MANDEVILLE PRESCRIPTION

Smaddy need fi tell dem gal yah say it nuh look good.. This is another set a gal from mandeville whe hardly Mek sense all dem do is walk round and drink rum and boom . The one in the orange bun a pack a cigarette a day true stress cause she nuh stop run dung people man the next one is a sad mess from she come back from England donkey years now not even a bed nuh in har house so she walk and f**k f**k rich hype man a so dem trick har wid rum dem gal yah need a check dem claim to do world say dem good but goodness and mercy a run from dem torment pum pum every month u see dem a johnsons pharmacy a bad up di poor ole people dem whe deh deh from cock put on dem draws fi go get dem supply (Edited) and who knows what else true do borrow clothes wha duh dem gal yah from mandeville ? All man do is drunk dem and f**k dem off Kmt it nah reach nowhe
bc

19 thoughts on “MANDEVILLE PRESCRIPTION

1. Man in a Mandeville a borrow woman money and when them fi pay it back them say woman cheap and block them him keep a party call classylifestyle

1. Rass! I didn’t notice the picture of the ladies because I thought it was a AD. The stress meck dem look happy and pretty.

2. Gm everyone!!big up A beautiful mind n G!!Unno tell the sender this backfire wicked zeen like ole muffler!! The 2 a dem girls can get it,esp the one in the red..all day,everyday!! @realjohncrowbelly forward double freshly minted stress-free food ya!!

3. Lmao no sah thats how every females who born a mandeville look dem Cute as f**k but majority of them f**k fi free and drink pure Rum dem life sad not everthing glitters a Gold …….. thank God! Mi only live there im From Clarendon baby

4. Move yuh bloodclat badmind gal.i no these two girls dem is not mi fren but d gal dem alright a nice gal dem.it obvious d gal dem a mad u thats y u send in this.grieve mi fi dutty badmind people like dah sender yah.

5. Di one in di red chimney lookin 1 Coke from St.e she nuh deh pon Ntn just left skl a lil gyal…she use to deh pon road a stE like dawg ..deh ah every dance ah look hype !! An love skin out & Gowan bad… Neva look good fi c a young piney gyal a skin out like she…it nuh surprise me she reach here suh

6. A must duty shadae a type den cmnnts bout beatiful gyal go get itself proper qualifications .. Good job & stop run dung di hype & stop mek man F**k u out & use u…u come from poor family..u father nuh pay u much mine…hold u head up & stop run dung hype young gyal like u go do sum thing wit u life @ beautiful mind and any other comment u post up miss shadae

7. lol,this too much majority of Mandeville gyal dem gone to dogs anyway sex fi free and love play matey and nah collect nothing more than box food and water give thanks unnu get fi belch lol

8. Lol have mercy Mandeville dutty gyal dem reach on Pink wall cant believe. I don’t know dem two gyal but MAJORITY is some nasty careless no principle or morals just walk and sex fi free and hype and nah collect zero even sex each other family and friend man and orgy and yet still ah par together if I would call out some names and post some video and talk up some tings lol lol lol unu would’nt manage all me nuh belive seh people really freak and mix up so lol .