NINJAMAN SON SEH PORSHERRRRRR

17 thoughts on “NINJAMAN SON SEH PORSHERRRRRR

1. Simplicity I hope u see longtime fi urself that I ONE GOD enuh n him truth always revealeth!! Met u post di donkey Inna orange yet?We saw the dog n now we see the “fishes”!Everything a guh come out Lil by likkle.Bammy come look yah cuz no hard feelings since doubting Thomas did doubt Christ so who is a wretch like me???

1. @PP mi need fi stop eat dinner and read PW…rice grain nearly just kill me…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Nothing could prepare mi fi dat!!!!! Him a di son who murda di bwoy????? Lawd him ahem and ahem and ahem and ahem BUT mi cya believe Ninja pickney look decent-ish!!!!! Oh my Lordt!!!

1. Try no mek nothing happen to you :peluk
        Me no read PW and drink coffee again. Especially, if a topic whey yu, yawdy, pet people and other mad people ago de pon 😀

2. Lol mi si the donkey well ensemble in him orange of course, mi well up to the time. But I don’t post nothing political on my FB, but mi a enjoy mi self, I am glad to see both parties having fun, and can walk together with out fighting, the lil fighting is within the JLP camp, but then again, mi nuh business, a all way fi dem ting that, so let the bell and brooms begin. :2thumbup :peluk :toast :cendol

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak If I laugh, I pap up in ya today
    :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    A wha dis Fada????? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Ninja man know fi talk bout nuffy a nyam front but him na talk bout him curse semen weh bring this abomination on the land! Lord deliver us!