PROMOTER FAN CONFLICT

PROMOTER-Optimized
Met put up this dawg shit please. She nuh stop gwaan like she ah big time promoter and all now she caah buss big time. She love run down artists whenever them inna dance and run go hug dem up and tek picture fi mek it look like she ah big promoter like people nuh see she is a oversized dutty fan.
Ask her wah gwaan fi di dutty wig dem? She ever have problems pon blackberry with other people and promoters and all the try she try she still cah reach fi dem levels. Big fat and swarty nuh bloodclaat. The time she ah tek fi get ah promo buss she fi use inna di gym. Who remember di likkle man weh she did ah f**k up ah New York weh run her weh fi next woman?

0 thoughts on “PROMOTER FAN CONFLICT

1. The sender is right fi ah class her like that. When she is classing up people and sending out people pin (as a comment said below and mi see her do it several times to women and I have been on the receiving end as well) she nuh think she is disrespecting mothers, sisters or smaddy aunty?? Yes she probably could be the senders mother so for me she should act like a big woman and stop with certain slackness. Mi have a problem with her myself cah mi see her do it and me tell her low it cah it mek her artist (George) look a way, the big old woman is a spiteful johncro. From there she bc my pin and tek down my picture then delete me mek my family and friends see her bs. I don’t trouble people so nobody never expect that.
      Respect is earned not given because of age. If she did ah act like someone decent I’m sure the sender wouldn’t send her in.
      Anyway bless up yourself.

1. I can never understand why some ppl always take the time out of their busy schedule and family time to talk about others they don’t like. Sender is New Year go worry bout your gym membership, next big buss and your man that’s not leaving you if him don’t leave you already.

2. Yes, this woman is a wicked bitch. My friend corrected her on something on Blackberry and before she tek the correction and keep it moving she send out one bag ah tings about my friend. She all send out my friends name and promotion in a broadcast trying to make her look bad then went as far as broadcasting my friends personal blackberry pin. She is crass and classless as a big woman. Women in Dancehall already get ah big fight so mi hate woman weh put other women in the same industry as them down. She is a wicked fi ah big woman weh fi know better. Nuff people was then messaging and asking my friend what is going on which shadowed her promotion.
    After all ah that Kerry Ann’s artist was begging my friend to promote his tracks…Ironic eeh. Never know ah so she stay bad though. God go wid yuh Kerry, Karma is a bitch.