This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
July 19, 2013 5:42 pm
HUKANI WIDOUT DI HUNDAH..BUT SCIENCE AGEN
Melissa seh pecos have di obeah ting locked..wid evidence of course
A yah so nice Melissa yuh a bunn d candle fi pecos come back , go clean off d wall weh yuh big foot kick ova oh god look wat u did to pecos, yuh remember pecos tek a pic and a only fi him face nah show lmaooooooooooooo
Mellisa yuh bad Nuh rasss, is why yuh save all dem sinting yah? You did know judgement day a come fi you and pecos, look like yuh si dis one coming literally all pecos picture in the form of the devil… Dis a histreeee, from I was birth
Look like Melissa did a anticipate a fall out cause she have evidence of everything….mi love her bad she!……..all wah gwaan a di video dem mi wah she buss!
Melissa a miami u did dah a bun the obeah fi hold pecos come suck bobs clean clean good pu**y my mother have ambition, melissa tell the people tham say a rape yuh mother get an breed with u nuh ambisious gal thats why u dont know your father, lick out batty gal why u mad because pacos move out pan u lol
Even if is rape her mother still didn’t abort her, unno too F&@$ing wrenk! Your brother is a big, big freak it has been confirmed! Unno stink like them nasty draws from yesterday!
Bwoy di fat woman turnout to be di only one wid military experience in a dis war yah….right now it seem like shi deh pon har belly in a full camouflage wid har weapon dem pile-up beside har an a sing ele song…anything a anything run com start it right now to how mi feel nuh body cyaa part it lmaoooo
Met Yuh sen call di contractor, contractor come an nuh travel wid no equipments/tools fi do the job but yet dem upset cuz mellisa come prepared fi di work; Dem a be unfair Maine.
@ Erisha 6:05: if a rape r moddah get rape n have r dat ongly mean seh shi REALLY pose to be here (in dis life). Majority a ppl wud forgive abortion in cases of rape. If a tru, di fact r mumma bring r n Massa Gad allow r fi kantinue breed him air mean seh shi post-to be ere. erisha, yuh lowah dan a snake’s belly fi try cuss di girl bout dat. GWEH WIT YUH LOW-LIFE SELF…unnuh greive mi spirit n mi soul. Get thee behind me satan.
Same way so, they too out of order man. Thank God her mother carry her for the 9 months and she’s here till she can all produce her own off springs them! Unno make sure unno bring unno own!
dem get beat an dem no have nothing fi tell Melissa now. so dem a throw everything gainst the wall fi somun stick but fi tell smady bout how a rape dem madda get rape fi have dem is a new low u piece a shittt!!
dwllllllllllllll cc don’t kill me tonite me belly ache me frm lawwwwf weh u seh now bout di fat woman wid har full medal military experience haaaahahahahaaa I kaint
@Met… More time I come on here to see what’s the talk bout the people inna LA but lately I’ve been reading tings bout people all over….. Nd for me I’m outside looking in so I don’t really know the person like I assume everyone else knows them but what I’m getting at why bash the person, I was not to long on here nd everyone had something to say about the man now it switch to the ex I just don’t understand!!! If he is about that then why make it seem like she set the candles there???!!! Nd if obeaha dem I work with they would still be together now so apparently the magic wasn’t so good.. it just baffles me how some people act on… Smdh
you know say me na laugh then why him twist up him face so.. a di voodoo him a wuk mek him a gwaan so.. Melissa weh u say u kick over di candle???? hallllllllppppppppp________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ no sahhhh me belly… no man mek him do him face so? Tears
Mel a fi ur obeah candles dem dat an a pecos kick dem ova a di candles di haitian obeah man a brooklyn gi u fi burn to try keep pecos my gal why u luv lie suh man a u a wuk di obeah but u nah see it nah wuk if mi was u mi guh get back fi mi money u try hide di candles an di man find it u all had him name pon paper in a di candle why di man would want obeah u fi stay wit him an u nah got shit my gal u bruk like dog all u ave a ur welfare card stop call di man mumma name a thru u shame an mad cause di ooooman dun u pon di phone stop call down di man phone u nah see him nah want u again why u nah left di man alone
Met an metters unnu nah see sah a true di ppl dem been a talk shi did go a bk to da haitian voodoo man wit shi dutty obeah wuking frens from di bx but it luk like di man find fi di candles shi did a burn fi him
Boii unno stubborn and nuh have no shame!!!! Pecos and family all unno a try de metters dem believe weh dem see wid dem eyes. Melissa have proof fi back up weh she sey and all unno can run in with is har madda dis and she dat. Unno lose unno credibility pon here because unno lies was exposed. A set of wutliss licky licky drankos from momma right dung, bout smaddy fe suck mumme good hole, really!!!!! Thats de best yuh can come wid?
A yah so nice Melissa yuh a bunn d candle fi pecos come back , go clean off d wall weh yuh big foot kick ova oh god look wat u did to pecos, yuh remember pecos tek a pic and a only fi him face nah show lmaooooooooooooo
Mellisa yuh bad Nuh rasss, is why yuh save all dem sinting yah? You did know judgement day a come fi you and pecos, look like yuh si dis one coming literally all pecos picture in the form of the devil… Dis a histreeee, from I was birth
Bubblelikesoup.
