CLARENDON STULLA ON THE MOVE

Big up to Tashnie on her pregnancy by Craig Lewis Mayne the mean camera man that f*** every body a clarendon. Met me hear say the gal say she naw eat di belly after the man beg her. Wonda how the Eva proud wife a keep up with this other one.

36 thoughts on “CLARENDON STULLA ON THE MOVE

1. The person who sen this in must be a sour soul… Either d man f**k u n no gi u nutn r u did a look a f**k or mayb a u a d eva proud wife… Either way tashnie is well alright n well taken care of… Gal ave beauty n brains n best believe a baby is no set bk for her caz that girl goin places… Some a unu hungry belly gal fi go find wuk n leave ppl… Hope sendin in her pic feed u fi d rest a u miserable life while we over here planning a baby shower… Miserable like a u did wa breed fi d man r mayb him breed u n u dash weh urs… Hey jayzi ears gal go park a wa place… Tash been good

2. Miserable hole gal… Y worry bout tash… She good…. U sound hurt thou… Like d man f**k u n no gi u nutn r him breed u n u dash weh urs or a u a d eva proud wife… How posting this ago feed u? Leave ppl life n dem biz alone a so nuff ppl dead.. Wat a way u a watch d man cocky fi kno all a who him f**k.. U sound hurt bad while we here planning baby shower…

3. @7:17…beauty and brains without ambition??? , not saying nothing. You sound so dumb, ambition is not getting pregnant for a married man .

4. A how much step pickney Craig a go give Melissa though? One a mistake but 2 no man. Craig u must do better u can’t have your family out here being disgraced like this u must can set rules fi u side ladies dem. And u not only hurting the wife u a hurt the baby mama too. You ever think bout the mental results of your looseness. Young ladies be wiser than thus when unnu deh wid married man especially known men sex dem wid caution cause f**k sweet until dem hear bout baby. Dah one yah bigger than stone love string up inna any lawn. Dear wife a hope u no attack the baby mama cause she never rape u husband. Argue with u man because if him did love and respect his home him wouldn’t lay a road so careless. Camera man mi expect betta than this from u God know

5. Is she pregnant for the man or not caz me confused? Seem like the frenz praising her being pregnant for a married man. Sick world we living in with no ambition.

6. Unu stop tell lie pan the bloodclat people dem and cum gwope! The gal nah breed fi dat man and unu jus luv mixup. The whole a unu a kill up unu self over di man and him nah look pan none a unu. Anybadi dat Sen in dis story is a gal the man f**k an no luk back pan. Unu fi tap it wid unu caylis life a mix up poor Tashnie who no chat to ppl.

7. Yow yall need to find supm do… Tash good a child is no set back n being prego for a married man no mean u have no ambition… Nuff ppl breed fi married man so if this is d case ano she a d first… Y is it a big deal… Yall worryin while tash is unbothered

8. She’s not the first and sure she definitely won’t be the last to conceive for a married man, however ain’t no glory in it. My best advice to her cheerleaders is for them to hold a seat, shut their yaps and stop pressing the issue. She’s good and she’s unbothered blah blah blah. Must be some bothered reason why she got hitched by this man. Who are you guys trying to convince though? A lady that’s been good and is unbothered would never get caught up in this predicament, if the story is as told.She did not get pregnant for a married man that’s separated. It’s a married man that is currently living with his family. How unnu proud so like it’s one of the greatest life achievements and like it’s the an honour fi breed fi married man. I’m not bashing the young lady but the ones commenting with pride about the whole thing unu fi go one side man, unnu sound so f**king dumb. D man violate him family by putting his mistress in such a position, which will probably force the wife fi react. Him violate the mistress too cause we know damn well he won’t trade his family for her so the bag a yam heads that keep commenting as if it’s such a great accomplishment unu need fi go check in to a remedial center cause unnu is a disgrace to unnu own friend and unu damn self. And at the end of the day anyhow u put it a D husband wrong.

9. Unu tap gi Tashnie hype bout she a breed fi Craig. And all har fren dem weh a run in an comment need for cum gwoup caz unu know betta. Everybody want a piece off a di man an at di end a di day him nah put none above him wife or him pickney dem an me nah chat di one him carry in pon di wife caz everybody see say him no give dat one di time a day. Gal would a mad fi breed fi him an everybody kno say him mean. Tashnie dog nyam yu supper if yu really breed fi him caz yu an dat baby goin suffer. Lord go wid yuh gal

10. What a way Tash belly a hurt unu! She is well taken care of so why worry if the man mean or not unu need fi move unu Rass from here so and cum gwope. Married man or not how that affect unu? She have her degree and JOB what unu have the time unu take send in this unu go look a JOB.

