SUH DONIESHA YUH REALLY GO RECORD THE GIRL A DI POLICE STATION?

Miss Duhaney being escorted inside the Montego Police Station prior to her arrest for stealing Loud Fashion clothes 😩 I thought she said she didn’t steal anything and come pon live a bawl live a bawl wid ar wicked self!–

18 thoughts on “SUH DONIESHA YUH REALLY GO RECORD THE GIRL A DI POLICE STATION?

1. So what’s your point sender? The girl never denied going to the station. Did she get arrested for stealing? No she didn’t. FOH!

1. Senda go lick out a battyhole. Low di rass gal. She was questioned not arrested. Who is Doneisha?A Fuck out ole wicked. Duppy know who fi frighten. Why she neva come wid this energy to Jav? Gweh yah

2. You see when onu walk and fuck all type a man wid all rypes of demon spirits a soh onu become a meance to society. DONEISHA you need to repent gal. So mi know plently of you internet whores are delusional enoh, gal weh your file longer dan satan temptation ago round a cause problem. You weh a rass tief a try brand people. Mista sir weh a finance Loud fashion you betta tek heed to who you a do business with. Use sleep and mark death. Cause a snake yuh a entertain.Gal look at your past, you whole generation including you muma and a you a try tarnish people. Demon gal you should be greatful people support your business wid onu blood and ill gotten gains. Dats y i’m mindful of who get my money. Cause crassis like you, people nuffi look pon. Memba the seed you sow is what you reap, before you thank God you never go done like Waldie yuh deh here a sow seeds of decourse. Your time will come you hear lady.

3. Wicked the BBC gal wicked… me read her up from the first live she do trust me… but ma gwan watch ppl crucify doneisha and shake me head, because i know there’s two sides to this story. Loud, Gwan hold it mi gal.

1. Sobieski go suck out you bloodclaat mumma an low the gal!!! Eyewata pan you!!! See how long you a go last when people eyewata pon you!

4. Doneisha send the video when u use to tief from digicel. Send the video of ur baby father killing people. Use this time to pray off generational curse off yu damn son, and stop trying to tarnish people reputation. I volunteer Javana to come dun u again. Jada too nice to mix with people like u.

1. Me want Javana fix har up again. Nasty Doneisha why you never report Waldie when he was beating you. Why you never report all his money laundering, extortions, contract killings & many more. Who did evil like Waldie.
      As the person up comment say pray off generational curses. Because yuh father dead n see now yuh son nuh have no father.

5. Big stinking doniesha you will never win your a devil an god will fix you so because di gurl talk sey ano you own the shop you vex move you bloodclatt an we all know the gurl a tell the truth an also we know a you send in this video your dirty likk dawg shit

6. Di girl fi sue har ass! She too wicked….from yuh si di overseas man u know wah clock a strike! God dont like ugly so continue

7. Blow fish Dun-iesha sey shi a Loooud Fashion JANITOR,, It suit you more duttiness Duniesha. Looow di niice decent girl alone demon gyal

8. For a woman doing this to another woman knowing she is pregnant and as she said has a lot of health issues that tell who miss loud boss really is

9. False body donesha blood money collector a extortion money buil your business, a Waldy drugs money build you up, a waldy thiefing money you use to depend on, so who is you to talk about thief , you lie and wicked that’s y fierce by Dre don’t want you

1. Den it was really true say she a tek Fierce by Dre.
      Suh what happened to the man whe she deh with now, the England man that was Waldie friend,?