YUH KNOW MI NEVA MEMBA DI LISA HYPE DIS……….

NUFFY SEH HIM TELL LISA HYPE DI CHOOT…MI NEVA EVEN MEMBA DI SONG…………SUH ALL ALONG A NUFFY A TELL PEOPLE SEH SPICE EAT WOMAN :hammer
https://www.youtube.com/watch?v=-hocsDNw1Uc
https://www.youtube.com/watch?v=ArBafujHD20

40 thoughts on “YUH KNOW MI NEVA MEMBA DI LISA HYPE DIS……….

1. Mi haffi rewine dis war cause mi neva realize seh a so far it a come from..Nuff a we figet man..But Nuffy how u fi guh tell Lisa Spice business and expect she fi chat to him? U know Nuffy nuh easy…But I saw them talking after this suh

1. Mi nuh den o but people shouldnt write her off like that..Hold her totally accountable so that it never happens again and that she looks into herself..But end of career no, she work hard fi reach wherever she deh

btw……….Look like she and Cham fall out to smh

1. The dislike button sick and tired of some of you. MEK it recharge and get some rest nuh! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak To Spice and her agents unno nuh tyad? Sassssssssssss crissssssssse :ngakak :ngakak
      Tooooo funnnnnayyy

2. It run out a di memory fi true dwl but today a memorial :ngakak :ngakak :ngakak oh gosh! A big suckas from long time eno.. She luv pussy more dan cocky lol spice yuh dead!.

3. An whey yuh babyfada deh Spice???? Him missing like di children pan milk box. A now dem fi build song fi yuh. Mi memba dese doh.. Spice file need fi pull up a swear. Mi know fi sure seh she an di gal weh name alicia faceoff a fuck longtime facts! Yuh fi get up offa dah asack deh wah yuh deh pan yuh piss,shit an eat pan it get up man.

4. Bittergall Pice won/wins… Lisa hype diss nuh MEK it,1 bar at best!Pice delivery was blazing n she talk more believable shyt.

5. Spice need fi come talk if she obeah Lisa Hype or not! Everytime the girl fi do music she start mad out and lose her mind.

6. A tink di let out donkey diss song was fi lady mackerel ummm mi not even a call har macka shi not juking anyting ……yea but spice know how nuffy stay b4 caa him seh him tell she odda artis bizniz to wen dem did link loll

1. Yes a did fi macka mi figet thanks fi correct and remind…Nuffy is too good bout a dat him do all di while. Him nuh seh him and spice did deh fi a likkle and dem was fren…………….And him have a nerve a seh him talk di truth and is har business…Nuffy bad like a sore

7. Spice a sadamite long time. She gave Ennis “Follow the arrow promoter” threesome to try get on the show. Word on the street, the man couldn’t get a chance with the other girl.

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak calling spice…. Spice shibby mek we know seh yuh naaa work eno suh yuh have time.. come ova yasso caah quarter pound a yuh business dash out ova yah…. Awaiting di ress ooooo.

9. I remember this war clear as day. Never cared for spice. I always thought Lisa was going to make it further. She can deliver the lyrics on point at anytime, but she just don’t have the stage presence. Always team Hyper.

10. Spice did dh wid pitch point fi true the sadamite gal from red hills road and all that gal walk n duh a tell ppl how she fuck spice …

11. Spice did dh wid pitch point fi true the sadamite gal from red hills road and all that gal walk n duh a tell ppl how she fuck spice …

12. Spice is indeed a hard worker Met and I’ll gladly give that to her. I remember when the woman empowerment thing did drop me did a say how unno / we nah talk bout her positives but her negatives are always highlighted. Spice did not disappoint me because I never looked up to her in no way shape or form, her actions were very disappointing though. If she is going to be mad because the guy said she no reach queen status as yet then she have a far way to go. She won’t apologize, she sees nothing wrong with her behavior and like everything in Jamaica (unfortunately) a 9 day talk.

1. Truth be told every single Jamaican artiste always come up with a foundation. Its what they do with it…most a dem start foundation as publicity stunt and nothing becomes of it so they cant fool me..If u check u will see almost all of the jamaican artistes have a foundation..that aint nothing trust me so dem nah fool me pan dat

1. U cant just get up and a seh u have foundation and not even a co-founder or anyone who will carry out the duties of the foundation while youre supposedly busy and on the road. Fake foundation most a dem have

13. Spice before then kill riches every time him com Jamaica u find gal fi com ina u bed. So stop it. Cause u give a lot of 3 some

14. Nickiesha did say spice cousin was always following her around for 3some. Unu nuh memba da war deh wid she n sher n Nicki..lol..spice is using her blackness as an excuse..she want diss ppl den bawl out colorism..narro a uptown boy..BT mk a did some bad man from d heart adi ghetto! Something wuda reach you spice b4 christmas! And i aint talking bote santa claus!

15. Lisa dun spice a long time spice a eat pussy fi true, spice remember years ago it come out that you was missy elliot secret freak ? Spice disgrace jamaica plenty of times this bitch think she on top but pretty soon she will be humbled. Spice babyfather did talk it say spice obeah nuff artist including beenie man

16. A regular spice go st thomas go buy obeah, spice try obeah alkaline couple years back and she was told he cant be touched. Danger and spice fall out because spice drunk danger after the show and spice and rebbel hold down danger and eat her out. Spice gave danger hush money and they part ways

17. Who fa punny Spice don’t eat a who no want she eat it. Spice name call pon hold dun and tek nuff time, plus she love fk gal with some extra large dildo. Stop it Spice it don’t look good. Where is Stacey Chung your woman?

18. backside, nuh wonder i dont hear pamputee again, i not even see spice and pamputee in no recent pics. so a dat spice duh, she a one evil, das y she almost get mad the other day she wuk too much obeyah den she say she depress and no one she have to talk to but is because of her wickedness dem, seems like the obeyah working things and evil things a ketch up pon har. mi nah lie a long time i hear that spice a lesbian and a freak now mi understand why she always depress the gal a live dirty nasty life. spice you are already enduring hell pon earth das so bad, but gal u are reaping what you sowed over the years. someone a go dash a lick off a u rass one day and it a go connect but u nah go dead u a go live and suffer fi all the people u go wuk obeyah pon, das so evil of spice. there was something evil about spice long time ago, now everything is adding up, no one stay around spice for long, she has no real frens, she always depress and her family dem nuh stay around her either lawks she evil bad.