This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
Met am wondering now if some body a go bring her a sumfest this year like how yu husband did bring no body can’t cross it go down there,,,it look like Rosie would do better job than the no body can’t cross it.
MAD!!
KP…come tek some lesson from Rosie, please.
Mek yuh bad suh
DJ Powa is really a good producer. Outa all a di remix dem a only him one keep har pan di beat
Dis video shaaat like a M16.
met rosie have a neddah video she seh di baby dem name too cute
and too swee
t mi dead to baxide!!!!!!!!!!!!!!!!

how too sweet an too cute a guh sleep??????? call di contracta
Me laugh till me cough n eyewater come a me yeye lol Dj Powa does it again!!! Best remix by far
She needs to do drama, she’s hello funny and she’s smart too. Wishin her all di best in getting back di tings, and she needs a contract
Love this remix……..di bestttttttt! Good morning Metsy and Family