VADO SEH PEOPLE DID SEH HIM CYAH COME HOME

Home is home so how and which people did seh him cyah come home?? Vado talk di real tings please cause we have bay questions

11 thoughts on “VADO SEH PEOPLE DID SEH HIM CYAH COME HOME

1. Hope fully yuh finish di project weh yuh take drake money fi duh….an hopefully yuh bus a gully artis afterall sombody did buss you suh pay it forward.

1. yuh knw i was just about to ask what happen to the library weh drake give him a check for if a it him come fi finally finish or wah?

2. Lol, welcome home Movado, we miss you, we would live for you to support the jerk chicken lady and the soup man. The bottle water boys in the streets can do with the 100 dollars. I hope the roads are fixed to your liking again welcome home gully god

3. A wander if di divorce gone thru yet ???? Go thru mavado big up killa fi Mek Yu bus …. ….. Mi rate Yu till Yu lick out di likkle bwoy teeth

4. The Gully back. He is kartel’s only competition. All who did a talk fi come talk now cause unno nuh inna the man league.