BISHOP A FARRIN…LADY OF QUESTIONABLE INTENT AH JAMAICA

NYC Bishop a live nasty life a jamaica
This long time big woman that have the wrap head church on white plains rd in the Bronx (Edited)). They call har Eva or “mother” cause she do reading on white plain rd too. A live dutty life. Every Sunday she deh a church a talk bout sin this and the third. Yet look what a Gwaan ina har life. This is her 3 marriage. This one she meet the man a jamaica marry him and every minute she run go a Jamaica to the man. Ok the husBand is now here. And a bay hell she a give the man. Every minute she fly go a Jamaica still even duo the husband is here. Then when you hear from the shout the woman have a politician man a ja. A so you know the apple don’t fall far from the tree. Last year har daughter weh a big big doctor in family medicine have har gud gud man and go deh with ole nasty China White man. And chyna put up some nude pix Of the bishop daughter on FB and On Instagram. All with the little gal a suck h**d. Now look pan the mumma. It look like the poor man couldn’t tek it no more a this mi see him post on FB last night. Poor Denver. bishop (Edited) you fi do better.
bishop-Optimized

0 thoughts on “BISHOP A FARRIN…LADY OF QUESTIONABLE INTENT AH JAMAICA

1. It is here oh lord, no it bad when you husband a shame you on FB. Lady you must live what you preach, adultery is a sin. A pure wolf in sheeps clothing inna the church dem, smh.

2. Denver, di time yuh ah put up di Bishop business pon FB yuh guh enroll eena one English class when night come. Ah wah name lovever :bingung Nyam yuh butta bun privately or tek web yuself neatly.