PART 2 A DI WAR- DI SMADY SEH VERNA FREN MARSHA AND TEK FLIPPA

So di tracing is over Fish from Philly? So a man really name Fish fi true?? PPL DEDDDDDDDDDDDDDDD NO SAH

0 thoughts on “PART 2 A DI WAR- DI SMADY SEH VERNA FREN MARSHA AND TEK FLIPPA

1. This is so bad this girl not backing down from Philly and the trip state mattress Verna, Fish get well hook in this girl net.

2. Mi a wonder if a Verna weh come from tower hill the person a cuss. Cause if a she fii are file longer than river nile.

3. Mi a wonder if a Verna weh come from tower hill the person a cuss. Cause if a she fii are file longer than river nile. But a the same verna everybody seh she tie fish fi true she and fish did live and she go out deh go breed and bring back Pitney pon fish and fish couldn’t move out.the whole a tower hill seh verna tie fish long time.verna walk and mind man fi true. She bring up two man from yaad and from dem reach dem fine new woman. She can chat are sister clara to how clara ever a borrow money from are. I hope u nuh tie nuh body else boy pitney verna.

4. Good night metty ooooo.. This old woman is very ungrateful because she’s in America without no family, no papers and the same verna weh she tekking her man and cursing is the same one who gave her a place to live and a man to marry her so that she can get her papers togather..! A damn same on her.. This is why I will not help dutty people.

5. Oh Lord, then two women really a galang suh ovah man pan phone? and di man name fish? Jah know I have seen and heard it all, until tomorrow that is!!! Wat a way di lady pipe dung when she a talk bout Mr Fish, in di end..no chile..mi shock suh till mi can’t even laff.

6. Why them to big oooman ah gwan soo inna di Sunday mornin dem cuss like two little pitney Y dem no come go ah Church or go cook some Sunday dinner fi dem pitney bout dem ah cuss ova fish lol. N uno big oooman n some ah dem young gal ya need if stop tie man those things only work for a time and all it does is destroy you and the man dem life. I know of some of the popula Jamaican N Haitian ooman them inna philly right now one of dem was with my brotha and she tie him n wok har vodooo pan him so til him good fi nuthin, him jus come out ah prison thank you Jesus fi Dat. me n mi family beg him not to look back pan her dis time around.