PEOPLE DIS IS MR JDIAMONDS FROM DI PRINY STORY..IT LOOK LIKE TRU HIM NUH BUS A ME FI RUN UP WID DI BIG NEEGLE AND BUS DIS IRON BALLOON? A WHA DO SOME BWAAY? A WHA DO SOME BWAAY WHEY NUH GET NUH F AND A TALK SEH DEM GET IT?
SUBJECT OF THE EMAIL I RAPPER J DIAMONDZ ALL THE MIX UP IS ABOUT!!!!!!!!!!!!!!
JMG WAD UP!!! IF UNUH WANT DI EXCLUSIVE STORY FROM ME LINK UP I WILL GIVE YALL THE IN DEPTH VERSION OF WHATS REALLY GOIN ON…LOL I EVEN HAVE A TEX MESSAGE FROM PRINY I SCREEN SHOT & PIC’S FOR EVIDENCE ME AND HER F**K!! BUT UNDER ONE CONDITION!!! YOU MUST PROMOTE MY MUSIC & CONTACT LINKS I WILL PROVIDE IN MY STATEMENT..IF THATS COOL LINK UP!! IM READY WHEN YOU ARE…
As dickrharde seh dis morning u is a big phole and nothing less
bout mi fi promote music, why when u did a f if u do it over 20 time as u recall why u neva collect u music promotion fee?
A whey di bloodclaaaaaat do some titanium ballon hey wack ass boy lef the woman email alone n go stitch up u big hole kmft a wha dis man
Imagine that
Mi did eva se one time ina di story seh mi waa hear from jdiamonds?
U see say dem luv likes that’s y woman a fuxx man wid dildo cause a dem weak ass shit a WTF is Jdiamond cho
In my Evelyn’s voice… U’re a non mother f….ing factor..
U’re not lil Wayne, drake, Jay z, K.west and the list goes on..
JMG will not promote your non existence music, u’re looking a come-up
U’re not a real dude, what man kisses and tell for publicity.
#nonfactor
I am in awe
If a woman deny seh she f a man dat mean di man condition ina bad condition.all him deh pan a how him f di ooman a him same one deh pan yah a talk up
Puxxy ass wack ass shithead bout promote music
Not even JJ Neva beg a promotion yet idiot boy kmt
Di man seh me haffi promote him music like him deh pan billboard top 10
I’d pay you to promote Jay-XY-KiZZZ before that day come
chuh
JDiamondz: sounds like a line of d*ck accessories….
dat will never do the job
D* ck couture for the bigballed little D*ck man in oyur life…. if you have a man who has bitchy tendencies such as broadly publicizing his less than remedial f*cks.. we have a full line of accesories for you in our JDiamondz collection
_________________________________________________________________________________________
Not fi de pumpum market, but more gear towards de batty fashionistas! lol
Since when JMG start negotiate wid terrorist? Bwoy yuh betta go dig yam hole and kirrout
Exxy ———————————————————————————————————————-
Chuet, Mariah Carey must know this yute inna real life.. must him she write Delusional fah
____________________________________________________________________________________
mi did put out sex picture request at any time today?
Not once cause we did have Pecos pic a gwaan
we meds already a Nuff the jancrow Nuff kmft
and pecos suss did so nice a wha do some bwaay doe
Never ever ever work
Lady with the vagi that his greatest accomplishment to date has been to allegedly f**k… Big up yuhself…. good ting yuh neva mek him remix di f**k…
Exxy to how dem put it a 20 fuxx run so more than remix gwaan
Yuh know more time yuh go studio and nuff tings get leff pon di cutting room floor? As did those 20 fuxx; trial run, none neva official

u and simplicity in di lead

quena tuh and nix
Exxy bad no peanut trash man she say di 20 fuxx no worth it lol
Inna no currency, 20? Inna dem economy here and not 1 count ? No sah rostah… what a waste
Nix u know u nuh easy
Metsy mi a saint Simply oooooh gawwwdddd now a she baddddd lolllll
A don’t like yu enuu! Yu wan kill me off! yu acid bad wid de wud dem…my gosh.
