DEAR MET,BATTEYMAN PUT DEM NAME INA BATHROOM A SOVERIGN

FOR A GOOD TIME

Dear Met I need your help

So me drive Inna liguanea post mall wha day n felt di need fi cut a piss so me flash guh di men’s restroom.So me sort me zip n a ready fi buss but one mind say look up!! Ppl me say in mid piss me stop cuz me see some writing that said call 8949829 n 3049829 for a free suck n swallow!! Well let’s see how much hyprocrite deh pon JMG ya now cuz who wouldn’t call di ‪#‎s‬?! I mean it’s a free suck n swallow Helllo!!

Mi not even did shake off properly Inna mi haste mi rush go Inna di car tun on ac n put mi foot pon di dashboard n MADE that call! I was parked underground so cars kept on passing n making noise so I heard a faint/feeble voice answer d call. So I say my girl u know dem have u #s Inna mall men bathroom say u offering free bj topped off with swallowings right?? Di person say yea,so me say that’s not nice I bet is ur ex a try style ur thing n di person say no!

Something in my brain chipped in so I said why u say is not ur ex n then I pressed di cell against mi ears fi hear better.1,2,3…15secs,24sec of silence. Then me hear di voice say it’s ok don worry abt it cuz is me put it there.
THE voice belonged to a MAN!!!!Met a tell him some bombo n rass deh n send him up back Inna him motha fi go born again!! Unno don’t lol cuz all dem sinting dere now!!kmbrt!!

Growing up I’ve been aware of man a put girls dem name Inna bathroom fi style dem ex it’s a common practice in jamaica. Met dem a get too Brite now a leave dem gay calling card bbc man!!Maybe if it was usa me wouldn’t chance it n call cuz dem tings deh popular over dere.W

5 thoughts on “DEAR MET,BATTEYMAN PUT DEM NAME INA BATHROOM A SOVERIGN

1. Sender a good fi yuh..dem type a sinting deh is all the work ah satan unu too quick to fall for his temptations of money sex and all di above and battam! Go find a woman the right way unu too thirsty man

2. Undacova fish… bout yuh call numba… di way mi woulda hang up quick when mi hear man voice mi wouldn’t even get fi tell him badwud… den again mi naw call

3. Me seh Met you need to hire dis senda yah, him writing style bad. Dem batteymon a Ja really outta hand wid di advertising

4. Gays are perverts, nasty and their lifestyle is based on sex. Mi always say so. It nuh matter the man, dem jus want ANY man. Being gay is a very nasty illness