PIECE A BOUNTY AND MAVADO DISAGREEMENT

0 thoughts on “PIECE A BOUNTY AND MAVADO DISAGREEMENT

1. plse killer stop act innocent u act like u and the man a friend then bash theman name 24/7 nonstop in the streets …u broke n hungry like. To all artist out there if someone help u with career it dont mean u owe them u life.

2. Killa a the boss. Gully mi say but a killa help Nuff youth n them dis the man. Who else in Jamaica a help poor people?

3. One of them needs to be the bigger man and reach out and make contact, they do not need to be at war – Peace n more peace wi sey

4. LONG TIME VADO A TRY FI DRAW HIM OUT FI EXPOSE DI DIRTY PIECE A SHIT KILLA HIS. KILLA TRY FI KILLVADO AND DEM MISS N KILL DEM FREN A DI DOOR A BOUNTY BDAY PARTY WEN MAVADO N FRENS AGO CELIBATE WID KILLA . . DI YOUTH WAH GET KILL DID A KILLA FREN 2. VADO LUC.KY , DI YOUTH STEP IN FRONT R IT WOULDA B RIP GULLY GAAD. DEM STOP LINK SINCE DEN. KILL NEVA EVEN GUH DI HOSPITAL OR A DI FREN FUNERAL MAVADO RUN OUTTA TOWN AFTA DAT. KILLA TINK PEOPLE FIGET SO HIM A TRY ANSA NOW
    KILLA WI HELP YUH BUT HIM DONT WAAN SI YUH REACH TOO FAR ASK EVERY ARTISTS WAH KILLA BUSS ALWAYS DI SAME DIRTY BADMIND KILLA AKA GRUNG GAAD AKA SNAKE

1. good night if u nuh know how it go dont lie…the same youth whey dead did box di man..what he did not know is that the man had his gun…mavado had already walked gone infront a dem and he did not have a wrist band and waa bad up di man fi go in..why u think nothing became of it?

2. nuff a uno love chat shit @MADD! Killa never try kill Mavdo,if Connie never box the man him wouldn’t get gun shot,inna him blooodclaaaat,who Connie think he is,MADD you a run yu mouth,bouth what you don’t know! UNGRATEFUL MAVADO SACRIFICE CONNIE FI REACH STARDOM,& JOIN CASH MONEY CREW!! MAVADO & HIM MUMMA LOVE OBEHA SAME WAY HIM MUMMA GUH A DASH THINGS A HIM HOUSE PON DE HILL, MAY BE A MAVADO SAME ONE DASH UP THE OBEHA PON KILLA & MASH UP THE MAN CAREER! MAVADO YU A OLE WICKED,KARTEL NUH HIDE NOTHING WHAT HIM DUH,BUT YU MAVADO A SATAN BREED YU MUMMA AN BRING A EVIL BITCH LIKE YU IN THIS WORLD! BUT MAVADO I LEAVE YU TO GOD,BECAUSE ANYTHING IN THE DARK ALWAYS COME TO LIGHT,MAVADO GOD A GUH REVEIL YU DIRTY DEEDS!!

5. Suh people a seh how Killer never guh d yute funeral or send condolences to his family or mention anything to Mavado. But dem a overlook d very fact seh Chase Cross do diss song d same night after it happen. And a nuh like seh him did deh a d party. A call him get bout wha gwaan. Suh wha Killer did fi do then?

1. Bwaay unno can talk what unno dont know smh…Cross mek di song before Connie bury and dem a gwaan like Connie and Killa was sucha fren but mi waa ask dis…If Connie and Killa was fren as Mavado dem waa put it …How Connie did a sex off Lena British knowing well seh she was Killa one time f?

1. Mi se if mi talk di tings it nah go nice mi seh it too many times now. Why was Connie tekking Lena p–sy and him know Lena did ina tings wid Killa one time and all help him buy range? So Killa and Connie did cool right? :ngakak unno gwaan bout unno business please