OMG

No sah Met…I can’t believe in this day and age gal still ah guh dance and skinout ah show tampon string peep dat gal at 3:16

http://youtu.be/vAURx2ykuwk

0 thoughts on “OMG

1. Good Morning Met & Metters!

WHYYYYYYY is this the 1st post I had to see this morning??? dwl

It don’t look like a tampon string tho, looks like the “wings” of an Always. I would think that if it’s that “time of the month” that you would dress & dance/carry on differently than if it was just a regular day for you?!?!? SMDH

2. Sender yuh si, the problem I have with this video submission is the video man crawl go up underneath fe ar dress to display her private area, whether she had a pad, tampon string or a dickkk hanging out. She was also partially to blame as well cause she shoulda een run the f**kinn lowse from undaneath ar, but she neva run up inna the videolight ah skin out. Ah the videoman guh look and found what he shouldn’t have…and what kind of Ballers Affair is that? In deh suh big ah empty the music ah echo…good morning Metty, fam :peluk :peluk …videoman, yuh outta awda; pity it wasn’t a hand hanging out fe gi yuh one hot box :hoax2

3. DWRCLLL…..@Anony 10:06. Vidjuh man, weh yu run gone unda di woman fa? She shoulda piss pon you an di cyamra.

4. In all fairnes she never did a skin out n wine, she did stand up a wine n d man reach up unda har frack. Mi see har hand go dre like she did afeel fi see what a show. Him want a good solid bax

5. U got a lot of f**ken nerve. You all up in her pu**y and talk bout tampon. You got what you was lookin for… Next time u might find a dick

6. Miami bwoy dem don’t look good. All now I cant see 1 look good, dress good bwoy in the entire dance. A what a gwan with Miami? No money naw run?

7. OMG I FEEL SO BAD FOR HER SHE WAS VIOLATED,HE EVEN HAD THE NERVE TO EDIT IT TO REPAY , THATS WHY WHEN I GO OUT TELL A RASS VMAN COME TOO CLOSE TO ME LIKE THAT THE LAST ONE TRY ONE BOX BOUT HIM A TRY FI FIGHT ,ME MAN JUST HANDLE THE DUTTY BWOY .I HAD NOTHING TO HIDE THEN, BUT ITS LIKE HE WANTED TO PUT THE CAM UP MY DRESS CAUSE I WAS HAVING FUN WITH FRIENDS DANCING.

8. ow ppl waan skin out fi dem busines,.it nuh giv som dutty pervert vidjuh man licence fi go purposly film unda any ooman parts Not At All.