys in dance and not taking care of their responsibilities and its not just MEN – WOMEN out there does the same – but these idiots should be put on blast

2. blah blah blah, another one bites the dust. i dont feel sorry fi none a dem eediat gal ya. 9 times out of 10 a dem run go breed fi man because him flash a little cash or name brand in front of dem. dem not even have the sense to research if di man live no way, a car back nuff a dem breed inna. but when baby born and man gone, den you come loud up your self on social media so all the other woman dem who get trick too and the bitch niggas who love tell yuh how much of a real man dem is can join in and help drown sorrows lol

if you and a man have a relatonship and you breed and him disappear(rarely happens contrary to popular belief) then i can understand, but nuff a dem gal ya a sidepiece and dumb enough to get pregnant. as a woman who will carry di belly and feel all the pain the onus is on you to make sure you procreate wisely but noooooo, more time is spent selecting which type of hair a go inna oonu head than selecting which man you ago make jump inna yuh bareback 🙂

1. U SOUND LIKE U KNOW DEM (FACTS)…R A JUS SPECULATION??? YOUR STATISTIC (SITUATION) A NO D SAME FI EVERYBODY WHE BREED N D PUPPA NO MINE D PIKNY

2. you sound dumb, what planet are you from? and whe u come pon ya wid dem fake Fu$%ery de bout
      (if you and a man have a relatonship and you breed and him disappear(rarely happens contrary to popular belief) BITCH GET OUTTA HERE!!!

3. ME KNOW DI WHOLE A DEM….AND HIM AN HIM BABYMADDA DEH WAY B4 DI HYPE…..AND HI ALWAYS A SEN FI HAR FI CUM DUNG…….AND A BECAZ A HIM OMANIZING WAYS MEK SHE LEAVE……….SUH IS NOT A HURRY CUM UP TING BECAZ HIM A FLASH A LIL PAPER…….NOT EVEN HIM MUMA HIM TREAT GOOD…DUNG TO HIM LIL BREDDAH A SEH HIM FI DEAD BECAZ A HOW HIM TREAT H FAMILY…..SO SAYING TO SAY DAT THIS GOES WAY BEYOND …..TRUST ME!!! HOW U DO MET?

4. MET MORNING – ZERVA a see U… Fi d amount a enemy me have a dis unu screen shot send come gi met? All a dese WASTEMAN to be put on blast on the nerve of unu whe no kno d story regardless of what it is unu a condone dese garbage men in a dem delinquent ways, MET me n Craig was fren but how much fren me could a b wid a man whe na support me niece? me put up d stats pon impulse n smaddy send it n, Me no need no commendation fr nobody fi me statement – CRAIG know exactly what he is doing and everyone who knows teh situation knows what is going on so ppl relax n no get accustom to the fact sa man no mine pikny!!! cause it is soo wrong on all levels

1. mi nuh see yuh enuh mi luv im not ur hater dear mi juss mek a observation otayyy..happy holidays to you and your family :cool

5. zero tolerance fi deliquent fathers!!!! all now me cant belieeve only child comment!!! a u man @only child????

6. @kedesha redardless of what goin on with me and your sister, you have no right to even write anything about me on any page, this one or another. you of ALL PERSON cuss out everybody cause you kno how i deal with candy and my daughter. the moment candy she pregnant i made sure was ok, even a car she get cause my babymother not suppose to take bus. but as mankind stay, we see what we want to see and remember what we want to remember.

@ALLIANCE4LIFE, i bet you one thing since you claim you kno so much about me, i BET if you had to put your face or real name up when you made that comment, you would have kept quiet.

who so ever you be, ask my mother when i just start make money what i did. i build up the house and make sure everybody in it comfortable.
    my parents dont even kno what the bills come to likle pussy cause me make sure them pay as it reach bumbohole, suh brave up when you a talk and a write thing and identify yuhself pussy.

ALL YALL GET UP AND LOOK FOR IS WHAT’S GOING ON IN PEOPLE LIFE, from morning people a tell me bout this and mi laugh and say simple thing that cause who kno me, kno me!
    and next thing you ever see my little yet pussy, him clean everyday, mi nuh shop fi mi and nuh shop fi him. talk wah you kno, AS MI SAY, SHOW YUH FACE AND REAL NAME……THIS A THE REAL CRAIG CLEAN MONEY A TALK……DI GENERAL…

NUH EXPECT NUH MORE REPLY OR COMMENT FROM ME CAUSE ME HAVE A BUSINESS FI RUN AND NUH HAVE TIME FI WASTE PON F**KRY. IF YOU NEED SUPN FI DUH. ME A OPEN A LIQUOR WHOLESALE SOON. NEED WORKERS, SUH APPLY SUH YOU CAN HAVE LESS TIME TO WASTE A WATCH PEOPLE BUSINESS, AND MIX UP,
    INNA THE MEANTIME SUH YUH MUMMA, WHEN YOU SEE MI STEP TO ME

1. a kedisha yuh fi guh cuss n lick dung maasah caw wi neva sen call nobaddie fi drama otay but tek it ez n cool yuh nerves…yuh seh yuh a biznizz man suh nuh sen nuh internet badniss…juss cool out n gwaan tek care a yuh daughtah like you seh otayyyy