DI APARTMENT AND DI SCALE

Suh met n’ jmg fam mi run guh faas ova yonder pon kandy hype facebook page and had to really sit back and laugh. this big
ole sloppy pig have a nerve fe call the next girl lisa goodas when the two a them coulda easily well tip the scale at about 600 lbs. one nuh slimma than the next. kandi even go as far as to put up 24 hour clean house challenge fe lisa when fe ar apartment look crowded and chakka chakka like ar bad speech. I have fallen and I can’t get up dwmfl! kandy. enough now. full. stop.
image_1
image_2

0 thoughts on “DI APARTMENT AND DI SCALE

1. FUSS MEK ME ASK SHE PREGNANT? CAUSE WE ALL SEE SAY LISA FAT N BLOODCLAT SEXY BUT WHO SHE? WWID HER 6 MONTH GUT LOOK HERE WEN U A CUSS PEOPLE BOUT DEM LOOKS U AFI MEK SURE U UP DEH N U HOUSE TO BIG FUKIN WOMAN LAKKA U A COME PON SOCIAL MEDIA WEY AV KIDS A CUSS PEOPLE N A TALK BOUT THE GIRL KIDS U SHOULD A SHAME FI A CHAT BOUT U NA NO JOB THATS Y U CAN SIT N WATCH THE GIRL LIKE U A WATCH SHE A LIVE HER LIFE WID HER FAMILY U R A BITTER BITCH VERY BITTER N THE WORST THE BOUT IT IS U CANT EVEN PUT U WORDS RITE WEN U A CHAT SMH WHEN U A COME PON NET A CUSS PEOPLE U FI MEK SURE U KNOW WA U A SAY N SAY IT GOOD R WRITE DUNG WA U WA SAY N STUDY IT BIG WOMAN LIKE U WID KIDS BOUT U NA WORK N U MAN NUH WORK SO HIM GONE A FLORIDA GONE MEK MONEY FI WA SELL DRUGS? GET A LIFE ALL UNUH DO A SIT N WATCH PEOPLE LIFE WHILE FI UNUH OWN A FUKIN SPOIL N A TALK BOUT THE GIRL KIDS HOW DEAR U BLEACH OUT LOOKING GAL U MOUTH TWIST LIKE SHAME ON U MAN SHAME ON U IF U A WAR U WAR LISA Y U A TALK BOUT THE GIRL KIDS N SO WAT IF SHE DEH PON WELFARE ? WEY U DEH PON CAUSE U MEK U SELF LOOK BAD WEN U SAY U DON WORK LOW LIFE PEOPLE LAKKA UNUH FI GO BACK A JAMAICA N GI PEOPLE WHO WA COME HERE N MAKE SOMETHING OF THEM SELF A CHANCE GET A LIFE MAN N LOW DI GIEL THE TIME U A TEK FI WATCH THE GIRL N HER FAMILY U GO LOOK A FUKIN JOB IF HER HOUSE DUTTY Y U NUH GO OVER DEH N HELP HER CLEAN IT UP Y U NUH DO THAT SINCE U HAVE SO MUCH TIME PON U FUKIN HAND DEM WEY LOOK LIKE DEM DROP INNA ACID SMFH NO LIFE GAL..

2. A TALK BOUT CLEAN HOUSE N LOOK PON IT TO NUH WID U DRAW DEM NOT EVEN CLOSE GOOD N DI CLOTHES DEM A HANG OUT LIKE U TEK PEOPLE FI FOOL GO FOLD UP U CLOTHES DEM BIG WOMAN N SWEEP U FLOOR U TINK PEOPLE A FOOL SMFH THE TIME U A WATCH LISA U GO DO SOME SIT UP WID U BIG GUT SMH

3. You know, I’m gonna do some anological guesstimating here…I would hate to think that it is the size of Kandi’s clothing/*bingo baggy them* that is causing the buffigation of the drawers, thus hindering them from closing, or is jus lazy she lazy why the draw them stay suh chakka chakka; Kandi, like seriously *real big ooman ting*…the time yuh ah tek fe criticize Lisa bout fe ar dutty house, yuh coulda been done clean up and re-organize yours…look how in deh tight wid all sarts of decorations and fandanglements; mi head ah hurt mi just from the wholeap ah confusion weh ah gwaan inna di likkle tight squeezed room…all manna ah sit ten up inna dat deh room…that room is more crowded than the welfare office, damn girl!!

1. Yeppy ah clean it clean mek pitchos put up :ngakak Yuh caw bet Riverton City dump nuh hab nuttin pon it wen she nuh straighten up di place. Morbidly obese ooman learn fi kip yuh rat hole clean an gih di pitcho postings ah break.

