SENDER SEH IT ”EARTH” HAR

Good evening met a beg yuh some advice dey please
Mi and dis police man name Ennis from Morant Bay dey fi likkle ova a year now kl him tell mi say him have a wife and mi know the say him have a wife but him tell mi say dem naa live good and him aguh get a divorce so mi say arite mi can work wid dat seeing as his aguh get divorce met mi notice when mi guh a the yhad mi naa si nutn fi har suh mi say yes dem lef and mi nuh si him post har fi anniversary nar nutn but him have pic a dem pan him fb page and at shi still tag him inna pic when shi pose dem fb and when mi ask him fi delete the one dem whey him pose him say him nuh use fb again too dat so him wi delete dem when him guh pan fb but all now dem nuh delete and when mi ask him y shi still a tag him inna pic him say shi a try ole on pan the relationship
Now met mi mek all a dat past an si still did deh now him wife come from Canada and before shi come him tell mi say shi a come fi sort out the divorce so mi arite but mi notice from shi come mi caa get him phone or ntn again so mi say mi waa find out waa gwaan so mi guh out a the yaad one night only fi si the gal ova dey so same time him friend did a guh home so mi ask the friend a wha day the friend aguh tell mi nuh fi guh ova dey caa the man nuh dey home dat time mi done shi him already ongle fi find out say a ova him yaad the gal a stay from shi come Jamaica met the man all a pose pic pan status wid the gal to enuh and mi feel away and caa stop bawl cause mi do everything fi him all pay him rent whey him wife naa do and a the thanks dis whey mi get ennis yuh his a wicked man but him call mi and say him sorry and him waa wi work it out caaa a mi him waa and not the wife so unno tink mi fi gi him a next chance caa mi confuse mi sen the too pic whey him pose wid the wife an a nuh like say the wife look good to caa him have a woman like mi and still waa guh back to the wife suh a day earth mi to enuh

8 thoughts on “SENDER SEH IT ”EARTH” HAR

1. I’m not gonna laugh, I’m not even gonna say stop mine man, what I am gonna say is this, if u a walk wid u eye shut plz an tanx fi open dem, ur so called man, Di lady husband, only want u till him wife buss him a farrin, so if u war mine him an pay rent till such time, ur surly on the right track, Gud luck

2. little girl use you money go school (if young enough) or go take some reading and writing classes (if too old for school).. cause DIS NO MEK SENSE!!! :tabrakan: :tabrakan: :tabrakan: :tabrakan:

3. Sometimes a Yam root shoot n blossom into a full grown Yamhead like u enuh Sender….thus yuh earth* but hey shyt happens even when yuh nuh “PLANet”!Hush but no bother stop pay his rent ,God will bless yuh for such kindness. :cool :nerd

4. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak If i laugh in yah today a guh wash out di baby bakkle dem :ngakak Yuh fucka yuh! Why unnu gal wha tek ppl husband always feel like di man aguh get divorce tuh someone him proposed tuh an vow fi spend di ress a him life wid :ngakak gal yuh delusional n fool bad, bout yuh pay man rent :ngakak yuh tink dat aguh get di divorce faster huh? lol smaddy get di clown car caah a di second post dis mi deh pan and a 2 clown inna di car aready :ngakak mi bumbo tudday nice. Gal probably wudda all pay fi di divorce tuh. Wait mi nuh done :ngakak yuh dunce tuh bout earth :ngakak dwbpbcl grung!

5. Sound like kadian nicole Evan’s from upper redhills road deh, mek man tell har him a left him baby mada n move on to she bum she go fuck him n think she’s the one only fi find out him nah walk out on his family

6. Sender you are dunce, go back to school. You are very rude to address the man wife as gal, clearly you have no class that is why this man have no interest in u. Gone are the days when men frighten fi looks and pussy, most men want stability and a proper woman that have education and from your writing, spelling u sound like a Jamal drop out. Why would any man want a dunce like u sender? Why? You need to go jump in an open grave and beg Dem bury u Alive, u are a disgrace to the human race, u very very very dunce. Go get a education rather than run down a man that don’t want u. U too Brite bout man a leave wife fi u, Damm likkle bitch, u dunce like. Gal the man nuh want u yamhead gal, u fi get yamhead trophy for first quarter of 2020. Lol Damm rass ediot bitch.