JMG DEBT COLLECTION COURT

I will not bash you for this first time i am posting on jmg but all i am asking you kindly is to bring back my money yuh barrow from when and a hide from me when u saw me at the mall bring back mi rass money!your f**king tom,dick,and harry and cant pay me back yet I NEED MY MONEY

the bitch4-Optimized

32 thoughts on “JMG DEBT COLLECTION COURT

1. Pretty girl, love ar style..but si ya, sender!! What does Tom, Dick and Harry haffe do wid yuh barrow money? Did she barrow yuh money fe loan gi them or is one of the 3 men mentioned, your man? Are you mad seh yuh get f**kk outta yuh money and now she a duck yuh?? Senda, come talk up cause mi nuh si how the barrow money is relevant to the 3 men she’s f**king :nerd

1. Mi tink the sender mean, that if she a walk and a f**k dung the place dem she must can pay har back. So senda waan imply a she name whosoever will may cum, so she fi collect di money before she lie dung, so she can pay har bak. But dat is my take still, borrower look good fi tru tho.

1. Itsme, mi know exactly what the senda ah try imply, so here is my solution…. Pretty girl, since ya f**kk Tom, Dick ah Harry, save likkle ah the puss puss fe the lenda senda’s man so yuh can collect from him ah gi ar back ar rhatid money… So then you’ll be f**kkin 3 men plus 1 more.. Fe ars tuh, that way fe ar man ah pay dung pan it too.. :nerd

2. See unu hot in a dance a drink champagne and a borrow money. Unu cannot ball on a beer budget living a champagne life, get unu priority right. She can cuss her and tell har anything, if yuh nuh guh fowl roost, fowl cah shit pon yuh.

3. Maybe Tom ,Dick and Harry is broke? lol,,senda you have to wait a little longer for your cash or she haffie go look some hmmmmmmmmmmmm,,not even going to say it..lol

4. Well from shi a whore dung di place shi shud have money to pay har debt ….yuh waa tell mi seh tom dick an Harry jus a dig out har hole suh fi nuttn? Kmft. Das why mi nuh join di barrow an Len bizniz mi cyaa tek affi a hunt ppl fi money kmft.

5. unno woman on here need to take care of me cause i’m the only BOSS MAN in here,,met i want to be special like Observer, baby girl etc,,dem comments come up instantly,,mines takes days sometimes,,,:) ,,cha

1. Waving howdy to Y that is not true hun, mi a regular suh Ms Met system knows me very well… Hahahahaha!!!! A Observa, Chuet, Simple, Candy, and nuff addas a dem a foundation Y mi a just come……… :cd

1. I know Babygirl,,,Observer have greatttt credit in here and you credit is going up..:),,i’m a first time starter looks like I need a co-signer..dwl..Observer you could give me a signature?..lol

1. dwlll @observer dont’ start cause you know you don’t need to wait no days for your comment to appear…:) dont’ worry Met is hooking me up.,,soon my credit goodddd

6. The girl looks like she’s doing good she need fi go pay the girl money cah look it made the girl come put her pon blast on jmg like the money she owe the girl is nuff…

7. THIS HYPE LIFE IS REALLY CONTROLLING THESE PEOPLE HEAD.
    THEY BORROW, BEG AND STEAL JUST FOR THE HYPE.
    CANT THEY SEE THAT THIS GAME IS ALMOST OVER.
    LOOK AT WHAT IS GOING ON IN THESE STORES.
    IS THE HYPE AND CLOTHES REALLY WORTH IT

8. if yuh owe money mi will help yuh pay it…..my name is tom, i want to give you some dick so harry up and bring di pums……….

9. Why when ppl borrow money……dem mek ppl haffi ask dem fi it back…..Smh…..Sender…yuh can trace har all yuh want….but mi doubt yuh getting back dat money. Mi granny always say don’t lend out more dan u can afford fi lose …..She neva say a betta ting. Smh…..Call it a loss….worst yuh go dash har up pan di wall……She worse naw looooook…Hush…..Suh like how yuh start trace….come tell we a who name “Tom Dick and Harry”…..Lol. Tanxxxxx