SPECIALIST SEH SKATTA TEK DI 2MIL AN GI HIM A OLE CYAR

BUT ALL NOW HIM DOE SEH WHY HIM GET LET GUH..DI CYAR PART IS TRUE OOO MI DID HEAR IT ..WHAT SPECIALIST IS LEAVING OUT IS HOW HIM DID LAZY INA DI STUDIO…SPECIALIST REACH STUDIO WAY INA DI AFTERNOON AND HIM STILL A LEF BEFORE NIGHT DRAW..JOE TRY WID HIM SUH HIM CUDDEN SEH JOE DO HIM BAD…ANYBADDIE WHEY GUH SEE SPECIALIST A DI STUDIO WILL SAY HIM LAZY..DAT IS ALL TO DI STORY…………..DI MIXUP PART YAH NUNG IS DAT SMADDY SEEE SPECIALIST A TEK WHEY HIMSELF OUTA ONE OBEAH MAN YARD LIKKLE AFTER JOE LET HIM GUH AND MI WUDDA LOVE IF HIM CAN LINK ME AND MEK MI KNOW WHAT THE OBEAH MAN TELL HIM

0 thoughts on “SPECIALIST SEH SKATTA TEK DI 2MIL AN GI HIM A OLE CYAR

1. Sad how these artists are being managed. He should have taken the check and continue driving the rental as he ended up with garbage. Well if he voiced 60 plus songs it’s hard to say he was lazy. They should have atleast put out more songs from him because he seems to have a knock of making songs people like. Ishawna still don’t have a song as big as any of the songs he listed and I bet she’s making more money than him.

2. And I really liked him as an artist..seems tuh be very humble/one ah way as he stated…ah suh it guh sometimes Specialists; yuh win some, yuh lose some…everybody have tuh invest in and look out for their own individual interests, so it’s full time now that you start doing the same for yourself…no one man is an island that stands alone, but at the end of the day…every man for him/her self!!!

3. A the same thing khango seh to bout joe.specialist big up u self life goes on good better best.mi like how u humble

4. Him seh skatta gi him di ex poop een a cyar :ngakak who rents a car for two years straight though :bingung :bingung

5. Metty love black men nuh white man cant use mi they already kill and took my foreparents golds and diamond emancipate yourself from mental slavery joe is a piece a shit

1. why it bother you? why is your problem? why it a anger you? why it a restless yuh? why it a drown u? Go get a rope and heng u self and low mi

1. All the people den who died in that company, I know some big obeah business den a down sound. Dem rings den only work for a while and then ole house tumble over pon everybody. Unu better go repent.

6. Look at Khago!! at one point nobody nuh have hit a road like Khargo!! … He was shotting ..big up Mr Roach who made it easy too but to see how Khago get dash weh and flop out says something to me..Khago was so high him even took on Sizzla lol

7. Skatta said he ended a lot of careers but I hope he knows when master Jesus ready fi wiggle up under fi him skin aid di beatings a hope him can tek licks. This bag of obeah organization in the music industry in Jamaica is sick. Grown men and women running to witchcraft workers to set all kinds of traps against each other. Skatta stop it!