DEXTA DAPS CHINESE JORDAN

Hi Met,
Inquiring minds wanna know if Dexta Daps hit tune “Chinese Jordan” was written about and for his wife?? Ppl were saying is she did send in the story with the his n her Jordans on Pinkwall the other day. Before me ask the few likkle questions take een the lyrics Metty oo!!
Member a me build you up when mi see you did a bruk down,Now you hype true you f**k wid a likkle ni**a uptown
But just wait till mi up
You a go see a who a look
You go cuss till you burst when mi foreigner touch down
(Verse 1)
Hey mi naw seh you nuh fi move on
But nuh move and fi touch the two grand
Touch the two grand
And now you mean fi tell mi seh
A because mi cyaa stick to one supn too long‎
Hey gyal you too bl#*98clat jealous
And you gwaan like seh you cyaa wrong
Well since you a Mrs Right
Hold a chinese Jordan
(Verse 2)
A me vex wid you
Cause me did only waan see the best fi you
And even though a cash mi love me did check fi you
And me did think seh that mi know mi did meck fi you
But me nuh waan fi be the man weh bring stress to you
And mi nuh waan fi be in a no contest fi you
But baby girl mi really waan fi confess to you
Mi still love you but mi nuh have no respect fi you‎
1) Mrs.Right indicates the person is married(dexta married true?)
2)Wasn’t there a pic of his n hers Daps Jordans on the wall?? Can anyone confirm the Jordans are authentic or from China?
3)Didn’t the white witch of Europe touch dung wha day ya just b4 this song release??
4)Didn’t he pick up him wife when nutten nah gwaan from seaview?What is her claim to fame,she wuk?
5)Dexta admits he gets around but he still loves her??Doesnt that sound like a long suffering wife saga?
6)According to Daps this person jealous n she go give it away!Arent there rumors that the wife fcuky fcuky??
Like I said Inquiring minds wanna know but it look away,forgive me in advance Mrs.Daps if me wrong but this song sound like is you inspire it. Please to check the label n inside the shoes,remove the insole n look for the made in China Inna the Jordan zeen.Good luck!!
DW2-Optimized

13 thoughts on “DEXTA DAPS CHINESE JORDAN

1. Bawling!! Seriously! This site attract the best of the best! And the best of the worse behaving ppl. If mi luv the Metters one more time. So how teh sender know the words.

2. good morning met…. sender u really don’t have anything to do the sneakers in the picture is obviously not jordans

3. Sender ya life sad and f**kin miserable. … dexta mek da song fi yuh, kmt look back at the lyrics . You can really make a song like that for your wife??? “Chinese Jordan” means “fraud” in this context.. if unno nuh know how it go leave it alone. Why unno just can’t enjoy da song , an stop make summin out ah nuttin ..

4. They are blazers from England.not Jordan!N Mrs daps have a British passport she lives next to Chris Hayle from she young.

5. Senda yuh boring bad! Yuh reference every single line a Di song to the man personal life? Reference dis ‘go get a Bc life’!

6. Mi nuh know wah gwan yasso anytime mi see or hear dexta name mi just picture him lay dung pan di bed wid di hood weh sooo big a lap to di side like elephant trunk an mi Stan up deh an put it inna mi mouth an mek it grow inna mi mouth like magic oh shit

7. So why him vex? Him f**ky f**ky, so if she f**k back pon him, him shouldn’t vex! Dem dutty man give but cyan get! So she fi stay wid yuh and be ok wid you f**king any pussy yuh dick jump fah?! Kmft real dawg shit!