Btw>>>Met, where is Foxy Lady, Cindy and Belly?
Foxy mi check up pan by email..cindy seem to be out this week..belly found a new job
Okay, thanks. De way things run yu can’t help but ask.
PSA…..MS WRAPPER…….NO FREE PROMOTION ROUN ERE…U AND UR TORY YES TORY CAN TAN. KEEP SUCKING AND F**KING WE CARE ZERO. BUT U NEED TO GO F*K A MUSIC PUBLICIST IF U A LOOK KNOWINGS
Fi real no joke, this dude aint even braggin on an industry smash…. let me teach you how to do this son… If you gonna be smashin for progess…. you find a reputable established label exec, A & R, manager or some other industry insider and you discreetly proceed to give him/her the biz while they proceed to handle your biz…. Yes, him or her. cause the theme on JMG this week is “hemales who galang like females”
DEM NEED FI STOP TRYING TO MILK IT. IF ANYTHING SHUD BE AAHAME THAT HE US A GROWN AS MAN AND HIS NOTTTTTT HIM MUSIC HIM GET KNOWINGS FOR ON HERE. ITS THE F**KED UP WAY HE LIVING. GSTFD MS WEAPPER
I perch on this wall for years and mi neva see anything like this yet. Helloooooooo we nuh desperate fi suss round here. Mine wid jmg di whole a ur secret soon buss and u same one haffi defend dat. We bury fassy round here
Mi a read but mi nuh believe is NiXx dat.
NiXx….yu been a victim of one of these hemales??
Willie putoos….. dem a roam a road mi hear…
willie
Good night Metters and Peepers.
Mannaz.
the amount a time jay-x,john john yes kizzy married man babyfada of chee mek dis wall nd no neva him eva run in nd tawk bout promote ntn de man just sit back pon him insta nd gwaan pree while every now nd den a likkle song fe him guh up…nd de man phuck out more a kizzy fren,client nd enemies tuh be r not tuh be nd yuh run inna de ooman indox a chat bout in exchange of……
yuh guh as far as a tell lie pon de ooman pus-c for a jmg buss,yah clown out yuh marriage fe a jmg buss,yah show how much of a pus-c hole yuh is for a jmg buss….man like unno fe get season pus-c fe eat.
I R HEREEEEEEEEEE (inna mi Bounty Kill a voyce) GOOOOOD EVELINNNNNNNNN!
Ah wah do some half male…..Mettyyyyyyyy he has arrived and ah luk buss’
Mr. Diamond gwaan use up yuh talent and collect the Delta wipes for your big puxxy here bwaay!
Metty he really joke out the marriage fi knowings________________________________________________________________________________________. .
Quena lickey lickey nyammy nyammmy das what him really is
A true ting….dwfl
plz dont mix me I am out-in-standing civil JMGian citizen….i am de most peaceful,humble,cuss free nd fully sum wat dunce blogger on here so a beg oooooooooooo dont mixeth me
See whey mi a say bout Simply behavior mi say mi belly bottom cramp upppppppppp

yuh knw mi did affi guh back guh read it a exclusive story him sey…………….no man a really exclusive story dis big crotches galvet seh…..as much as wi lub de suss all inna your bloodclaat case a anuh tutty grand but $9 bloodclaat 99 cent suh wi cant set up angella dawta fe back tuh school…real waste man yuh.
yuh need a pus-c wid teeth a dat yuh need.
Simplicity….seasoned pus-c??? How dat werk mama??
Likkle scellion, likkle thyme
___________________________________________________________________________________
a dash a dis,a splash a dat and him throat end up fulling up wid pure rash….him wife a bloodclaat joke wid him
WIFEY MUSS REALLY BE A CLOWN, NOT ONLY LOOK LIKE ONE. Wife mi shame if yuh
tek up all mi self guh pon uchube as mi type yuh name me norton 360 sey a malicious virus just tried to attack yuh PC,mi affi run a quick scan nd beg a ply ..non progressive object yuh nuh c nuh badi nah bloodclaat luk pon yuh a wah dis
by jdiamondz 1 year ago 36 views
inna a wan year a 36 times u wan watch yuh own vid behave yah galvet.
not even 50 views?
