PUSS SAY SHE A BURY CHEESE

0 thoughts on “PUSS SAY SHE A BURY CHEESE

1. So wack your skin is not tight leave cussing to better looking people why are you talking about kids when there is a child right beside you hearing you talk like dat smh you look 72 yrs old seriously

2. Puss… :ngakak …yuh raily seh Cheese av ah man body???…Puss, yuh raily raily seh dat?????…Puss weh shape like Hummer truck, yuh stove shape betta dah yuh…; mi ago stay out ah unu war cause mi like Cheese and mi like yuh stove, but reality check my girl…yuh nuh ready ah bloodclaat :hoax2..yuh raily gone too far wid dat deh comment bout Cheese shape good body :hammer :hammer

1. And you are so wrong for keeping up this f**krey roun the kids dem..ya’ll say unu ah big ooman and dis is the type ah shit unu kip up and carry on wid??..mi naah lie Puss…fe ah big ooman yuh careless baaaaaad and need proper time constructment management; why alla unu ah runeen pan di one Cheese suh fa?? Mi nuh si ar ah draw fe none ah fe ar friends dem, suh why it tek suh much ah unu fe try done di one girl??..real coward move…guh sweep up yuh dutty back yawd and come aafa Cheese name..

3. she cremate cheese and plant har like a tree. wah mi wah know. cheese a man or woman? she keep on saying “dutty batty man cheese.” Dem hate dem one anadda badd fi go thru all a diss!!

4. There ol ppl have too much time on their hands.!bringing props and all……plus ar back yard need a pod for the junk removal !

5. “she drink and junk and commit suicidal” me BADDAAAYYYY, she not even affi say nuttin to the little bway or girl she just gi dem di look and away they went :travel :travel

6. These women have time on their hands. Dem fi do better man. Puss your grandchild is calling you in the background and you are there swearing so much? Come on now. Your not a bad looking owman pus but your character makes you look ugly. Learn to put some clothes on too. You and cheese both look as bad as each other. You and cheese give Jamaican oman a bad name….smdh Sad and sick