Bitch from the man lef u u a maaaadddd stop call the woman bloodclot name because a u an ur frenz de a burn vooddoo fe the Man U suck hood like dog
unno dash out unno evidence too quick! now melissa beat unno front and back bad
Met mi a gun dem downnnnn
Look like Melissa did a anticipate a fall out cause she have evidence of everything….mi love her bad she!……..all wah gwaan a di video dem mi wah she buss!
candle qualify yuh as a voodoo artist now? kmt.
yes those kinds of candle
Melissa a miami u did dah a bun the obeah fi hold pecos come suck bobs clean clean good pu**y my mother have ambition, melissa tell the people tham say a rape yuh mother get an breed with u nuh ambisious gal thats why u dont know your father, lick out batty gal why u mad because pacos move out pan u lol
Even if is rape her mother still didn’t abort her, unno too F&@$ing wrenk! Your brother is a big, big freak it has been confirmed! Unno stink like them nasty draws from yesterday!
Erisha u can’t stop mi … Fire pon UNO bloodclatttt ole obeah huh wokka … U an yo suck cocky familyyyyyy
Yep she was planning fi pecos who tek pic a candle and duty wall and keep it Melissa it look like a yuh a d devil
Damn Melissa yuh really tie pecos mi tink a did mouth talk d but dis is prove
Pecos yuh nuh shame look weh who yuh go breed buoy she disgraceful bad all ocean she wuk pin yuh
Dutty familyyyyyyyyyy Di obeah huh weh yo bring inna pon mi an mi pretty sonnn nahhh wokkkk batty boy pecosssss
Bwoy di fat woman turnout to be di only one wid military experience in a dis war yah….right now it seem like shi deh pon har belly in a full camouflage wid har weapon dem pile-up beside har an a sing ele song…anything a anything run com start it right now to how mi feel nuh body cyaa part it lmaoooo
CC___________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
hahaaha! joke!
Lol not a military she a obeah worka, met mine yuh sit ketch a fire wid d obeah pon it, laws mi sorry fi d baby
Is like Unuh skin scratch Unuh fi know whey mellisa ago come wid next, no sah Unuh run right een as a post drop.
Bubblelikesoup.
Mi demmm move demmm bloodclatttt …… Mi love when call phoneeee ….. Unu dutty drankoooo ….
Met Yuh sen call di contractor, contractor come an nuh travel wid no equipments/tools fi do the job but yet dem upset cuz mellisa come prepared fi di work; Dem a be unfair Maine.
Bubblelikesoup.
bubbleup cc seh melissa deh pan har belly ina full camouflage a battle it out mi a ded roun yere
@ Erisha 6:05: if a rape r moddah get rape n have r dat ongly mean seh shi REALLY pose to be here (in dis life). Majority a ppl wud forgive abortion in cases of rape. If a tru, di fact r mumma bring r n Massa Gad allow r fi kantinue breed him air mean seh shi post-to be ere. erisha, yuh lowah dan a snake’s belly fi try cuss di girl bout dat. GWEH WIT YUH LOW-LIFE SELF…unnuh greive mi spirit n mi soul. Get thee behind me satan.
Same way so, they too out of order man. Thank God her mother carry her for the 9 months and she’s here till she can all produce her own off springs them! Unno make sure unno bring unno own!
dem get beat an dem no have nothing fi tell Melissa now. so dem a throw everything gainst the wall fi somun stick but fi tell smady bout how a rape dem madda get rape fi have dem is a new low u piece a shittt!!
Yessssss in Di name off the father Di son and the Holy Spirit amennnnnnn …. Pon UNO to pu**yclatttt mannnnn
dwllllllllllllll cc don’t kill me tonite me belly ache me frm lawwwwf weh u seh now bout di fat woman wid har full medal military experience haaaahahahahaaa I kaint
Unnu fi know wen fi surrenda! unnu cah manij Melissa non tall!! Met a cah tek no more, CC mek mi all a bawl to rass

@Met… More time I come on here to see what’s the talk bout the people inna LA but lately I’ve been reading tings bout people all over….. Nd for me I’m outside looking in so I don’t really know the person like I assume everyone else knows them but what I’m getting at why bash the person, I was not to long on here nd everyone had something to say about the man now it switch to the ex I just don’t understand!!! If he is about that then why make it seem like she set the candles there???!!! Nd if obeaha dem I work with they would still be together now so apparently the magic wasn’t so good.. it just baffles me how some people act on… Smdh
This is JMG.Expect the unexpected
you know say me na laugh then why him twist up him face so.. a di voodoo him a wuk mek him a gwaan so.. Melissa weh u say u kick over di candle???? hallllllllppppppppp________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ no sahhhh me belly… no man mek him do him face so? Tears
Met!!!! Melissa seh DEM NUH READY FI DI BATTLE NOR DI WAR!!!! HeyHEY!!!
Melissa DASH OUT DEM FILE!!!
Mel a fi ur obeah candles dem dat an a pecos kick dem ova a di candles di haitian obeah man a brooklyn gi u fi burn to try keep pecos my gal why u luv lie suh man a u a wuk di obeah but u nah see it nah wuk if mi was u mi guh get back fi mi money u try hide di candles an di man find it u all had him name pon paper in a di candle why di man would want obeah u fi stay wit him an u nah got shit my gal u bruk like dog all u ave a ur welfare card stop call di man mumma name a thru u shame an mad cause di ooooman dun u pon di phone stop call down di man phone u nah see him nah want u again why u nah left di man alone
Met an metters unnu nah see sah a true di ppl dem been a talk shi did go a bk to da haitian voodoo man wit shi dutty obeah wuking frens from di bx but it luk like di man find fi di candles shi did a burn fi him
Boii unno stubborn and nuh have no shame!!!! Pecos and family all unno a try de metters dem believe weh dem see wid dem eyes. Melissa have proof fi back up weh she sey and all unno can run in with is har madda dis and she dat. Unno lose unno credibility pon here because unno lies was exposed. A set of wutliss licky licky drankos from momma right dung, bout smaddy fe suck mumme good hole, really!!!!! Thats de best yuh can come wid?