YESSSSS MET THIS ONE SWEET MI….NOW LOOK HOW ALL OF DEM PAR AND THE F**KA ALL F**K OFFF RICARDO BUT THE REAL JOKE IS DEL A.KA PURPLE(THE 1 WITH THE BOB) SET UP ALL OF DEM(TOUGH FACE SHANISE THAT NOBODY WANT, BLEACH OUT SPOTTY FACE TASHY N GOOD BODY ROXY LML) TO F**K HIM DWFLLLL….THEM EVA AH BIG UP PURPLE AND AH TALK BOUT THEM BEST FREN AND NOBODY CNT CUM BETWEEN THEM BUT PURPLE WELLL PUT MON AKA HER FAVVY CUZ BEFORE THE IDIOT DEM…SHE GIVE FIDEL NUFF GYAL N NUFF OF HER SO CALLED FRENS….POOR UNUH DNT KNO THE FREN UNUH KEEP…PURPLE SEH “AT THE TOP ITS JUS HER FLOSSING LAUGHING AT U HOES” THOTS GO THAT WAY
all dem gyal ya a fuk off da ugly man ya mi a more face boy den da man ya no yall like dem nah rush mi wey di world gone to a ugly man get all di gyal dem now
well i guess a ugly man a dweet now…
Purpz is a hoe too my friend got a video with her sucking him good in har phone
Purpz and Ricardo is no cousin she use to f**k him broke pocket friend gada and one name prince she nasty and even Ricardo she f**k before amd now him turn cousin
No sah it finally cum to light purple secret jus busshe giva cosco bare of her frens dem dwll
Why yall on purple dick tho its not her fault her frens are sluts
no body caa tell me sey a nuh stay bad nasty roxy send this in..the likkle dutty gyal is jealous of the girl cause the girl naa itch up under her no more the girl find a life fi har self and she living it you notice she diss every body then she write (goodbody roxy)..dutty roxy yuh caa call the girl no whoring becuase u and har used to run road before yuh breed fi grammy kid and give it the the boy wey you and him was so call talking..stay body roxy wid yuh soggy cottage cheese body..naa nuh clothes roxy..every day she write f**k friends fuvk friend..every time the bitch keep part she suck the dj dem wey she hire fi dem pay..purplz know yuh rass fren cause dem will sell yuh out fi 30 piece of silver..and if the gyal a whore unno a whore too
Spotty face tasy is a big hoe and all her friends.they f**k down the whole bronx. they need to look work cuz dem never look right yet. always wearing cheap ass fordham road clothes.