DEAR MET, OBEAH INA DI WORK PLACE

MI DOE READ IT ALL YET MI LAUGH WHEN MI SI DI OBEAH PAWT

OBEAH

Hail Met,

You know it look like me haffi go quit mi cushy job sake a dis dose of work place drama Dat a gwaan here.‎Truth be told I always hear Dat saying that anywhere too much women deh…kmt.

Let me give u some examples a di almshouse‎ Dat a gwaan till now mi cup runneth over. One set a lady team up n accuse dis lady of being a obeah worker n claim she a wuk it pon di boss. Wha day yah one a dem a go down di stairs,when she reach fi mek di 1st step down she say she n di obeah wurker eyes make 4 n plus she smell a strong wierd smell.So she sidestep that section n start tek her time go down di otherside of steps. By the 3rd step,we all heard a holler of “kakafart” n a loud thud like when ripe breadfruit drop a grung! When we look is di lady that spreadeagle pon di 1st landing a stairs n henging on by the railing 4 dear life, lest she go dung the 2nd flight! Met,i swear all now di accused obeah worker no blink or look up pon her n she was closest to her!She just a ping pong pon her computer same way.

They had to use special chemicals plus bleach fi get rid of the scent from off the steps.Di lady just bruised her hand but since then rather than tek sick leave,everyday she deh a work a chant all these psalms,she mussi reach psalms 119 today.
Another case is that we have a bathroom Dat is unisex but sometimes as a man u don’t lock it behind u cuz u using di urinal. Couple times well me a use di urinal n women come in there but cuz mi nuh insecure bout mi thing me just press gas n go thru.

Wha day yah me start pree it n realize me a set up miself cuz suppose dem tell lie Dat me try a thing with them in deh? Especially this thumpa one Dat look like she come Inna willy Wonka n di chocolate factory,cuz a 2times she come in there backa me n a ask me if me a go tek long!

Big outburst gwan wid de women dem n a me get the blame.This lady come in the lunch room n say she “credit/trust” her hairdo. So cuss me if me wrong but all I said was that I’ve never heard of ppl trusting hairstyle,food sure but yuh hair. The rest a women dem start bun her out cuz dem say that’s unusual. I got up to leave n on my way out Ms.T was coming in.So I say Ms.T,u ever hear of ppl trusting hairdo yet??Ms T responded with a dreaded n horrific look…” me coulda never do that sake a mi pride n never hear Dat yet in all my life n me a 62yo!A coulda who a do dem something?

The room got quiet n we all heard di toothpick dropped that di “hair creditor” was using to pick her teeth at di time n is probably Dat give her away among all the women cuz right away Ms.T said to her, “I bet is must u a owe di ppl dem fi ur cheap hairdo”…So now she hates me n complain everyday to wi boss bout me!

I know everyone has their challenges at work n there’s always that 1 biatch at work that gets on ur nerves but what do u do when it’s 8??

Signed
Trying to still keep it professional b4 me tell dem all bout dem whatitsnot c*#l*a#(t!

13 thoughts on “DEAR MET, OBEAH INA DI WORK PLACE

1. lol. But is true that any office with too much women is always a powder keg of phuckry.

Sender, just don’t hug none and do after hours with them unless it mandatory. a toothpick fi true DWL shameless fi all a pick teeth in public area…ewwwww

1. Yow.. Tek if from me as a professional we haffe deal with workplace women thing fe years. Dont mix inna none a dem conversation weh personal.. Jus business and treat everybody with respect n cut n go thru

2. Dwpbrcl :ngakak dah obeah deh nuh trang, when a chu chu obeah… weh yuh pay nuff money fah gal nuh drop an bruise up gal bone bruk up