SPICE DI SPRAY BOOTS AND PSYCHO TAN BAD REWIND

22 thoughts on “SPICE DI SPRAY BOOTS AND PSYCHO TAN BAD REWIND

1. This is the final nail in her coffin…of all the stories that I have heard this week I believe this one 100%..good gosh…in her world she is the king if the castle and ur the dirty rascal..spiteful,wicked and bully behaviour seems to be the common denominator in all the mix ups recently…..run Vawnessa runnnnn!!!!

1. Marie di way she disrespect di man fi all whey him do she end up being the laugh a di year…u know we can run wid tings yasso…dat spray boots was di talk a di century

1. Have the man a run up n down n know say she no like him spice is a bitch Met a when nikeisha post say spice say nicholas cocky dead lmaooooooo mi say mi collapse said speed splice take dung har post she block mi off har page bredda cause all me a do a laff

1. ______________________________________________________________ chuet a good ting mi likkle fake page a hold strong mi daveinnnnnnnnn comment dus look and keep it moving ..I believe she style di man cocky but nickiesha really needs to hold a seat and mine aids cause marvin is gay

2. Mi naw lie mi shock out rass when u say she get beating…mi think a she do the beating…when she and Kartel do ramping shop Nicholas neva lef ar bc Kartel f**k Spice and she seem cool with that….she just seems like a she wear di pants…dis ya shock ya coulda revive anybody heart I swear..WOW

1. One time di man shell dung Spice body bad because him seh everyday she get up pan Lady Saw name! Marie she is not easy

2. Yep all wen shi nuh ina di spray boots if a pic fling up wi dun r biyt di sprayed boots i memba dat year oh so well :ngakak :ngakak yep damn user, controlling and bullying in a gift pack real LEO

3. She a user,opportunist.My youth she stay bad u no see..the vex up ting a cause she no want you fi ask her fi no compensation..And you keep on a help her ..you seem to be a good youth ..just too much of a friend for her.She no used to real good people that got her back just because then just ck fi her.She ungrateful can’t done.Dem people never reach no where.

4. She did also a f**k gaza indu and gaza indu used to put spice on speaker phone so everyone could hear the convosaton then they all would mek a mockery of her at the studio

1. I need a ride oooooooooo Spice n di man freaky dem say but mark mi words the beatings a cause him waaa pull otay

5. Spice nuh nawmal she have man mentality it look like. she bawd a so much powa she wah have a lesbian fi truth. yuh can hold dung yuh man but if yuh a mine him yuh a lesbian. Spice today a nuh your day and yuh a get dun a di end a di year so u know New year it dun fi yuh just gwan Bill back New face ago shine yah now

6. A true the youth a tell she bad up people she she can try that shit with, do you see how she couldn’t answe lisa hype spice is a little botch from long time old mix up slut I don’t rate her no more no respect I have for this miserable dog shit gal.. For a woman in the music world this is how you carrying yourself low life hoe

7. I still love spice , but I don’t agree with what she did, if u do ever read this just makeup with tanbad poor thing. He really did Sialkot for nothing