SHE SAY SHE CLEAN DI GIRL WID HAR TONGUE…………N DID NOT WANT HAR…

0 thoughts on “SHE SAY SHE CLEAN DI GIRL WID HAR TONGUE…………N DID NOT WANT HAR…

1. God if yuh nuh busy this morning come here please hurry up and almmmmm yuh think yuh caan bring the rest of heaven wide yuh to? Please and tonks
    Fram I was birthed I never thought I would or could see this no sahhhhhhh

2. Dis girl couldn’t even long out har tongue afta mi an say abaaayyy much less fi eat my good punnash. Yuh see how har tongue look like a thick blanket of snow outside on the ground. Old nastiness. You are braver than Shauna fi really mek video and say yuh clean gyal dirty body wid ur tongue. Go back to school little girl and go mek something of your life. Be careful how u make videos cussing ppl telling them you used dem an tek their money. Ppl will hurt you for that young lady.

3. Met honestly u do deserve an award for all you do . Met ur the best merry Christmas an a happy new year met

4. zaas krice, puppa jeeezas, but met, yuh si all you tuh man!!. god know seh me love you like cook food enuh but a nuh ebry raaaas crosses yuh fi put pon de site enuh. low dem ya ole wutupeck yah, nex ting dem bring dem crosses come mash we good ting weh wi hab a gwaan yah. shi look like shi more dan clean aff simone wid har mouth. but met yuh nuh si it look like simone buss a two cum inna har face, an mouth caz shi look crawny an creamy at de same time. good fe de one simone tuh. yuh caan tek yuh haad earn money an gie dat deh ole gagamite deh kmft.

5. Even though I read the title, I still could not believe the words that came out of her mouth. Some people are really living some dirty careless life

6. So……. 1. How you F**K oman. You use dildo pon ar, get it CORRECT.
    2. If ar body was crawny & skin a drop off wah dat seh bout YOU dat you would still deal in di
    suckins wid ar?
    3. If you haffi buy ar TOOTHBRUSH true are tongue mucky please go back to Question #2.
    4. If you tired a Simone how you dedicate 4:32 worth a video fi ar?
    Dis is why di lesbian business nu worth it. You tink some dutty, flat chest pussy nyama can come style me?! TUH I wouldn’t let a MAN do that, much less a oman.