1. Yawdy, suh til she cannot even balance on her own; she deh haffe hold on to the wicker chair and the dresser drawer..the room confusing, the shirt weh she have on confusing and the shorts confusing baad baad!!

4. What puzzles mi is y dem love dem fake flowers deh so shit b mad annoying u don’t live in a garden why di whole heap a flowers n the flower sheets WTF ??? And y dem think every corner has to house something?????? If mi caaaa see clearly wats in the four corners of a room nuff tings a get dash whey no lie smh

1. All ah pose pon step wid one railing paint black and di odda one paint white. Ah dah same pitcho deh mek Nelly cut ties wid Apple Bottoms and sell it out!!!!. Dah gyal deh fi gweh!!!

1. No u didnttttttttt say that Yawdy mi belly a HAT mi oooooooooo :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. ____________________________________________________________________________________________________________________________________

2. Chuetty, yuh tink Kandi bad???….if yuh eva si how di Mexicans dem plant up the wholeap ah plastic plants dem outta door yuh laugh til yuh tun fool :hammer

5. Dah fluffy gyal stay good Kandy how Yuh seh Yuh look better than har my girl stop Yuh flop Yuh self rite there mi guh pon har fb the gyal a live good Yuh a talk about house Yuh sound like Yuh nuh use to nothing

6. yeppy the way how hot gal kandi talk up in the video,i don’t believe she have that tv in her big beautiful garden house…

7. YOOOOOOOOOOOO MIA DED TO FUK UNUH NA EZ ENUH BIG BACK TV NA WEAR AGAIN U A CHAT BIG N U TV PREGNANT LIKE U WID U BIG GUT N DI SHORTS WEY A STOP U FROM BREATH IF I LAUGH I POP UP I WA KNOE WICH ONE A UNUH A GI BIRTH FUSS U R DI TV WEN U A COME WA DONE PEOPLE U FI MEK SURE EVERYTHING INNA U LIFE TAN GOOD U LOOK LIKE SMADY DASH ACID PON U FI A BIG WOMAN U SOUND FOOL ITS NOT TOO LATE FI GO BACK A SCHOOL CAUSE U NA WORK AS U SAY SO GO TEK UP A CLASS BIG LADY

8. I have 2 plazma tv one is 46″ and the next one is 40″ big pussy bitch a $4000 for my bed and my son is $2000 dirty people I can invite anyone to my house because it’s clean and me have food lisa u same one comes to my house and say it looks good all the police u take to my house last year said my house is beautiful lisa I am going to upgrade your shit house because u a f**k for nothing but chinesfood money bitch I have rec for all my good up furniture

1. Yup yup that’s when it’s has plaz not plas that is old fashioned the lasted technology is Plaz n of to bought in the ma-rket :nerd

1. Kandi, fe yuh speech nuh nawmal none atall!..what is chines food?..suh Kandi, please explain why you have so many knick knacks in those very tight quarters..what is the real story behind this fallout between you and Lisa??…and please invest in a Mac Notebook because it will spell check and automatically auto correct words for you, since yuh bed costs $4000 and yuh son is $2000

2. But luv, why is your dresser in the same space that your dining set is? I am all for working small spaces, but all dem food odours nuh gawn eena u clothes and tings man. You couldn’t find no odda place fi situate di dressa?

9. Lisa if me house was dirty you will not eat in it the last time when you were here gal your baby father ask me to eat my pussy but me say no hope shawn ask again I will say yes

1. N if the baby fawda see u a road a twist u fat sour wata wata mouth u hear say him wicked argue wit Lisa whey u a call di man inna unnu nasty argument fa hear dis u n Lisa DONT LOOK GOOD N INNA UR HOUSE CHAKKA CHAKKA LIKE ELEPHANT MAN OWN FOH BIG ASS OLD ASS WOMAN LIKE UNNU IGLE NO RASS KMFT GWHEYYYYYYYYY MAN CHO

10. I have 2high definition tv lisa get the f**k off the air bed bitch. Lisa me want to box u with my amazing pussy Lisa u do not have money like me thanks to Paul he give me anything I want I have bank account my daughter father take great care of our daughter bitch like u make me have to pay for my life insurance bitch make lava the radio station man comes to u home and video it so everyone can see it n facebook lisa me happy everyday weekends me go shopping for my beautiful kids

11. bitch anyway you take it my house still looks better than yours lisa 8 o’clock a morning please make lava the radio station man comes to your house.bitch and till u do that we have nothing more to say bye bitch stop f**k your step son

