JMG BED AND MATTRESS RESTORATION LIQUIDATORS

So Met, Mi always a wonder a who a Brownspeed gal til weh day when him and skelly a cuss ova p**y pan Facebook. Dem gwaan like a party Mek Dem part but St Ann know seh a ova pussy. Anyways, Skelly call Brownspeed gal name and mi sister seh a Tiffany Duncan weh come from Lewis and used to go Hilda’s wid we. She and mi sista a good fren but mi never Memba her til skelly go live pan Facebook and a seh how him and Alwayne stop link. Fi a man like Brownspeed, mi woulda expect likkle betta but mi Nuh shock. Tiffany f**k off every man a St Ann weh have likkle money and can mind her. Her baby fada weh dead, Kevin, used to spoil her and she f**k pan him til him weak. After Mi find out seh a she a brownspeed woman mi Memba when dis same gal send mi sista a message a chat how brownspeed Nuh stop beat her, how she feel like a virgin cuz days him Nuh fk her.

how him Nuh stop nyam her pussy and Nuh give her no attention and she start feel like him Nuh want har. How she did haffi a beg him bring back some lotion and roll on when him did go Miami weh day. And how she tell him seh she woulda pay him fi dem. She sad. Tiffany a bitch. She lef her Pitney dem pan her mumma a lewis just so she can itch up and kotch a brownspeed yaad. Wukliss mumma. She fi Memba seh she was a whore and probably still is. She love likes. Dem seh she did f**k skelly too. Mi see Brownspeed buy a bima and a Tiffany fuss tek a pic inna it and upload it pan her Facebook. She a Delilah.

She a gwaan like she wid Brownspeed but we know you not bitch, yuh a heng roun fi di money and cuz him Mek u na suffa. Go tek care a yuh Pitney Dem and be a mada. Stop hide and message jamiliah dem. Yuh a wicked gal. Nuh badda set up brownspeed life and Obeah him like yuh did Kevin. Yuh a try breed so bad and cuz God Nuh like u, u Nuh get no belly yet fi Brownspeed. Brownspeed tell yuh seh him still a f**k Kim? 😩😭 f**k Kim pan your side a the bed dung a him yard. The weekend him send yuh home and did keep the car? 😭 Mrs Brown was such a pleasant woman. She was my brother’s guidance counselor, mi know she supposed to shame when she see the woman her son a wife up. Mi Nuh wrong him fi Nuh post u pan social media Tiffany and de one picha him post fi u birthday it not even show u face. Stop spread yuh and yuh man business a road cuz nuff gal wan tek yuh position. We can share screenshot but we Nuh wah brownspeed beat u kill u like u seh. Or like the time u tell gg seh him buss u mouth so u cyah ga work fi a few days. Yuh go good good high school and come out tun cruff a wuk western union, a run dung man, na tek care a u Pitney dem, deh a every party and Nuh have dry shit fi u self.

8 thoughts on “JMG BED AND MATTRESS RESTORATION LIQUIDATORS

1. @sender unless is something really big with people weh we all already know, keep it to 1 paragraph, no more than 5 sentences!

1. :hammer

I definitely stopped reading after the picture. I still don’t get the point. Tiffany bad. And? Sound like you want Brownspeed for yourself Sender.

2. Very nice looking couple! Thank god for the all in one chocolate skin tone! Amen

Sender! YOU is a NASTY backstabbing bitch! Why you feel the need to reveal what the girl and your sister spoke about?! Yah look likes but a some blurt naught cuffing fi reach you and more!

The girl working at Western Union is sign of ambitious goals on a daily! Move yu traitorous, dutty puussc and gwan! De whole a dem fi tie you and beat yuh 2017 times ! Bitch!

3. I always wonder why HIM never post her pic for real and she always posting him and everybody know them deh together I believe he beat her for real her first bf use to do the same so she use to it but that likkle boy wicked fi a treat her like that thou!!

4. I feel Jamillia wrote this. U is a wicked worthless bumbohole jamillia if in fact u really wrote this. U r not nice. Go watch ur dutty man who married a Florida whe day, about to make u homeless and is expecting baby on the way. Your days wid topranking nah go end nice. So be prepared. Tiffany ain’t no saint but leave di gal in peace.

5. Leave d man n him life alone him mix with d wrong blood clawt mong related n den uno just dey pon him name bomboclawt low d man bizniz dirty ppl coz 99 percent a uno Bizniz worsta no rass only coz ppl na post uno up

6. Dwl how much unu lef out berris. Unu stop hate pon r though brown speed wifey. Jamilia u need fi go worry bout wa ago become a u inna couple months time, your life water down when people happy unu fi lef them alone.