@Simplyyyyyyyyyyyyyyyyyy, rise di raasclaate machine deh fi dah comment deh!!!!! me drap a grung to blurtnaat….@the malicious virus comment….predwayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yuh lub de foolishness tuh enuh
what i dont get is the man dont even email yuh say’n mi know how de site is but me a try work pon mi marriage nuh man nuh perfect nd mi waan mi wife fi know sey me sorry blah blah…luk ere man if world star doah luk pon JMG fe dweet unno dont even know how tuh market unno self….why yuh nuh send in yuh shit tuh JMG spanking new..fe show yuh yuh nuh love nd rate yuh wife yah try mek in life frm a phuck awf a har fren..yuh disgust me
Good night, every time me leave and come the suss get hotter, cause all this ya iron ballon ya, a weh u come perch upon JM wall, I guess it’s true when them say, any publicity is better than no publicity, the paper wrapper see the high volume of attention weh Pecos get since yessideh suh him a look fi him 2 day worth of fame, but this non entity to society nah get a once, when u did count the 20 sex, you should know, Priny was not a Simon Cowell, Tommy Mottola , or L A Reid, suh your 20 fuxs and wet wipes guh dung the drain where it belongs,
Yowwww I am in tears.
Simply dun him.
Then a that she a bawl over, nuh likkle respeck nuh likkle nutten, no sah , you mek married life look hard, tru me mad, and Mr. B know me half pass crazy, dem ting yah cyan gwane in my cabinet. a wha doe sum desperate gal, real man GU GU.
JermzDiamond is not interested in saving this marriage. Priny in an earlier post said Wife divorced divorced the Wrapper’s 1st wife so that she can get her greegreen card……..Priny signed as her support.
Wife is married to herself JermzDiamond never wanted this marriage make him ah gwaan so__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Quena a dat di wife fi tek note of, because he could never want a marriage and a come talk bout send in exclusive story
Simply why yuh take away the man shine, all him did a ask for was 1 second of fame, and you just puff and out him like candle, Hmmmmm!

a de most views nd comment dis him eva get frm him start what ended b4 it begun…..him betta screenshot dis nd carry as nd exclusive biggest seen.
___________________________________________________________________________________
the me seh to Quena, this one of them meaning less marriage, I can imagine her face when she claim seh she a bawl, and guess what? she a bawl over nutten , lwad OOOOOO, the idiot a cry fi nutten, she want lick wid a 2/ 4, then really feel sumting fi over.

Same suh
From mi a log on pon JMG a di first mi ever see smaddy and a man/man frame at dat a try sell a story fi likkle attention…a really dis di world gone to? But wid 36 views in one year mi can understand him desperation, still…him situation pass zero and gone to nought..
tweet nuh extortion dis
promotion extortion
Yes as Exxy say is a promotion terrorist
damn terrorist yes! lmao as said above we nuh negotiate wid terrorist!
I can’t help but dwfl.
A warra this. Who the hell is this no name fool a run in bout publicity. Tell him carry that shit go iriefm u only promote talent. I wish they had a contest where we cud vote for the best tabloid. Because u win hands dwn. U a d black ppl TMZ. U make me laugh bad. A yesterday when me see the dirty white draws with shit streak me dearly Me never kno u hv so many diff links. How u monitor them. U go gurl u think turn up
smaddy plz find out if him a wan a dem weh get 4 grand in exchange of………
althea wi nuh feget yuh edah, wi jus a deal wid dis batlas ere’ ooooooooooooo.
