SHAUNA SEH A YASSO GULLY BOP DROP FUSS ………….

0 thoughts on “SHAUNA SEH A YASSO GULLY BOP DROP FUSS ………….

1. YES MET A OVA YA CAUSE A YASSO MI KNOW BOTH GULLY JMG TO DI WURLD MI GLAD CHIN REGONIZE SEY A JMG PUT IT OUT THERE. A U KNOW WEH MI WANT MI NEED DEM FI INTERVIEWED THE GUY WEH PUT GULLY PON UTUBE CHIN MI KNOW U OVA YA GET THE YUTE A INTERVIEW MI NEED FI HEAR BOTH HIM ALSO CAUSE HE IS A UPRISING STAR LIKE GULLY. CHIN MI NA BAD MINE U BUT SOMETHING BOTH U NO CLICK WITH ME U DONT HAVE DAT MANAGER INTEREST IS A QUICK MONEY TING MI C WRITE OVA U FACE. CHIN U STOMUK STRONG MI NA LIE.

1. Shaniiiiii…..pls ask Chin for a cut of the Gully bucks for promotion fee please. If is even fi buy a extra laptop fi di wall. Lol. Chinnnnn….pls come pay Ms Met.

2. If she keep ranting on FB she gonna mek di man career flop sooner than later. Is like she can’t shut up bout nothing. Me see her over FB talking about if it was she handling Gully Bop passport papers him get it long time but tru a nuh she handling it, him don’t get passport yet. Is not everything she must put on FB. She too nuff. The man go to Courts to buy TV…..she put it up. And Gully needs to humble too. Him must remember that he isn’t one of a kind. He is just like nuff ghetto yute who talented and jus a look a buss. I don’t even think the excitement is about his lyrics…..I think it’s just about his personality and his rags to riches life. He is more comical than lyrically inclined. Cause anyone can write the lyrics him a spit. I just waan know what is in him pants front.

3. Mi want u get back “cute” yahn G-Bopppppp.:ngakak :ngakak :ngakak. But membah u own wurds..”cock mouth kill cock” and pass it on to Ms Chin too..tell har fi keep har mouth close as a mattah of fact..she chat too much and wah she a nuh need fi chat.Wid her “instergram”. Good luck to you yahn Bap.. and Met yes this is where mi see it fuss. lol..start ask fi u fees and royalties from now..dwl

4. BTW Gully bap have several a dem shirt or wah..caz money a run now!! nuh mek Ms Chin done it pan makeup and clothes and hairspwoil caz she hab fambily a Philly..excuse mi chile… Buy you up some new mireena/shirt along with di “tooths” and mek she peel di cane next toime u hear bap…implant dem don’t rest dem..lol

1. Tinan…..u hear weh mi sayyyyy. Go back go watch starting at 11:11….Mi say Shauna get bringle. A dat mi a say to wid di clothes. She a spend all dis money pon fake Versace jacket an a dress di man jankunu ina costume. Buy him some reggla simple clothes. Nice likkle t-shirts and simple jeans. Leff di costume fi di big performance like STING. Mek har family in farrin go downtown at 28th Street go buy di wholesale wife beater dem and white t-shirts. Mek him judge dem deh. Lol.

5. Waiiiiiiit to raas….Unu check out 11:11 when Gully Bop a talk bout when di man dem gone a work an him walk pass dem house an dem wife see him an start call him fi breakfast an dinner. Watch when di camera go back to Shauna how she bex up an roll har eyes after him. Dwlllllll. Mi bumbo!!!!!! A jealous she jealous offa fi Bop. Shaniiiiiiiii……hold mi. Lmaooooo. She say she an him deh. Tp raas. But she say a she post it pon di wall Shani. A true????? Yuh nuh hear she say a yasso she drop it. Omg. Mi not laughing.