11. Unu no see say the man a live him best life waiiiiiii lol this funny caz the man no stop post up him family all say him no give negative ppl no attention. What a slap in the face. The man publicly disown the belly so this a go need Maury. I strongly believe is a side gal Sen in dis caz har time expire and she wah caz problem inna di man life but it obviously fail. As fi Tashnie an har fren dem dat commenting like Unu think ppl a fool is a hype baby daddy Tashnie a look but it’s best you beg some free pics fi the baby shower yuh fren dem planning. Unu fava eeediot. Tashnie a who breed yuh caz Craig say him neva even f**k yuh suh we wah kniw a who breed yuh! Yuh fren dem say you have beauty and brains but why you not using yuh brain Tashnie? Now you have married man name a call pon yuh belly. That’s a disgrace young girl. Craig no want nobody but him wife a town and unu still a lay dung wid him. Me no know why some man mix up inna dem dirty disgrace ya especially when dem have dem good family. Fi a married man Craig yuh a move loose and the poor wife clueless. Stop disgrace yuh wife Craig it no look good.

12. You know unnu look real stupid saying so what if she pregnant for a married man because any woman that pregnant for a married man should be ashamed. How is she OK with that or unbothered when at the end of the day is people married man she look to for attention and babyou? Unnu need to comment with sense because is only a desperate young lady would pregnant for a married man. She must shame all unu a try paint a pic that she OK. Here unnu talking like the man is hers and see people comment that the man disown the pregnancy. Unnu need to stop comment and go talk sense into unnu friend that unnu claim have degree and job. I tell people everyday that a degree doesn’t mean you have sense and yet it is proven again. This situation is nothing to boast about because it is shameful. Him shoulda have a woman like me to f**k up all a unnu and him.

13. My 2 cents looking in from the outside is if me was the man wife I give this bitch a rass beating and anybody dat fall in line with har caz a 1 thing fi u tek people man and breed but is a next thing wen u tek married man and have u fren dem a hype it up like is no problem. That’s why me stay by myself ennuh becaz me will kill people caz all this now woulda get any woman dark. I hope the wife f**k har up an see if the same fren dem would defend har. A suh unu gyol tan a Frankfield nave no damn ambition but she have degree an beauty. Which part a she look good? So f**king beautiful an cyan find a man fi har self! Shut unu trap bout.

14. The thing is she ago talk bout people must mind them business this and that and bout how she is not knocking on anyone’s dooor when night come. The thing is if she was minding her business she wouldn’t fall in the lady marriage, I’m not the one to bash and everyone meet misfortune in life or make mistake but if something like that happen go sit your Rass down and humble your self! Your friends claim that your “beauty with brains” and you “have a degree and a job” well act like you do please. If you make front page a the gleaner people will talk the mere fact say you go lay down with that man people who talk let alone breed fi him. It’s nothibg to be proud of the way you and your crownies are behaving is like you get the masters, cause it seems she got the first and the last degree or maybe she has her 3rd degree they way them behave. Also you who talk bout the wife have bigger issue than you! Little gal go sit down and come out a d people them marriage go care for your child and stop the bickering with people. I respect the fact that decided to keep the pregnancy dispite the odds but go care for your unborn child and humble you bloodclaat self. You wrong fi go open you foot fi a married man! You were wrong!!!! There is no right to it so stop behave like you don’t want people talk when you dash front page story give them.

15. @10:28 same suh! Dem a chat like a first prize she win and me nah ask me sure if the man wife confront har she nah say is him breed har because people know that woman will f**k har up! She and har friend dem a pick up wah no fit dem. She not even look like the man wife bout she look good and have brains. It bun me how dem a comment like she in the right and as somebody comment the man say it’s a rumor that not worth him attention. That alone would mek me shame. A dat dem fi write the time dem a post bout so what if she breed and she unbothered. Me woulda love to see who she a go pin that belly pon when it drop. Tashnie you need some shame and ambition. The wife will know what to do wid yuh!

16. Me find it very strange how Melissa no comment or post nothing bout this yet becaz knowing she nothing no pass she . Is either dis too hot or she a deal wid it in private but me waiting patiently for her response. Me jus hope she no give dat gal a beating caz we know she got hands and will use dem. Craig need to do better now becaz dat gal cyan walk inna him wife shoes no day. Gal fava fart!

17. I don’t want the wife attack her because of her circumstances, she fi go attack her husband. But this girl need fi humble herself!