This is just desert thirst level.
him want a bus real bad it sad
him betta get like a camel a stroll chue…..wid him nuh destination nuh destiny self
N all have picho a di woman front inna him phone afta yr n odd ago phuck is a rass germs this man
THIS IS TOO FUNNY. AHh HEE WHAT, MET THE MAN WANT TO GIVE YOU HIS EXCLUSIVE, BWOY MET. WHAT THE HELL U THINKING NOT TO TAKE It……..THE WRAPPA IS TRYING TO PROMOTE YOU, UNNO SEE THAT…………..BUT LET ME ASK HIM SOMETHING 1st,, 1, what label are you sign to?, 2, how many # 1, 2 r 3 hits u EVER HAD? 3, AND MOSTLY, HOW MUCH MILLIONS ARE U WORTH?……JUST ANSA ONE OF DESE Q&A, ARITE PAPPA………..DEADING TO RASS….
a dat mi waa know since him have exclusive and him exclusively iron
titanium balloon it can’t buss met a dead yes
I swear I love simplicity , no matter how my day go u get me laughing, tawkchuet love you guys
Me Caan stop laugh simply n nixxy have inna stitches. Met u need fi put inna u disclaimer say JMG don’t negotiate with terrorist whether foreign or domestic, da hemale yah funny
GM Met yuh tun TMZ.
A wah dis man……yow mr irons lef met alone wi nuh have time fi yuh, guh get sum more hits den come back.

MET MI OFFI COME IN PON DAH ONE YAH MI NEVA KNOW WEH A GWAAN OVA YAH SUH ,HIS THIS ION BALOON OUT OF HIS MIND ,MET I TOLD YOU DI NO BUST RAPPER A TRY FI GET A HYPE AFFA MI NAME NOW HIM A COME PON YAH BOUT HIM EXCLUSIVE!! IS HE SERIOUS ,I THOUGHT HE WUD HAVE TALK ABOUT HIS DIRTY BEHAVIOR AND ON TOP OF THAT HE WUD HAVE SHOW SOME RESPECT TOWARDS HIS MARRIAGE AN SO FORTH, INSTEAD HIM COME PON YAH A LOOK PUBLICITY PAPER RAPPER YUH A BARK UP THE WRONG RASS TREE SHAME SHAME ONE YOU ,SHOW SOME RESPECT TO WIFE NIGGA….SMFH…..
@Priny he will be up on Monday to give his side of the story, picture and text and all lhat……..stay tuned!
MET SOME BODY CANT TELL THE ION BALLOON TERRORIST NIGGA TO LEAVE MY NAME DI HELL ALONE ,TODAY HE WENT THE BARER SHOP CRYING TO DI PPL DEM N A SWEAR ON HIS KIDS LIFE HE F***K ME WAT DOES HE WANT WITH MY P****Y ITS LIKE WANT A REVENGE THIS F****K LOOK LIKE IT A DRIVE HIM INSANE CUZ HE JUST DNT GIVE UP IM BREATHLESSLY TIRED OF HIM NOW ,YUH SEH YUH HAVE P***Y PIC AN YOU CANT PRODUCE IT SUH YUH MUSSI NYAM IT SUH STOP NUH JESUS HAVE MERCY STOP STARK MI NUH N TURN UP WHERE MI IS U AN YUH EDIOT WIFE CUZ SHI LOOK STUPID FOLLOWING YOU AROUND TO HEAR YUH SEH YUH F***K MI, IM SO TIRED OF YOUR DEAD BROKE ASS NOW ,N MET HIM BETTER MEK SURE HIM SEN DI RIGHT P***Y CUZ MET MI AGO SEN YOU MY PRETTY FAT THINGY…..CUZ MI NUH KNOW WEH HIM A DEAD OVA LAAD GOD YUH CANT GET NUH MUSIC DEAL PON JMG…..
Priny good morning, I think that young man inlove wid u
NO MET WHO CUD EVA WANT SOMETHING LIKE DAT TO BE IN LOVE WITH DEM ,HIM MUSSI A DRINK MAD PUSS PISS……..