1. And yuh face look stiff from di constipation/shit weh back up inna yuh wanga gut….I swear if kids could only choose dem parents some ah unu would be motherless…yuh nuh tyad ah it now Kandi?..yuh shoulda een lay dung side ah yuh children ah read dem ah bedtime story…*oops, scratch dat*….ah sleep. **PLEASE GIVE YUH FAT FINGERS AND HEAVY TONGUE A REST NOW….SHITTTTTTTT!! 😡

12. Lisa your face look like when me want to shit and the f**king shit do not want to come out suck dick gal come to my house I have a cell phone for you because your pussy die from you is 12 years old gal .little gal u birthday is 2/11/1988 & u look like 10000000000000000 bitch the number them cannot stop me great pussy what makes me happy it’s killing lisa good night die pussy Lisa I hope you sleep good and the air bed tonight till me give you my bed bye

1. you are really annoying and disgusting. look how the girl na respond to you and a flop u nasty rawse. get off the site with u foo fool self and go tek care a u pickney dem u sloppy bitchh. whatever cause the friendship to end it a mad u bloodclaat. u nuh si seh the girl a ignore u. gwaan go straighten up u life and u messy house gal. u sick dog stomach. vomit u

13. Female u a mek Lisa run fi u head hot een? U demented as hell..chile u have too much time pan u hand..guh sell two a dem high def plazma tv and some a dem funeral roundup plaztic flowers u gots and buy uself a couple Bible and some esl books..den mek uself comfortable pan dem “high def plazma bed” wah u pay sumuch fah..If u deh help Lisa son wid fi im schoolwuk a sorry fi dat bwoy caz im karnah dark as rarse..A wah, a tru Lisa stop u from tutor har son why u mad or nah, or u mad seh di stepson not looking u?di shi may look ole but chile u language is as stink and nasty as a john crow’s breath..and u talking bout beautiful children u should be ashamed of uself..guh tek care a u baby and stop watch Lisa house and har undaneath..u 2 wukliss and nasty..

14. A WA DO DA BIG LADY YA Y SHE NUH GO ENROLL INNA A CLASS U HAVE TIME PON U HAND FI A SIT N CUSS LISA N U CANT EVEN SPELL FI A BIG WOMAN U NUH SHAME? LISA A LIVE HER LIFE N ANYTHING LISA WRITE HER WORDS SPELL GOOD BIG LADY WID DI PREGNANT TV U BED A 4000 DALLA N A PLASTIC DEM DEH BED DEH NA WEAR AGAIN BIG LADY A BOARD A DO IT NOW SO GET UP TO DATE U NOTICE WEN LISA TEK HER PIC INNA HER HOUSE SHE NUH HAVE HER DRESSER WEY HER TABLE DEH N A WA HER BABY FADDA BUST UP U MOUTH FI A MIX HIM UP INNA U PASSA WHO WA SUCK FI U PUSSY N U USELF CANT EVEN FIND IT UNDA DAT DEH GUT DEH I DEDDDDDDD BIG LADY GO SELL U BED N BUY A ABC NOTE PAD FI HELP U READ N PRONOUNCE UR WORDS RITE WID U WATA MOUTH N U HEAVY TONGUE LIKE SMADY TIE DUNG U TONGUE U AV IN TONGUE RING N NOT EVEN DAT U CANT MANAGE I DEDDDDDDDDDDDDD WOIEEEEEEEEEEE MY PUSSY RING A WA DO DA BIG LADY YA WID HER PREGNANT TV N HER BIG GUT SELL U BED N BUY SOME GUT GAL N STOP TALK BOUT LISA CAUSE LISA LOOK FUKIN GOOD FAT N SEXY N HER SKIN CLEANNNNNNNNNNNNNNNN N PRETTY BIG LADY U LIFE IS VERY SAD BOUT U AV PLASMA POOR U WHO BUY PLASMA TV? I DEDDDDDDDDDDD WOIEEEEEEEE MY TIRED BODY BECAUSE ME AV A GOOD GOOD JOB DI TIME U TEK FI A WATCH LISA U GO WATCH DORA DI EXPLORA FI TEACH U HOW FI PRONOUNCE U WORDS N GO A LIBRARY GO LEARN FI READ BIG WOMAN LAKKA U A TEK TIME FI SIT N WATCH PEOPLE WHO NA WATCH U N WEN LISA COME A U YARD FI BEAT U BLOODCLAT U CALL POLICE N U SAY U A BAD GAL? BAD GAL NUH CALL POLICE I DEDDDDDDDDDDDDDDD U A RUN OFF U MOUTH PON SOCIAL MEDIA N WEN SHE COME FI FACE U U A RUN I DEDDDDDDDD BIG LADY GO LEARN FI READ N SPELL BOUT CHINES FOOD I DROP OVAAAAAAAAAA WOIEEEEEEEEEE… MEK I GO DO DI PEOPLE DEM JOB