SCAMMA GYAL DEM DEH PAN DI ROAD

HIM SEH HIM GO A MINISTRY A SECURITY AND TWO GYAL DEH DEH A GWAAN LIKE DEM COME FROM DI EASTERN CARIBBEAN AND HOW DEM LOST DEM PASSPORT AND A BEG RIDE GUH TOWN..MEN BEWARE

11 thoughts on “SCAMMA GYAL DEM DEH PAN DI ROAD

1. This is a warning :alay warning :alay warning :alay warning. :alay …bwoy dem a come up wid all type a a way fi Rob and kill people it’s a serious time people be careful Christmas is right around di cawma

2. Mi have a strong feeling seh di gal dem scam him that’s why him suh upset…but a hope di man dem listening to this tho

3. The reason why he is carrying on so is because he is reflecting on how close he came to becoming one of their victims. Say what you have to say without the cursing and threat of violence but he is shocked about how the pretty looks almost ketch him. Jamaicans can do any type of accent good. That is their skill. My cousins permanently talk with a US accent an dem barn a May Pen. Mek this be a warning indeed. He got away but many men may fall for it.

4. This is messed up on so many different levels him shoulda give them a bloodclat earzaz mek dem see what a clock a strike kmft smh mi seh all d one weh name aneka Wong u see how she try rob d man inna taboo and him kick up ar bloocclaat nearly kill her a dat fi reach dem … mi seh dem not even woulda rob fi pay dem Pitney school fee all dem wa money fa a fi buy pare clothes n boot fi Instagram .. stinking crawny Nikki chromazzz u next fi get a kick inna u hole cuz is pare scam you scam smfh ! Dem gal a Jamaica Nuh easy at all u can’t trust dem .. all when me go town guh look fi my friend dem mi fraid u frig me sleep wid my pocket book next to me pillow me Nuh able ppl a Jamaica dem will kill dem own blood them a hunt u fck ppl dem Comin like zombie dem seh any means necessary! Mi wish him did get d gal dem pan video ! Expose them rass!

Side note .. to how mi kuntri me a seh den Constant Spring Nuh deh a town but mi just realize him mean like dung a town inna d garrison d gal dem wa him go

5. This is some real shit.. this hot sp close to home.. and the same jamaican gal dem come ah america with the deh sam scamming bx. Sleeping wid friends jus fi get tings and den set dem up gainst each other. And deh f**a dem nah scam fi anything to improve dem self (chanel bags & clothes) back in the day gal yse to boops out men fi get a house or $$$ fi send dem pickney go school..