YOW WHY THE UNUH KEEP ON ON CALL UP CALL UP MAN BLOODCLOT NAME!!! MET U BIAS LIKE WHAT!!!! U MEK PRINY AH TEK YOUR F**KING SITE FI MOCKERY!!!!! THE PEOPLE ARE SICK OF THIS STALE ASS STORY PRINY IS A MENTALLY ILL WOMAN…AND UNUH KEEP ON AH FOLLOW UP HAR F**KARY!!!! UNUH DELETE DI POST AND PICS UNUH PUT UP WID HAD DIS MORNING TRUE SHE SHAME SHE STILL LIVE IN HAR MOTHER BASEMENT!!!!!! UNUH LEAVE ME THE F**K ALONE MI NUH SEE UNUH
Yuh is really a liard fi true..First mi delete post and the post is here. People tired a di story so why yuh send in email last night?
And email in again tonight? My disclaimer says nothing about my views..King Liard doe tell no lie pan mi
Is wha tek yu??????????????????????????????????????????????????????????????
Prinny is mental fi true FI A KEEP COMPANY WID DIS NEGRO IN DE FIRST PLACE. From him picture wid yu inna de yellow dress me read him. A one a dem likkle bwoy wey NEVA grow up…in that ugly ass outfit wid de sneakaz. Me did know a few like him and they passed young cause dem LOVE start shit and cannot back it up in the end.
THIS CRAZY BITCH IS A **KING LIAR!!!!!! I WAS NEVER AT ANY BARBER SHOP I WAS HOME ALL F**KING DAY WITH MY FAMILY!!!!! DI CRAZY IS LOOKING A HYPE OFF ME…THIS SHIT IS NO LONGER A JOKE UNUH AGO MEK PRINY GET MASH UP PON DI ROAD!!! MET UNUH NEED FI BUILD…YOUR DISCLAIMER SAYS YOU ARE NOT TO BE BIAS!! AND YOU BEEN VERY BIAS AGAINST ME FROM THE START….BOUT IRON BALLOON!!! MI TING AH SHOT A ROAD AS AN UPCOMING ARTIST CHECK HYPE TV CHECK SWAG TV LOOK ME UP PON YOUTUBE I BEEN ALL AROUND THE F**KING WORLD AND BACK!! STOP FOLLOW UP THAT CRAZY BITCH SHE A MAAD OVER MI HOOD!!!!!! UP TO LAST NIGHT SHE INNA DI CLUB AND MI AH PASS AND MI FEEL SOMEBODY AH TAP MI AND IT WAS SHE TO RASSCLOT!!!!! AND SHE A SMILE…THE BITCH IS SICK AND EVERYBODY KNOWS IT BUT UNUH
A so yuh frighten sah dwl yuh save the page fi real inna yuh archives. Yuh really come back days later a look more hype bout the ooman a smile afta yuh inna dance. wtf? You are a man.
me too pretty mi nuh think him know dat..FIWB
A tek it yu just made a threat against Princess Bimmer? Yu nu bright a rass and a yu start it and look how yu a look fi finish it…mi talk it since day
YU will make a fantastic prison bitch Yu batty going to be all around de cells and back…If we hear sey YU get mash up a road it would be justified. Cause if a me me pay man fi broke yu rass foot and pay extra fi mek sure one battyman inna de crew fi rape yu. YU IS A PIG! Honk bitch!
Don’t Boy Wonder work for Delta, I believe in one of these threads Priny said he take bags off planes….given that fact travel around the world and back is no big deal, buddy passes are at arms reach. What record company is Mr. Iron Balloon signed to and where is he on the Billboard charts?
Diamondz lhow the pu***y feelings, come off of JMG and focus on your relationship and getting your career off the ground….you are 28 as someone mentioned at this age starting a rap career could be difficult.
hear yah now_________________________________________________________________
Met, yu need fi enlarge dat emoticon, nuff customers and blogger de bout fi it, if possible get de moving smiley cause a nuff time me wan drop and slide a ground laughing……lol
lol