This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
Lol @ Brooklyn Cutie Pie, it’s the same thing I was thinking. A woman’s hair is really her beauty, cause no matter what you put in and I your hair ain’t right the dress could ah be million dollars it don’t look good!!! Manners, good morning Met, meters and all peepers!
Good over evil! Ah God we seh!!! Rosie I hope yuh do get fi meet Shebada & get fi start do some play cuz mi woulda DEFINITELY spend my money come watch you!
Manners (too) Met, Metters, Peepers & Saucy! I’m so happy & excited for Rosie mi forget mi manners!
I hope dem get back everything & I hope she can get a career outta dis too! As she seh “Ah Jah works”! Dem seh everybody in life get at least that 1 window of opportunity, so don’t squander it! And mi love how people ah reach out to her! That’s the power of TV & technology. There are alot of good people inna di ghetto, look how she seh stranger come help her clean up. There is alot of talented people there! Look at Rosie, she is ah BORN comedian/entertainer!
I hope she go FARRRRR fi all ah di stush people weh ah make all of di disgusting comments dem bout her! Ask & ye shall receive! Don’t stop put it out deh Rosie! Put it out inna di universe! If yuh nuh mind sharp, Rosie dem get ah new house outta dis! And I LOVE it! Contractors have insurance fi dese kind of accidents. Get wha is due you Rosie!!!
Bwoy Rosie looks like a different person here. She’s gorgeous! I hope she can get a career out of this as well. And she looks like the type where if she start work and travel, she will give back to the community and help out the ppl dem. Im happy she actually talk to the media cause I’m sure if she stayed quite like the rest of the ,noting would have come out of the accident.
A so ghetto gal dem stay them look diff in the yard n hot when dem a go out. U no c in a Rosie house. It show she have taste. Now on the gal that a do the interview. How them gal yah get radio work. Now Rosie for the record can I have ur right name. What day fa? A court house we in a Met u ever hear Stacious radio show?
shebada ask har tuh duh a play wid him plus ity nd fancy cat a hope she duh well nd dem keep using her,blessings cums in many way rosie put yuh best foot fwd nd hold dung pon wat yuh can even if is tuh try mek it permanent.
She is so real dwn to earth me no wron u Rosie tell dem a Samsung phone u had. Met memba me tell u say a Cliff Twang sec this. See it deh same man pick her up. Rosie tell them u had money too them cant tell u nothing? It nah go cute. If u did fool never even wud look pon u
@O Goodas aftanoon mumz, LOLOLOLOLOL whappen yuh wan call di contacta tuh DWL mi happy fi har trust me!!! It’s so gooooooooood fi see when a bad situation turns out into something good.
My mother NEVER lie when she used to tell mi seh “Your hair ah yuh beauty”! Rosie look good nuh bl00dclot!!!
Gwaan yah Rosie! Ride yuh 15 minutes till di wheels fall off!!!!
a mi fi tell yu
Big up uself..big up uno self metters…big up
Lol @ Brooklyn Cutie Pie, it’s the same thing I was thinking. A woman’s hair is really her beauty, cause no matter what you put in and I your hair ain’t right the dress could ah be million dollars it don’t look good!!! Manners, good morning Met, meters and all peepers!
Good over evil! Ah God we seh!!! Rosie I hope yuh do get fi meet Shebada & get fi start do some play cuz mi woulda DEFINITELY spend my money come watch you!
Manners (too) Met, Metters, Peepers & Saucy! I’m so happy & excited for Rosie mi forget mi manners!
I hope dem get back everything & I hope she can get a career outta dis too! As she seh “Ah Jah works”! Dem seh everybody in life get at least that 1 window of opportunity, so don’t squander it! And mi love how people ah reach out to her! That’s the power of TV & technology. There are alot of good people inna di ghetto, look how she seh stranger come help her clean up. There is alot of talented people there! Look at Rosie, she is ah BORN comedian/entertainer!
I hope she go FARRRRR fi all ah di stush people weh ah make all of di disgusting comments dem bout her! Ask & ye shall receive! Don’t stop put it out deh Rosie! Put it out inna di universe! If yuh nuh mind sharp, Rosie dem get ah new house outta dis! And I LOVE it! Contractors have insurance fi dese kind of accidents. Get wha is due you Rosie!!!
Mawnin Met and Metters
@ Brooklyn Cutie Pie I feel the sameway!
Bwoy Rosie looks like a different person here. She’s gorgeous! I hope she can get a career out of this as well. And she looks like the type where if she start work and travel, she will give back to the community and help out the ppl dem. Im happy she actually talk to the media cause I’m sure if she stayed quite like the rest of the ,noting would have come out of the accident.
Shame on the contractor!!!
Call the contracta
Big up Bridget Bailey!
Met mawnin,
Yessssssss sah big up Ms.Bailey a.k.a. Rosie to di wurrrrrlllllllllll, she full a vybz cyan dun!! Har hairstyle shot & a nuh tutty gran fi it ;D
morningg
A so ghetto gal dem stay them look diff in the yard n hot when dem a go out. U no c in a Rosie house. It show she have taste. Now on the gal that a do the interview. How them gal yah get radio work. Now Rosie for the record can I have ur right name. What day fa? A court house we in a Met u ever hear Stacious radio show?
no mi neva hear it yet
shebada ask har tuh duh a play wid him plus ity nd fancy cat a hope she duh well nd dem keep using her,blessings cums in many way rosie put yuh best foot fwd nd hold dung pon wat yuh can even if is tuh try mek it permanent.
She is so real dwn to earth me no wron u Rosie tell dem a Samsung phone u had. Met memba me tell u say a Cliff Twang sec this. See it deh same man pick her up. Rosie tell them u had money too them cant tell u nothing? It nah go cute. If u did fool never even wud look pon u
frosieeeeeeeeeeeeee to the worlllllllllllll..
me would a like a phone cause right now a me cousin phone me a work wid
@O Goodas aftanoon mumz, LOLOLOLOLOL whappen yuh wan call di contacta tuh DWL
mi happy fi har trust me!!! It’s so gooooooooood fi see when a bad situation turns out into something good.
Rosie ting shat shat shat
ROSIE INVEST WHATEVER U MEK FROM THIS STINT.
she is a born star……call the contracta!!!!!! mi love it…..