18. Why would that girl breed fi Creg tho caz wen u look pan it nobody not even know a who the outside babymadda is so dat must tell you dat di man nah put none before him wife and him nah gi no gal knownings. Better u tek a f**k an move up but no lay no bed caz him nah lay dung in deh beside u. Next ting wen you have brain you have sense dat mean you nah go breed fI married man. Brain mean you a go tek 1 an move. Baby cyan hide so mek we wait an si caz we know if a Creg own Melissa a go mek you life living hell dwl. An if the man publicly say is attention you looking girl and it can’t affect him family young miss it’s time you start raffle dat belly

19. Craig a go deny it because at the end a the day him na give up him family fi Tashni and him know what Melissa is capable of. It’s clear Craig and Tashnie come to an agreement fi declare publicly it’s not his but will care for the child in secret. Nobody no perfect but god know glow white u shouldn’t make this reach u, me feel u did have way better options than married man craig but what’s done is done. Tell u shameless flock fi stop boost this because if Melissa page u dem actions nah go match up to dem talk. You know u wrong and u see d consequences u have fi face now, him have fi a disown it under pretense because him know the trouble him inna. Next thing young lady at no point u must feel like u wah try get fresh with the wife, u brite. Know u place girlfriend stop run ahead of yourself now and you can’t cuss nobody but u baby dad a him put you in the spotlight so pose fi u pics. U never member say strings did attached when u a sex the camera man. If people see u story on mix up site you expect them fi come give validictory speech bout u? If you was minding your own you woulda run Melissa husband wen him approach u.
    Me glad say u a no baby eater still but know you place cause you step inna people camp big time.

20. Tashnie its wrong for you to get pregnant for a married man but you aint the first and nah go be the last…. as fi craig him…..if you wife cahh satisfy you say it….as they say man a dog any way……Melissa say she immune to bun and she know the type man she marry…..so she just affi sut and tek bun…..

21. Melissa lucky, one pussy kill cocky and you know say that a true.
    Ride off hood yah Tashnie til u hear a voice say ride no more. Pussy neva come yah fi wear bubbles and clip, hood fi tek.

22. Suh if har husband tell the world say a lie and tell har say a lie why would she believe otherwise worse to address anyone? Saying this to address the person that say Tashni and Craig a keep secret. There’s no secret keeping when it come to a baby AND any gal worse young gal inna 2018 mek a man mek dem affi walk and say the man is not the fadda deserve fi abort harself wid dat belly. Gal cyan fool suh inna 2018 no man. I don’t believe a him breed dat girl but baby cyan hide so everything will reveal itself. Next thing unu need to stop watch Melissa caz a years now she and Craig deh till dem married and have kids so the woman must know har man. At least she not in denial and anybody dat knows her know say she nah pretty up anything when it comes to her relationship. She a tell you as it is and dat a something nuff gal cyan do caz dem a pretend.

23. @mixfeelings unu a country obviously don’t know Melissa dwl… there’s a reason why she open about her relationship. Unu think a Craig alone gi bun woiiiii. Ask him how much him get and wid who. Listen that girl talked to only top man and everybody was quite surprised when she settle with Craig. As me say unu don’t know Melissa. Ppl cheat if den want and most times it has nothing to do with their partner. Craig just rass bad and she accept him for who him is. Him obviously accept she to lol!

24. Tashni don’t let them make you uncomfortable yah, breed in peace and in fine style you a young girl. You never rape Craig so weh d bag a excitement fa. Good juju always create problem and Melissa can’t argue wid u is her man she fi go argue with. Wear u nice maternity tops and dresses with u Bridgets dem yah baby go good places and enjoy yourself. Craig give u penis willingly so what’s the problem?

25. @unnumbered lucky you move your yam head bloodclat bout breed in peace and fine style. Wah kinda peace when she also a tell ppl say is a f**king rumor? Unu a the same set of frenz commenting mek ppl a jump pon di gal. Baby a raffle from so early pin married man name and the man publicly disown it yet unu a run in and a try me it stick. Unu muss bloodclat Def the man say unu a look attention knowing a no him breed unu fren. As the smaddy say she betta beg some free pics fi har baby shower and move unu bloodclat. Yuh frighten fi Bridgets? All mad man a wear Bridgets girl so chill. Any man duck me worse breed me and publicly disown it and mek me affi disown him being my baby daddy affi be a dead boy caz dis cyan be real. Unu need fi have some f**king shame. And unu stop call up Melissa name caz the lady nah look pon n all a unu a run dung the gal husband and the gal life. It look like a Melissa a unu problem but unu barking up the wrong tree because unu don’t know har. Tashnie shoulda ask Craig if space inna him family fi she and har unwanted pickney. Fi young gal having har 1st child how yuh story reach pon mix up site and yuh baby daddy suppose to be married man craig. If me was Melissa me f**k har up but that won’t be necessary caz the man nah own it and never will own that bastard child. Move unu country bloodclat and gweh! Tashnie look hungry and naked nuh bloodclat bout breed fi Craig.

