WHY DOMINICANS DONT CONSIDER THEMSELVES BLACK

0 thoughts on “WHY DOMINICANS DONT CONSIDER THEMSELVES BLACK

1. sadly me know nuff other nationalities who fit this bill BARGAYDIANS, some americans to with them creole shit and one and few Jamaicans who have the same mentality.

But not to the levels where DR people take it. Its like they will lay down to any kinda abuse at the hands of whitey not to be called black.

anyway me need fi go finish watch the rest of this series only gone 2 episodes so far. me never did even know black man did deh america before slavery start smh.

2. jUST LIKETHAT GIRL WEH SHI NAME ….DI ONE WEH FAMOUS OFFA LOVA HIP CRAP..JOSELYN KEEP SAYING SHE IS LATINO….AND SAYING BLACK GIRLS AND SHI BLACK LMAO

1. befakeonce, sey she creole. There was a magazine ad fi Clairol where if you read the small print in the spine she have a bio and black isn’t listed .

Had a DR chick in my school days. Dem did call har Plantano and she smelled like piss a morning time. Whoring nu miss dem while de man dem stay home. onu run come jump me cause a fact dat ratid. Oscar del a renta is dem onu ongle highlight….and ongle him kitchen and garden dem mulattos good fah. Cause Oscar is a of TRUE Spaniard blood.

3. Dis lady weh me work is a dominican black as black can get n ah talk bout she nuh black bout ppl always mistake har fi black me just smh sometimes @her ignorance

4. Mi proud a we culture.at least we no ediot from we born we kno wah and who we is.A Africa we kno we come from and a deh so a di root.As mi allway tell di eediot dem ”you ever see apple tree a bear orange”just like some a dem whe sey dem a American like dem belive sey American a race.Allway fallow di root and kno who ur.

5. They dint consider themselves black because they are ignorant….PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT Dominicans are black ppl who speak spanish