This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
the way she sick de man stomach him kindly shub har ouuta him way wat a disgrace man..yuh c how she luk like duppy box har unda almond tree dem need tuh hose har down ntn funny bout dis yah its a big dutty shame…cut mi yeye nd skin up mi face
Mettyyyyyyyyyyyy…mi nailey pissup myself a work.no sah….a Yasso nice….she a walk like a dog a kakup…..look here nuh,mek mi go do di ppl dem wok….
u see har jaw ??
aye sah
Is a crack head
Met u nuh si 1 man a shub r otta him way…..him outta odda een….roflmao…
the way she sick de man stomach him kindly shub har ouuta him way wat a disgrace man..yuh c how she luk like duppy box har unda almond tree dem need tuh hose har down ntn funny bout dis yah its a big dutty shame…cut mi yeye nd skin up mi face
She’s hot
And coke is just a “recreational” drug
I think I look pretty damn good!!!

Disgusting
Shi kaint pass fi nuttin but MASHUP AN PAP DUNG….suh si need fi go tek several seats!! Jawbone fava shi a suck ginep!!!
Har hair look neat compare to some a dem dancehall young gyal mi si post pon here. Guh thru grandma
What a way how she a shake it like a Polaroid picture omg me Neva kno she have a twin RIP MADUSA!!!! D jawbone a beat me bad…
Watta disgrace……