26. Wait deh then dis still a keep? Dah dance ya flop and ppl gone home long time. The dance did all empty like it never get no promotion dwl. Unu need to help dat girl find har real baby daddy because it is not Craig. It sad how her friends trying to mek it seem otherwise but nothing changes the facts. Imagine him walk n duck here and there and still can’t find a pussy as good as him wife own that’s why him nah lef him wife. A bayyyyy Unu vex caz no matter how much hole him jump inna him nah stay inna none caz him find comfort inna him wife hole. Tashnie have degree and so does him wife. Tashnie work fi ppl while him wife employ pPl. Tashnie a run har 10 toe turbo while wifey own cars including a BMW X5. Shall we go on? And we nah go talk but bridgets caz Melissa can advertise dem to the amount she have. At the end of the day there is no comparison so stop put the wife beside the help. Tashnie need fi stop help ppl f**k dem man and fi young gal wid good hole she need to go land a man of her own and stop tell lie pon ppl husband. Unu can stop comment now caz Melissa nah accept no step and Craig nah own no pickney a road. Lowe do bloodclat ppl dem caz Unu can’t stop dem.

27. @10;07 me say a same ting me a say when me see dem a comment bout degree, job and bridgets like who the f**k are these ppl and a who dem really associate themselves with because everybody around Melissa has those assets and in Kgn bridgets a no something to brag about because it’s very common a we everyday slippers and we nah talk the fake ones that Tashnie wearing lol. Dem need to stop call up the married ppl names and go find something constructive do because this look desparate now and it a get annoying. A dem you call Shameless.

28. Poor Tashnie a wah this pan you though. No sah u see why at the end of the day unnu mustn’t jeopardize unu character to be with sweet mouth ginal man. Craig you well and know what is happening and you’ve seen the results of you exploiting the woman daughter yes u exploit her because you were having so much fun until the lemonade got real sour u left her fi face one bag a vultures. Nobody is perfect and a no Tashnie alone f**k married man, not saying it’s right. It wrong at every angle but God almighty man. When u young u make some horrible mistakes in life and we learn as we get older. Come off the girl now man, Craig u way older than Tashnie when you did a enjoy her it was all fine and good, during that time why u never ensure she protect herself from getting pregnant since u know the situation you in. Tashnie wrong, Craig more than wrong but use unnu conscience man unu just a drag the girl so. And as fi her friends dem unu stop comment and causing more problems. Melissa cronies weh a comment the girl never did a brag bout her degree much more old sandals a 2018 now who the f**k hype bout Bridgets kmt,a Walter Steiger, Manolo or Alexander McQueen kmft. talk about real estate, new businesses and shares. Ease off the young lady now the gal never kill nobody

29. Do amount of degree holders I’m Jamaica unnu no see how call Centre full up. First degree a common assault come with something more substantial and only a female that lacks ambition would cone hype about sandals my God, ladies represent yourselves better. Argue bout something else because the only thing Tashnie and Melissa have in common a the man. That’s it.

30. And me just go search through both a them friends list. Tashnie and Craig unfriend each other on fb, that weird because 2 a dem did a big friends now them confirm the accusations are true. Tashnie u make Craig have u out here looking like this. Smh I hope he’ll be taking care of the child under quiet cause boy he dished you dirt. Tashnie take u Ls and gwaan mama d camera man say u photo shoot days done.

31. Its funny how some a unu mek it seem like tash rape craig… Nobody no want mell life… Craig is to get equal blame.. Mell immune to bun so weh d excitement fa.. One person even say she a gi bun to so y bash tash… She wrong on many levels yes but gosh man yall act like yall perfect… Unu a worry bout if craig ago mind pickni…craig know its his child… Unu stop watch unu mouth pan d girl… Mek she ave har child in peace… Wether a fi craig or not.. Man a liad n dem lie d most wen dem in trouble so unu stay de

32. F**k mellisha a who she? She fi gal solider get more benefits when them married cause she uno get ring….favour bloodcloth hoodrat…. She never see her husband come in say him get rape ……community cocky she a gwan so over try what you do to kim with tash make her crow dun you bloodcloth town you fi stay…..craig motherhave him fi the whole a uno….tashnie let they say all they want fi dem mouth carry u child f**k dem him affi tek care a it …. All mell affi take care a him or her too love the man love you step them too……shoulda shame bout rumor and you know the husband u have….you no see say man short you want one whola man for your self you bright eeehhh craig junior you fi name him tash she womb no bless to carry a boy…..i dnt even knw what craig see in you mel when i take a close up look at you your messy thank god fi brand….

33. Unu need to go get a bloodclaat life! Unu jobless it seems. Weh the hell unu nuh stop watch out ppl life! Unu hurt tho.. come from behind the fake names some a unu need to show up unu self!! Let the public see d life unu a live and why other ppl life hurt unu so much!drama unu a seek unu sit and wait.Explanation unu a seek unu sit n wait. A wonder if unu a watch fi unu man d way unu a watch this yah man? why all a unu hurt So? Since it a pay unu watch and wait for confirmation. Ignorant set of farcical parasites