SO KILLA REALLY GO MEK A SONG DI NEXT DAY?

HOW BOUNTY SOUND LIKE HIM HAVE COLD AND LIKE IS A BARREL HIM A SING DUNG INA SUH??..BUT MI WAA ASK IF DI TWITTER WAR WAS FI A CAREER BOOST?? DAH SONG YAH MEK QUICK SUH TILL IT NEVA EVEN MIX NOR PRODUCE GOOD

http://youtu.be/HIc-DX667a8

0 thoughts on “SO KILLA REALLY GO MEK A SONG DI NEXT DAY?

1. Killa me like you but you need to take several seats. Low di man

Met on another note, you hear Bugle new song with Lady Saw titled “Infidelity”

2. OMG Killa is a trip, why thou…Bounty this is 2013 not 1999 when ppl never so technologically advance!!!!!!!!!Please go save your energy for Heineken Star time!!!!!!

1. Fi real…wait man, one a dem day yah, a lil yute a guh dun him bloodclatttt career A BAD MIND HIM BADMIND CHU HIM STUCK A JAMAICA CAW TOUR…..Y HIM NUH FUK ROUND NINJA AND TROOPER… LOOK HOW TROOPER CHAT PONN “YOUTRUBE” SEH HIM ANGEL AND NUFF GAYL PUSSY AND HIM A FI QUIET,,, Y HIM NEVA GO MEK SONG….MEK A DID BEENIE OR VEGAS SEH SOO AND SEE IF A BULLET SONG NUH MEK NEX DAY…..KILLA FI MOVE HIM BLOODCLATTT AND GO SIDUNG….HIM IS LIKE A FUKING INSECT INNA DI LIL YUTE DEM CAREER. MI HATE HIM YUH SEE…..#CUTMIEYE#

3. Killa a behave like them stalker gyal deh weh take set inna man life like duppy.. Now me see wah Vegas a talk bout him really a try off a Vegas career is a career boost him a look fi real MET! Kmt shame on you killa

1. bre bre is like him did a sidung pan dat song and vegas is not a clash dj so mi nuh know how him expect fi get a response from dis

1. Met a hungry season fi killa him mussi want eat a food off a Vegas wining song them.. Fi somebody so long inna the business shame on him

4. Kill try dun everybody career and fi him own flop right now go mek some good music and leave the youger generation alone.killer u mussi miss mumzel stalking u so u a look vegas if stalk

5. Killa me use to rate yu to de max but yu ting water down.let de yute dem live and eat dem food. Yu a carry pussy feelings fe Vegas long time..yu a carry it fi mi too but cause yu fren dem tell yu sey man a real bad man yu can’t try style mi..nuh mout organ bad man ..try get yu ting pan track and live and let others live idiot. All a who yu fight ting look better dan yu today. When people progress yu sey dem a battyman and what not..live up yute and know yu ugly long bloodclawt mout self

1. Hi real bad man is Wat is ur name sir pls meck we know u no since Killa badmind u too, cause anybody him clash wid get famous so pls state ur name so u can get u buss cutmieeye kmt

6. @talkchuet,mi is just bnormal yute a gwan live and give god de glory but dem know what time it is.all him gwan over de years him only bully dung weak fence.i’m not an artist or have any musical interest apart from being a fan.him try dis buju and haffi back up,him try dis sizzla and haffi back up and check how kartel style hi. Up and him cud den du nutten. Duppy know who fe frighten.him realize kartel did a do tings and get coward,him see kalonji dem rifle dem whey did inna de fowl coop and unu know de banton a Neva punk. Blessings people. Ps,I didn’t sey him bad mind mi,#pussy feelings

1. unless mi caw read caw yuh cum yah mitghty n blod an a tri diss di general an now yuh seh yuh nuh musically incline suh wat is ur real bumboclaat problem fi gettin inna di mixxup…yuh a vegas manager or mout piece?? mi wah noe a which puxxy vegas did hav weh killa want

moveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ova deh caw man tek weh vegas puxxy all pon camera em neva evn hide suh ow killa get involve :tkp

7. Killa he’s not in a good mood di basket inna him kitchen running out of food … Killa hunting for a clash money fi STING 2103

8. I did not listen to the song, but jah know star…. a dis killa gone to? A start fake war fi forwud?? Killa badmine nuh have no expiration date????
    Real Talk 😡

9. Awrite. mi juss listen di chune. Same lyrics whe bounty a use since 2003. Peter King???? 50 caliba??? swap soul fi gold???? Dem lyrics come een like scrap metal now star.

Real Talk 😡

10. @observer,this anno chatabox ting eno Breda,fact me a chat.so if a ur general more power to yu an him..unu haffi go start collect donation fe de General maintain him Hennessy habit.ask dem a when last dem see him a road a gwany gwany,him not even a go a de fool fool party a Sunday night time a escape whe him name tie to.may god go wid yu and him and him just know sey him fe jus live up and let people shine.his biggest problem inna de business is that him one dimensional and can’t change wid de ting me kit leff him.from 92 till now yu a war,come on son.de man whey him a tun backup singer FHA even sey “a happy time now” dun wid de animosity and hunt de $$$$

11. I want Bounty go sit his ASS down…Him too bad mind jus because you cant be with a song with a mutli million artist you trying to kill your fellow co-worker career…#GROWUP!!! and some balls….Dats all you know how fi do badmind people…Grow up and be professional….

12. HOW BADMIND GET INNA DISS
    GO KILLA RUN OUT DI JOKA AKA VEGAS
    YUH GAMBLE N LOSE
    VEGAS YUH IS WEAKEST LINK GOODBYE
    SILLY MILLY GUH BILL N SING ANADA TWERK SONG

1. “How bad mind get inna dis???????” Ask killa. One question-; why killa haffi start every diss tune wid one long, mumma lashie tracing?
      Real talk still….Killa haffi find a betta way to stay relevant. Do anoda tune wid octane, call movado and ask him fi a feature or ask kartel fi put him pan one a dem recent tune whe him record “before he was locked up”… The trace wid man ting get well lame now star.

Real Talk 😡