SHE SAY SHE HAVE A MAN SHE DOE KNOW DI NAME GOOD BUT HIM TEK BACK DI DRAWZ DEM

0 thoughts on “SHE SAY SHE HAVE A MAN SHE DOE KNOW DI NAME GOOD BUT HIM TEK BACK DI DRAWZ DEM

1. Panty burglar Mr.Mclean please to return the young woman draws or we are going to put an apb out for you,and Canada so cold di woman need har draws fi cover har pums

2. Dis lady ya really hurt up mi poor body :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer..how yuh deh wid man ah cyaah memba him name?…dis video have mi weeeaaakkk *tears*

3. SHE DONT REMEMBER IS NAME .LOL LOL .MET WHERE DID THIS CAME FROM . PPL SHE IS NOT JAMAICAN SO DONT START TO WRITE AND SAY JAMAICAN THIS AND THAT OK

4. She is guyanese she sound stupid because she don’t know the man name she get f**k and duck a must one jamaican man con her out lol.

1. Tinan, di man just as careless fe tek back di ooman baggy dem, worse fe nyaam out di baby snacks lol…di wuss kinda man fe date ah di indian givers *dem wi gi yuh summen ah den turn roun tek it right back*….dis lady had me crying when she ah try remember ah pronounce di likkle man name :ngakak

1. Dats why mi seh she a careless gal Yeppie, not becaz a di draws but di snacks. A which man can briote come a my yaard come nyam out mi pickney snacks? kmt

2. Dats why mi seh she a careless gal Yeppie, not becaz a di draws but di snacks. A which man can briote come a my yaard come nyam out mi pickney snacks? kmt . She don’t even know di man blasted name and yet him reach innah house fi nyam out har pickney food?

5. But ms. lady ma’am, jus tek time tone dung di wholeap ah cursing roun di young baby…doe mek Rayon McLean *if ah dat im name lol* get unda yuh skin mummy, hush up lol..

6. She’s Bajan. . She name Cassie shes a prostitute , she live I toronto the reason she doe know da man name us cause she sold him pumpum in exchange for the panties…he buy them ..f…. her then tek dem back….

7. lol hi wrong fi tek back d baggie dem an u is even mo wukliss fi a slee wid man an no knw him name ,,,,shame on u who d police ago look fah knw,,DWBRCL

8. Her name is Cassie , she’s Bajan and live in toronto..she’s a prostitute..the man buy the panty in exchange fi sex get da sex and tek back him drawers …she need to stop worry bout baggies and get her papers ..a pure a dem thing’s deh da man dem do her cause she aint that smart she fool like wah

9. this fake @ss chick people do so some stupid stuff Met I wouldn’t even post this she looking for hype. How you putting a man on blast and you don’t know his name and yet he has your under garments.

10. met dah one ya beat me bad bad bad!!!!!!!!!!!!!!!! Idk which is funnier… the accent… the panty teefing or how it sound like har tongue well heavy!!!!
    It bun mi fi troy.. ray.. shawan whatever him wah name!!!! DWL!!!!!!!!!!!!!!!

1. And him nyam out di baby cereal and such tings but di name defeat har_________________________________ it nuh sweet mi like di fight doe lol

11. Yes girl. Done him! I am weakkkkk. Stop eat out d pickni snacks. Whether she remba he name or not it nuh matter. He low fi taking back drawers. Mama man dat.

12. Who post she is a prostitute? U have spy-cam on her pu$$y ? When unno F**K man fi tings and fi weave money, bar drinks, party pass and hype, what exactly are u all selling?
    Leave d gyal make she vent. Care zero wat she does wit her hole.

13. Sad on many levels,get fukk for a few draws,don’t even know the name of someone you are sleeping with,let the man eat the food provided for your child and stupid enough to let the world know by making a video.