SCAMMER CALLS A FELLOW YARDIE

WHEN DI MAN ASK HIM HOW HIM WIN AND HIM DOE KNOW HIM NAME U HEAR PAPER A SHUFFLE LIKE HELL AN HIM CANNOT FIND DI MAN NAME ALL NOW FI CALL

0 thoughts on “SCAMMER CALLS A FELLOW YARDIE

1. DWPCL, Why one a dem cannot call me??? Hahahahaaa. Him say, Let me look in the computer for your info..lol. I honestly cannot believe people really fall for this. SMH.

2. ole thief…..them scamma ya thief and wicked…yuh c hw fast the asscent drop fi guh tell the boy fi guh suck wah him fi suck.

3. One call mi the other day seh mi win two million and mi fi send three thousand fi insurance mi tell him tek the three thousand out of it and tek two more thousand fi him self and send the rest.

4. look like him juss teef a farrin numba outta smaddy phone and a try a thing :ngakak cuz the leads dem come wid name..address..social … If u a home owner ETC

5. no dis cyah real
    LMFAO
    first off his twanging was sooooo bad . not even proper english
    i cant believe people really fall for this
    bout 4 man and 1 lady in your surrondings
    sass crise
    him sound like a fish to
    ashley was that you ??? LMAO

6. HI METTY GOOD AFTERNOON!!! MET I AM STILL NOT GETTING JMG ON MY PHONE IPHONE 6 PLUS IS THE WORSE F***KING PHONE EVERRRRRRRRRRRRRR NEVER HAVE THIS PROBLEM YET!!! MI AGO BUY A $10 PHONE MI MISS SO MUCH A MI LIVE BREED MIXUP!! YAWDY YEP HAPPY NEW YEAR TO BOTH OF YOU AND YOUR ENTIRE FAMILIES!!!

1. My 6+ a werk good good. Betta dan mi 5S pon JMG. Mek sure yuh upgrade de software tuh de latest 8.1.2. Da 6+ ya a de best phone mi ever have. BTW, den have a browser name Opera Mini fi de iphone. It a werk nice tuh, seems faster dan Safari. Download it from de App Store. It free and tell mi how yuh like it.

7. Lol. The 4 men and one lady is in your surrounding now, I thought that should be in your area, I really want to know is who them fool here scam? Not even mi granny INA her ninety’s them dunce bat couldn’t con. Any body mek all them deh trick them more than deserves it.

8. Him must new to it conversation na flow him have no rebuttal him nuh know the man name nothing him just did a try a thing poor soul